Madalina Ghenea a ramas fara logodnic dupa 38 de zile. Pe 11 martie, Madalina Ghenea isi anunta public iubirea cu designerul german Philipp Plein. A urmat o ploaie de dovezi de dragoste, munti de trandafiri rosii, vacante la Paris, Cannes, New York si un inel de logodna cu diamant cat bobul de fasole. Amorul, fericirea si huzurul s-au terminat brusc, in weekend. Ruptura definitiva dupa doar 38 de zile de iubire sau doar o cearta apriga in Paradis? Asta se intreaba fanii Madalinei Ghenea (27 de ani), dupa ce in weekend iubitul acesteia, neamtul Philipp Plein (38 de ani), a sters cu indarjire, de pe retelele de socializare, orice urma a relatiei cu romanca. Pozele in care se sarutau, imaginile din vacante, filmuletele in care isi tatuau, reciproc, numele pe brat, tot, tot a disparut fara urma. Asta dupa ce saptamana trecuta, cei doi au mai trecut printr-o cearta din cauza Oxanei Zagumennova, fosta iubita a lui Plein, scrie Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Monica Dascalu a oprit de urgenta la piata. Pe stirista PRO au lovit-o... poftele. Monica Dascalu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare de stiri din Romania. Trasaturile parca pictate le-a mostenit de la parintii ei, iar de la bunica sa a luat culoarea ochilor albastri ca cerul. Prezentatoarea s-a iubit timp de opt ani de zile cu un psiholog, alegand in cele din urma sa se marite cu un avocat. De cand a sosit in Capitala, Monicai nu i-au placut evenimentele si mondenul. A preferat sa isi duca in liniste si discretie viata. O fire energica si calma parintii au invatat-o sa fie independenta, increzatoare si sa isi ia singura deciziile in viata. A ramas adanc atasata valorilor educatiei primite. De cate ori are putin timp liber, Monica fuge la bunici la Bistrita, potrivit Cancan.

Le are si nu conteneste sa le arate! Andreea Marin si-a etalat din nou mandra monturile. Andreea Marin sufera de o problema medicala ce are si implicatii estetice. Dar nu de ieri, de azi, ci de ani de zile. Daca o buna bucata de vreme a ascuns-o, acum, pare ca defileaza cu ea. Monturile Zanei au capatat dimensiuni destul de ingrijoratoare. De cate ori a vorbit despre ele, Andreea le-a pus pe seama pantofilor cu toc purtati in nestire de cand si-a inceput cariera si a mentionat chiar ca are in calcul o operatie, insa o tot amana. Pana atunci insa, nici nu se mai chinuie sa le ascunda... Monturile Andreei Marin au devenit parte din tinuta divei si, de cate ori poarta sandale, caci, deh, nu este in tendinte daca nu porti sandale, acestea par chiar subliniate. Mai ales cand modelul de incaltari alese se demonstreaza a fi o optiune neinspirata, relateaza Libertatea.

Cum a cucerit-o sotul pe Delia! Razvan o alinta intr-un mod haios. Delia Matache, cunoscuta sub numele de scena Delia, este cantareata, vedeta de televiziune si jurat in cadrul competitiei muzicale "X-Factor". Incepand din aceasta primavara, Delia va juriza, alaturi de Mihai Bendeac si Cheloo, emisiunea "iUmor", iformeaza Click.

A schimbat microfonul cu biberonul! Fotografii inedite cu rockerul Cornel Ilie (Vunk) in chip de tata. Imbiat de vremea buna si de gradele varatice din termometre, dar si de faptul ca in agenda nu avea niciun concert, Cornel si-a scos familia la soare si la plimbare. Sotia la brat, copila in carucior. Si, cum era de asteptat, a venit si ora mesei fetita. Fara sa stea pe ganduri, Cornel a pregatit biberonul si a asistat activ la ceea ce a urmat. Ce-i drept, rolul de cap de familie il prinde de minune si, se pare, ii si prieste. Nimic din ce face sau experimeteaza micuta Zara nu-i scapa grijuliului tatic. Pe 15 iulie 2015, Cornel Ilie (39 de ani) s-a casatorit cu logodnica sa, Eliza Suditu (25 de ani), in mare secret. Pe 3 noiembrie, Eliza a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, botezata, aproape patru luni mai tarziu, Zara, potrivit Libertatea.