Monica Gabor nu lasa alta femeie sa-i atinga lucrurile.E si menajera in propria vila. Monica Gabor locuieste in America intr-un adevarat palat, in Malibu. Cum vedeta prefera intimitatea, iar ideea de a-i umbla cineva prin lucruri, char daca scopul e sa le aranjeze, o scoate din sarite, bacauanca naturalizata in State ti face menajul singura. Monica Gabor traieste de ceva ani visul american. Are in garaj numai masini de lux, este iubita unui milionar si locuieste intr-un adevarat palat, in Malibu.Vila in care aceasta sta impreuna cu Mr. Pink este impresionanta, cu un living urias si alte cinci camere, un apartament pentru oaspeti, seminee, bar, pereti din sticla, o sala pentru sauna si spa, o piscina exterioara, iar la subsol are o vinoteca incapatoare. Fara indoiala, imobilul si toata proprietatea sunt greu de intretinut. Pentru asta, ar fi chiar nevoie de o armata de oameni, asa cum se obisnuieste la casele mari. Ei bine, Moni nu dispune de menajere, gradinari, parcagii si altele, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andreea Sasu face noi dezvaluiri despre povestea de dragoste cu faimosul designer.Si-a sters tatuajul cu numele lui Philipp Plein, dar... Andreea Sasu a ramas marcata pe viata dupa relatia cu Philipp Plein. Andreea Sasu face tot posibilul sa stearga orice urma a relatiei cu Philipp Plein, insa frumoasa bruneta a ramas marcata pe viata de povestea de dragoste traita cu faimosul designer. Si nu doar emotional, ci si fizic! Fotomodelul s-a ales cu o ditamai cicatricea pe mana pe care avea tatuat numele fostului iubit. Bruneta nu mai pare deloc interesata de o relatie cu Philipp Plein, desi spune ca el o mai cauta. Andreea Sasu a trecut si peste resentimentele fata de noua iubita a celebrului creator de moda si nu pare deloc deranjata de faptul ca tanara i-a calcat pe urme si si-a tatuat si ea numele lui Plein, pe "modelul" tuturor iubitelor acestuia. Fotomodelul sustine insa ca fostul ei iubit nu-i raspunde la dovada de dragoste actualei partenere. In plus, el inca nu si-ar fi sters de pe antebrat tatuajul cu numele Andreei, anunta Can Can.

Socrul lui Mitoseru a facut infarct din cauza pensiei? Moartea socrului lui Mihai Mitoseru a adus multa durere familiei, dar si celor care l-au cunoscut. Barbatul s-a stins din viata brusc, dupa o discutie cu sefii. SMURD a incercat zadarnic sa-l resusciteze. Moartea socrului lui Mihai Mitoseru a adus multa durere in familia vedetei, mai ales ca nunta cu Noemi este programata peste o luna. Mihai Mitoseru (41 ani) este extrem de suparat. Socrul sau, Ion Dragomir, sef de cabina la Tarom, a facut infarct joi, 24 august, la ora 11.00, la 59 de ani, cand iesea din sediul institutiei in care a lucrat ani de zile. In prag de pensionare, barbatul a mers la sectia resurse umane de la compania de stat, pentru a depune actele de pensionare. Surse din interiorul institutiei sustin ca Ion Dragomir avea suparari legate de bani chiar inainte de pensie, relateaza Click.

Adio Iris, asa cum il stiam de ani! E ultimul concert la care Cristi Minculescu si Nelu Dumitrescu urca pe aceeasi scena. "Iar cand noi nu vom mai fi / Va veti aminti ca a fost odata Iris". Celebrele versuri din repertoriul uneia dintre cele mai indragite formatii din rockul romanesc par mai potrivite ca niciodata sa reflecte moartea unei legende. Trupa va sustine astazi (26 august, la Zalau) ultimul concert in formula pe care o stim din ultimele trei decenii- Cristi Minculescu, Valter Popa, Doru Borobeica, Relu Marin si Nelu Dumitrescu. Utimii doi vor incepe o lupta grea, in anul in care ar fi trebuit sa sarbatoresca in demnitate 40 de ani de existenta a trupei, insa handicapul ce i-a zguduit componenta, ar putea fi fatal. Practic, se poate spune ca popularul Cristi Minculescu s-a reintors in trupa ce l-a facut celebru (si pe care a parasit-o in 2012) doar sa o distruga, avand in vedere conflictul sau mai vechi cu Nelu Dumitrescu, liderul grupului. Care conflict, se vede treaba, e de nereparat, noteaza Libertatea.

Sufera sau se preface? Marcel Toader nu este ceea ce pare: "Pentru el conteaza imaginea" Miercuri, 23 august, Marcel Toader si Maria Constantin au depus actele de divort, iar oamenii au fost geana pe comportamentul si atitudinea lor. In timp ce Maria parea ca a renascut si a dat impresia ca se simte mult mai bine din postura femeii singure, Marcel Toader a lasat sa se vada ca sufera si ca este afectat de cel de-al saselea divort pe care in care este protagonist. Insa, lucrurile nu par a fi asa cum lasa sa se vada barbatul, la mijloc fiind vorba de orgoliul si imaginea lui. Multe voci afirma ca starea de spirit a celor doi difera in totalitate. In timp ce Marcel Toader este posomorat si abatut, Maria Constantin parca infloreste de cand a pus stop casniciei cu cel care i-a fost partener de viata timp de doi ani. Din ce in ce mai eleganta, aranjata, zambareata, machiata si coafata, Maria publica filmulete pe retelele ei de socializare prin care declara sincer ca este cu adevarat fericita si libera, scrie Click.