Andreea Popescu: "Nu mai pozez niciodata goala indiferent de bani". Devenita peste noapte o bomba sexy, dupa ce a aparut in doua pictoriale incendiare pe www.bucatarescu.ro, Andreea Popescu a declarat ca au fost ultimele aparitii dezbracata. "Pictorialul din redactie este ultimul pe care l-a facut. Nu mai pozez niciodata topless indiferent de bani. Pozele acestea sunt cel mai mare compromis pe care l-am facut", a spus Andreea la "Un Show pacatos", adaugand ca a primit deja o oferta de colaborare in televiziune, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Maharu: "O mai combin noaptea pe Simona". Razboiul dintre Simona Sensual si Nicu Maharu nu are sfarsit. Cei doi nu reusesc nici acum sa se puna de acord asupra relatiei pe care o au in prezent. Maharu declara ca s-a mai iubit cu Simona de cand aceasta a anuntat oficial ca nu mai sunt impreuna, in timp ce focoasa blonda spune ca nu mai are nicio treaba cu el, fostul ei iubit fiind un zero barat. Maharu spune ca mai are "contacte" cu Simona si ca i-a pus acesteia anumite conditii. "Ea declara peste tot ca m-a parasit, dar s-a vazut cu mine de cand a facut anuntul. Este foarte insistenta, am stabilit sa o sun eu, ca sa nu ma mai streseze", ne-a declarat Maharu. Acesta a mai sustinut si ca se mai iubeste din cand in cand cu blonda. "O mai combin noaptea atunci cand vreau sa ne iubim", ne-a mai povestit el. Sensuala a luat foc in momentul in care a auzit declaratiile eternului iubit, spunand ca acesta minte cu nerusinare, anunta Cancan.

Mona, cu sanii la vedere prin Ferentari. Dansatoarea Adrianei Bahmuteanu a cunoscut celebritatea o data cu arestarea ei in dosarul "Million Dollar". Pusa in libertate in urma cu doua saptamani, Mona Constantinescu (30 de ani) a inceput sa faca turul televiziunilor. Luni seara a fost invitata la Kanal D, iar de acolo a plecat spre casa, in Ferentari, cu o tinuta extrem de provocatoare, cu vedere la sani, potrivita mai degraba pentru dansurile ei de la Taraf TV, decat pentru o plimbare pe frig. Fotoreporterii Click! au surprins-o in compania unui prieten, cu care a intrat intr-un magazin, apoi in scara blocului. Mona si-a luat pentru acasa o sticla cu ceai rece, informeaza Click.

Mircea Badea si Leonard Doroftei s-au batut la Acces Direct. Mircea Badea si Leonard Doroftei au venit la Acces Direct pentru a boxa in cinstea a doi mari fosti pugilisti din anii '50 care au fost uitati de-a lungul anilor: Mircea Dobrescu si Vasile Tita. Intr-un ring improvizat in platoul Antenei 1 cei doi au facut un show de zile mari. Leonard Doroftei a venit pregatit pentru meci, in sort si tricou, in timp ce Mircea Badea a ales sa se "bata" la bustul gol. "Am trait cu emotie invitatia dumneavoastra. Va multumesc ca mi-ati dat sansa sa boxez pentru acesti titani ai boxului", a declarat dupa meci Doroftei. Mircea, transpirat tot, a mentionat ca meciul de acum i s-a parut mult mai usor fata de cel din 2008 cand a luptat tot cu Doroftei dar ca a avut o incarcatura emotionala mai mare: "M-am emotionat. Am ramas fara cuvinte". Meciul a fost declarat egal, atat de arbitrul intalnirii, cat si de cei doi fosti mari campioni de la Acces Direct, scrie Libertatea.

Laurette: "Inainte de operatia de marire a sanilor am visat numai monstri, cutite si topoare!". Laurette si-a marit bustul cu proteze de silicon de 410 grame, fiecare, imbunatatindu-si look-ul considerabil si capatand mult mai multa incredere in sine, in urma acestei interventii chirurgicale. Laurette a avut mari emotii inainte de a se supune interventiei chirurgicale de marire a sanilor si a fost cat pe ce sa renunte, numai ca dorinta de a arata mai bine a determinat-o sa mearga mai departe. "Cu o saptamana inainte de a merge la domnul doctor ca sa imi pun silicoane am visat numai monstri, numai topoare si cutite, dar mi-am luat inima in dinti si mi-am facut operatia. Acum am mai multa incredere in mine. Port o bustiera, pe care trebuie sa o mai tin o luna, inca ma mai dor sanii care nu s-au asezat", a declarat Laurette la Happy Hour, anunta Cancan.

Tarky: "Traiesc de pe azi pe maine. N-am bani pentru Traistariu". Judecatoria Sectorului 1 (JS1) a decis ca Mihai Traistariu sa primeasca 100.000 de lei cu titlu de daune morale, intr-un proces in care a acuzat un tabloid ca a publicat articole in care artistul era prezentat ca gay. Instanta Judecatoriei Sectorului 1 a obligat publicatia si pe Tarky sa-i dea lui Mihai Traistariu suma de 100.000 de lei cu titlu de daune morale, plus 18.000 de lei reprezentand onorariul avocatului Catalin Dancu, a declarat aparatorul. In ultima emisiune "Drept la Tinta" Tarky a intrat in direct si a declarat ca nu are bani deloc pentru a plati daunele cerute de Traistariu, informeaza Click.