Cristi Chivu este un barbat galant cu femeile din viata lui. Fostele iubite Andreea Raicu, Maria Marinescu sau viitoarea doamna Chivu, Adelina Elisei, nu s-ar putea plange ca fundasul lui Inter nu le-a rasfatat, coplesindu-le cu cadouri rafinate si scumpe.

Surse din anturajul fotbalistului ne-au marturisit ca, inainte de Craciun, Cristi i-a cumparat Adelinei un ceas care costa aproximativ 750 de milioane de lei vechi si pe care paparazzii Cancan l-au fotografiat, zilele trecute, la mana logodnicei lui Chivu. Este vorba despre o editie speciala a modelului Rolex Date Just - 31 mm, fabricat din aur si are ecranul negru. Acest model, introdus de Rolex in 1945, a fost printre primele care indicau inclusiv data. Prin acest cadou, Cristi tradeaza o slabiciune pentru ceasurile Rolex. Si fostei iubite, Maria Marinescu, fotbalistul i-a dat bani, la un moment dat, sa-si cumpere un Rolex, ca acela pe care i l-a daruit acum Adelinei. Doar ca ceasul Mariei, si anume un Rolex model Day Oyster Perpetual (tot din aur) era putin mai ieftin: adica in jur de 500 de milioane de lei vechi, fiind cumparat insa cu un discount considerabil de la magazinul "Heurgon et Huguenin", de pe strada Faubourg Saint-Honore nr. 25 din Paris.

Cu toate ca ceasul ei este mai ieftin, Maria Marinescu este inca in avantaj, fata de Adelina, de pe urma relatiei cu Chivu. Asta fiindca, inainte de Craciunul lui 2005, Chivu ii daruise Mariei inca un ceas (insa nu Rolex, ci un Cartier cu diamante)! Deci doua, fata de unul cat i-a cumparat pana acum Adelinei! Iar ceasurile nu au fost singurele beneficii ale Mariei Marinescu.

Cancan