Pamela Anderson a renuntat din nou la haine. Goala pusca pe marile ecrane. Starul din "Baywatch" a renuntat la pictorialele din revistele pentru barbati pentru a-si arata formele perfecte pe marile ecrane. Aceasta apare goala pusca in noul film in care joaca "The People Garden", ce abia a fost lansat in cinematografele din SUA. Pamela Anderson stie cum sa-si incante fanii si e plina de surprize. Fostul iepuras Playboy apare complet goala in trailerul filmului "The People Garden", iar imaginile in care asceasta se dezbraca s-au viralizat imediat pe internet. Pamela Anderson este ultima vedeta care a aparut nud pe coperta Playboy, dupa ce celebra revista cu iepurasi a anuntat ca va renunta la fotografiile cu vedete dezbracate, considerand ca acesta sunt "invechite", in contextul in care pornografia de pe internat a luat amploare, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Ups! Manuela Fedorca, cu chilotii la vedere pe strada. Vi-o mai amintiti pe Manuela Fedorca? Una dintre cele mai frumoase cantarete si moderatoare tv din anii '90 s-a retras din lumina reflectoarelor si are o viata personala intensa. Asta si pentru ca e mamica a doi copii. Solista, care a facut furori cu melodia "Imi place sa ma plimb pe strada", a fost surprinsa recent de fotoreporterii Click! intr-o ipostaza rusinoasa. Bruneta in varsta de 42 de ani si-a dorit foarte mult sa revina la silueta care a consacrat-o si dupa cele doua nasteri s-a straduit sa mai topeasca din kilograme. Nu a mai reusit sa revina la formele subtiri si lipsite de celulita din prima tinerete, insa pentru varsta ei solista se tine bine. Problema este la tinutele pe care le alege. Hainele pe care artista le poarta se potrivesc mai degraba unor adolescente, anunta Click.

Prima fotografie cu Oana Radu in costum de baie! Cum arata in realitate solista, dupa ce a slabit peste 65 de kilograme. Oana Radu, solista care a reusit sa slabeasca in timp record 65 de kilograme, arata acum senzational. Vara a trecut iar solista si-a facut curaj sa posteze prima fotografie in costum de baie, pentru ca a ajuns....la dimensiunile si formele perfecte! Acum mai bine de trei ani, Oana avea 115 kilograme, si asa a reusit sa impresioneze pe toata lumea la Vocea Romaniei. Dupa ce a devenit celebra s-a pus pe slabit cu un regim recomandat de nutritionisti si a slabit 65 de kilograme in doar opt luni. Slabitul accelerat, cu ajutorul regimului Dukan, baza pe proteine, a avut efectul scontat dar si efecte secundare, pielea si muschii i s-au lasat, astfel ca Oana a apelat la bisturiul esteticianului, noteaza Cancan.

Beyonce de Romania le-a aratat tuturor posteriorul tunat.Nu o mai incap hainele. "Plang de fiecare data". Beyonce de Romania si-a tunat posteriorul asa cum si-a dorit, insa acum, iubita lui Guta se confrunta cu o alta problema. Hainele nu o mai incap si plange de fiecare data cand iese din casa. Mai mult, Beyonce a decis sa se opereze, pentru a deveni din nou virgina. Beyonce de Romania are aproape 100 de centimetri in zona posteriorului si nu o mai incap hainele. "Nu ma mai incap hainele. Plang de fiecare data cand trebuie sa ies. Vreau sa ma cos ca sa fiu iar virgina. Mi-a zis un ginecolog ca se poate. Nu stiu daca si-a mai facut cineva aceasta interventie", a spus Beyonce de Romania, relateaza Libertatea.

Ce sexy poza fiica lui Boureanu acum o luna pe banii tatalui ei! Imagini de infarct. In urma cu numai o luna, in familia lui Cristian Boureanu era liniste si pace! Mai mult, politicianul tocmise un fotograf profesionist pentru a le imortaliza pe cele mai importante fete din viata lui la malul marii. Laura, iubita de 18 ani, si Ioana, fiica de 15 ani, s-au intrecut in posturi provocatoare pe banii lui Boureanu. Tatal Cristian Boureanu e suparat nevoie mare ca fiica lui e o adolescenta rebela, care ii ignora deciziile, fumeaza si lipseste noaptea de acasa, dar uita ca in urma cu numai o luna incerca sa-i intre in voie Ioanei cu un pictorial profesionist la malul marii. Intr-un costum de baie minuscul, Ioana a pozat atunci provocator cot la cot cu iubita tinerica a politicianului, fotomodel de meserie. Surse din anturajul iubitei lui Boureanu au declarat la vremea respectiva pentru Click.