A abandonat lupta dupa trei zile. Plecata la detox sa slabeasca, Oana Roman nu a lasat in Turcia decat 2 kg Cu o greutate imposibil de ghicit avand in vedere ca Oana nu s-a cantarit niciodata de fata cu o alta persoana, fiica fostului premier Petre Roman a plecat la "razboi" in Turcia. O cura de detox de doua saptamani si cateva mii de euro, sponsorizata de Kanal D, e tot ce-i trebuia. Si ar fi putut sa reuseasca sa schimbe ceva in forma ei fizica daca responsabilitatile de mama si nevasta nu ar fi chemat-o de urgenta acasa. Doar trei zile a avut dispensa de la sot sa lipseasca asa ca a facut cam ce a putut, dar nu i-a iesit mare lucru, anunta Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cum a fost filmat "Fratziwear" in ziua in care a aflat ca ANAF il executa silit. De ce il vaneaza Fiscul pe Alex Velea Alex Velea a intrat in atentia Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, veste pe care nu a digerat-o usor. In ziua in care a aflat ca va fi executat silit, iubitul Antoniei si-a varsat furia la sala. CANCAN.ro a aflat exact ce se gaseste in dosarul fiscal al cantaretului. La cateva ore dupa ce a aflat ca Fiscul il urmareste, Velea a dat o fuga pana la sala de forta care se afla in apropierea blocului in care locuieste impreuna cu Antonia. Chiar daca n-a avut de mers mai mult de 500 de metri, distanta parcursa de la sala pana in bloc, Alex Velea a avut tot drumul privirea in pamant. Nu putem sti daca acest lucru e din pricina batailor de cap pe care le are acum cu ANAF, insa nici cu Mario, prietenul alaturi de care a mers la sala, nu a socializat prea mult, anunta Cancan.

Giulia Anghelescu i-a dat de gol. Lora si Ghenu sunt la un pas de nunta Lora si Ionut Ghenu au fost mereu foarte apropiati, dar au negat constant ca intre ei este mai mult decat o relatie de prietenie. Totul pana cand nu si-au mai putut tine in frau sentimentele si au decis sa nu se mai ascunda. Culmea este ca, desi cantareata a sustinut cu vehementa ca nu a vrut sa intre in aceasta relatie de teama sa nu strice o prietenie atat de rara si de stransa, ea este cea care pune extrem de mult suflet in povestea lor, apropiatii declarand despre artista ca este indragostita nebuneste de Ghenu. Zvonurile ca Lora va imbraca din nou rochia de mireasa se intetesc pe zi ce trece si, de parca nu ar fi fost suficiente, prietenii apropiati le intretin, scrie Libertatea.

Rucsandra Hurezeanu - "Am invatat sa iau lucrurile asa cum vin" Imaginea Rucsandrei Hurezeanu se suprapune in mod inevitabil peste cea a brandului Ivatherm, pe care l-a fondat in urma cu zece ani, pe cand primul ei baietel, Luca, era de-abia nascut. In acesti ani reusit sa aduca Ivatherm intre primii cinci jucatori de pe piata cosmeticelor din Romania si sa-l lanseze si international, in 10 tari. Calatoreste de cel putin trei ori pe luna pentru afaceri (acum se concentreaza pe piata chineza), plus calatoriile de reunire a familiei - sotul ei, jurnalistul si scriitorul Emil Hurezeanu, este de anul trecut si ambasadorul Romaniei la Berlin, scrie Unica.

De ce il iubim pe Tom Hiddleston Mai este cineva nebuneste indragostita de Tom Hiddleston? Noi, in redactia GLAMOUR, suspinam de fiecare data cand vedem o noua fotografie cu el. Pe Tom Hiddleston il stii drept fratele malefic (dar foarte sexy) al lui Thor din filmele cu super eroii benzilor desenate Marvel. Anul acesta il poti vedea intr-un serial plin de adrenalina si suspans - The Night Manager, in care interpreteaza rolul unui fost soldat britanic infiltrat in anturajul unui traficant de arme (serialul este difuzat in fiecare luni, de la ora 22.00, la AMC), integral pe Glamour.