Mihai Margineanu, atacat de rude si acuzat de nepasare. Scrisoare veninoasa de la verisoara Clara. Cu cateva zile inaintea Craciunului, perioada in care trebuie sa curga dragoste fata de familie si apropiati, Mihai Margineanu este aratat cu degetul de neamurile sale, care-i critica nepasarea. Intr-o maniera inedita, verisoara solistului, cunoscuta poeta si scriitoare Clara Margineanu i-a dedicat o poezie solistului si, mai nou actorului, varul sau primar, in care descrie in versuri relatia pe care nu o are cu acesta, mai ales de cand a devenit o vedeta, scrie Libertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Filmare rara cu Gigi Becali. Cum se manifesta "Latifundiarul din Pipera" in fata camerelor de luat vederi, acum 17 ani. Gigi Becali este arhicunoscut pentru iesirile sale spumoase si deja are un "stil" consacrat pentru aparitiile sale publice. Nu a fost insa tot timpul asa, iar o inregistrare rara ni-l arata pe finantatorul actualei FCSB intr-o ipostaza nemaivazuta pana acum. Vi-l puteti imagina pe Gigi Becali calm, fara gesticulari, fara a ridica tonul la reporter, fara a se rasti, fara a se manifesta expansiv? Un altfel de Gigi Becali, intr-una din primele aparitii TV in direct, potrivit Cancan.

Bomba in TV! Mircea Radu pleaca din TVR, la Antena 1. Ce spune Marina Almasan. Cel mai interesant zvon din zona televiziunilor a devenit o stire confirmata, in exclusivitate pentru Click! Mircea Radu (49 de ani), colegul Marinei Almasan la emisiunea "Femei de 10, barbati de 10" (TVR 2), difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.40, si-a dat oficial demisia. Prezentatorul n-a rezistat ofertei pe care a primit-o de la Antena 1, postul TV de care se leaga marele sau succes, emisiunea "Din dragoste", potrivit Click.

Pe printul William si pe printul Harry ii stie toata lumea, dar iata cum arata sora lor si ce nepotica frumoasa au. Printul William si printul Harry sunt cei mai iubiti membri ai familiei regale, insa putini stiu ca ei mai au un frate si o sora vitrega. Este vorba despre Tom si Laura, copiii pe care Camilla Parker Bowles, sotia tatalui lor ii are din alta casnicie. Cei doi sunt rodul iubirii dintre Camilla Parker Bowles cu fostul ofiter britanic Andrew Parker Bowles, care au fost casatoriti din 1973 pana in 1995. Tom si Laura au incercat insa sa stea cat mai departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, ei se intalnesc periodic cu William si Harry, scrie Libertatea pentru femei.

Fiul multimilionarului Micula, fotografiat gol pusca si santajat ca-n filmele cu mafioti!. O fotografie incendiara cu Victoras Micula a inceput sa circule, de joi, pe internet, devenind, in scurt timp, virala. In poza cu pricina, fiul miliardarului Viorel Micula apare gol-pusca, intr-o parcare, in apropierea unui Mercedes G Klasse cu care a fost vazut adesea pe strazi. Printre internauti circula informatia ca Victoras ar fi incercat, totusi, cand a vazut ca imaginea cu el gol circula cu frenezie pe internet, sa ofere 10.000 de euro oricui ar putea sa o faca sa dispara, dezvaluie Cancan.