Cum traiesc copiii lui Bill Gates si ai unora dintre cei mai bogati oameni din lume. Phoebe (15 ani), fiica cea mica a cuplului Gates, este eleva la liceul privat Lakeside High School, din Seatle, a carui taxa valoreaza 33.000 de dolari pe an. Rory, in varsta de 18 ani, singurul fiu al magnatului, este absolvent al Liceului Lakeside din Seatle, iar mama sa il descrie ca fiind un adolescent "empatic si curios", iubeste puzzle-urile si este mandru sa fie feminist, potrivit Adevarul.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Am aflat ce salariu si-a negociat impresara. Anamaria Prodan a batut palma cu PRO TV pentru noul sezon! Suma din contract e halucinanta. Inca o lovitura pe plan financiar bifata de Anamaria Prodan. Sexy-impresara a batut palma cu PRO TV si, din primavara, va fi, pentru a doua oara consecutiv, gazda emisiunii "Gospodar fara pereche", care a avut audiente senzationale. Conform unor surse foarte bine informate, aceasta va castiga, conform noii intelegeri, in jur de 50.000 de euro pentru ca a acceptat sa prezinte si cel de-al doilea sezon al show-ului, potrivit Cancan.

Cantareata Maria Nagy, despre relatia cu Nicu Ceausescu: "Era timid, isi sugea degetul mare"! Cantareata l-a cunoscut pe-ndelete pe Nicu Ceausescu, iar pret de o vara au fost chiar foarte apropiati. "L-am cunoscut cand eram la Paradis, la mare, iar el ma stia de la Cenaclul Flacara. Nu-mi amintesc exact cine m-a prezentat si cum, dar cred ca domnul Viorel Paunescu, care a fost mana lui dreapta", a declarat Maria Nagy in interviul acordat in redactia Libertatea.

Bomba! Mel B e bisexuala! Vezi cu ce diva celebra vrea sa se cupleze. Mel B (42 de ani) vrea o relatie stabila cu fotomodelul Heidi Klum (44 de ani), scrie revista "National Enquirer", care citeaza surse apropiate celor doua vedete. Cele doua s-ar fi indragostit nebuneste una de alta de cand sunt colege de juriu la "America's Got Talent". Gurile rele spun ca diva a devenit bisexuala dupa ce fostul sot a obligat-o sa faca sex in trei cu bona copiilor lor. Se mai spune ca aceasta ar mai fi avut si alte relatii lesbiene, potrivit Click.

Alexandru Arsinel a "aprins" scandalul. Miron Cozma l-a facut praf pe Bendeac: "Bai aurolacule! Cine esti tu, ma? O nulitate..." Scandal monstru intre Miron Cozma, Mihai Bendeac si Oana Zavoranu, in direct la TV. Totul a plecat de la Alexandru Arsinel, pe care Bendeac il numise un actor de mana a doua. Cel poreclit "Luceafarul huilei" a maturat pe jos cu ultimul, iar victima i-a cazut si Oana Zavoranu. Oana Zavoranu a intervenit si i-a raspuns lui Miron Cozma: "Este o greseala sa bagam un urangutan ca Miron Cozma sa vorbeasca despre Stela Popescu!", scrie Cancan.

Castigatorul "Chefi la cutite" i-a suflat premiul celui care l-a sfatuit sa participe la show. Andrei Olteanu a castigat sezonul patru "Chefi la cutite", dar persoana care l-a impins sa participe nu a fost cineva din familie, ci chiar unul dintre rivalii din competitie. Andrei a intrat in emisiune pentru a-l sustine pe Florian Lazar, dar soarta a decis ca tocmai Florian sa fie unul dintre cei invinsi de Andrei in semifinala. Pentru a-si demonstra prietenia, Lazar a ales sa-l ajute pe castigator in lupta finala, potrivit Click.