Amalia Nastase, vacanta de lux in Thailanda. E tanara, frumoasa si a stiut sa-si refaca viata la fel de discret cum a si divortat. Amalia, fosta sotie a lui Ilie Nastase, a petrecut noaptea dintre ani intr-un loc de vis, alaturi de cele doua fete ale sale si de iubitul ei. Hotel de cinci stele, pe o plaja cu nisip fin si palmieri din vestul Thailandei. Aici a petrecut Revelionul Amalia Nastase. Fosta sotie a marelui tenisman si-a luat fiicele si iubitul si a plecat intr-o excursie binemeritata dupa un an agitat. Alaturi de Alessia (7 ani) si Emma (4 ani), dar si de iubitul ei, Razvan Vasilescu, tanara mamica s-a relaxat intr-un complex de lux, "Le Meridien" din Phuket, scrie Click.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Anna Lesko si-a rupt mana la schi, in Franta. Accidentul a avut loc ieri, in jurul orei 17.00, in statiunea franceza Courchevel. Anna, care se afla pe partie cu o prietena, a fost lovita violent de un alt schior. Din cauza impactului, interpreta s-a dezechilibrat si a cazut peste parapetii ce delimiteaza partia, prabusindu-se 20 de metri intr-o prapastie. Din fericire, zapada a atenuat loviturile, iar artista a avut mare noroc ca nu s-a izbit de vreun copac, cum a fost in cazul lui Serban Huidu. Lesko s-a ales doar cu o fractura la mana. Chiar si asa, a fost imediat preluata de salvamontisti si dusa la spitalul Moutiels, unde i s-a pus ghips, informeaza Libertatea.

Alexandra Enachescu, indragostita de un fotbalist somer. Modelul cu aspiratii internationale Alexandra Enachescu are de cateva saptamani o relatie cu Adrian Iordache, ex-Khazar Lankaran. Dupa despartirea de Cristi Pulhac, Alexandra Enachescu si-a gasit cu greu un partener alaturi de care sa traiasca ceva mai mult decat o relatie pasagera. Cum nici experienta "Cristi Tanase", gustata nu cu mult timp in urma, nu s-a dovedit a fi o reusita pe plan sentimental, din pricina nepotrivirii de caracter, pitesteanca s-a vazut nevoita sa isi caute rostul in alta parte. In preajma sarbatorilor de iarna, in viata Alexandrei a aparut un alt fotbalist, tot din Pitesti, care i-a indulcit fostei logodnice a lui Pulhac trecerea in 2011. Noua cucerire a modelului este Adrian Iordache, jucator proaspat ramas somer, dupa ce a fost dat afara de Mircea Rednic de la Lankaran, scrie Cancan.

Fostul iubit al Biancai Dragusanu, scandal cu tiganii. Scandalul intre Coco Paun, pe vremuri iubitul Biancai Dragusanu, si o familie de tigani a zguduit marti strada Jiului din orasul lui Brancusi. Coco Paun a venit sa-i anunte pe membrii familiei Mihai ca a vandut locuinta in care acestia stau. "Hotule", "Interlopule", "Traficantule de femei", asa i-au raspuns tiganii lui Constantin (Coco) Paun, care venise hotarat sa-i dea afara din imobil. Conflictul a inceput in anul 1999, cand Marinela Mihai i-a vandut lui Coco Paun un imobil si terenul aferent in Targu-Jiu, mentioneaza Click.

Adelina Pestritu: "Vreau ca 2011 sa fie fara divorturi". Adelina Pestritu a avut parte de un sfarsit de an de neuitat. Vedeta a petrecut anul nou in Poiana Brasov impreuna cu George Tiganu. "A fost unul dintre cele mai frumoase Revelioane pe care le-am trait pentru ca m-am distrat de minune si am avut alaturi persoanele dragi", a spus fostul iepuras Playboy. Intrebata daca s-a tinut de cuvant si a purtat lenjerie rosie, Adelina a spus: "Normal ca am purtat rosu caci vreau sa fiu iubita tot anul. Mi-am pus la miezul noptii dorinte doar pe plan profesional, caci alea pe plan sentimental nu se implinesc. Mi-as dori totusi ca 2011 sa nu mai fie cu divorturi", scrie Libertatea.

Daniela Gyorfi: "Copilul misca atunci cand George ma mangaie pe burta". Daniela Gyorfi este in luna a opta de sarcina, iar pana in vara nu va mai sustine nici un concert. Cantareata a intrat deja in febra cumparaturilor, iar in urmatoarele doua saptamani va cumpara tot ce are nevoie: patut, carucior, hainute: "Sunt emotionata, de abia astept sa imi tin fetita in brate. Eu si George vom cumpara tot ceea ce credem ca este potrivit pentru ea", a declarat Daniela, citata de Click.

Liviu Varciu "a petrecut" la spital. Dupa un inceput de an promitator pe plan profesional, emisiunea inregistrata pentru PRO TV de Revelion, pe care a prezentat-o alaturi de Pavel Bartos, fiind pe primul loc in audiente, Liviu Varciu nu o duce asa de bine si in ceea ce priveste sanatatea. Mai exact, actorul risca sa sufere o interventie chirurgicala, ca urmare a unor probleme pe care le are, cu spatele, de mai mult timp. Din acest motiv, ingrijorat de durerile cumplite resimtite chiar in prima zi a anului, in timp ce se afla la fiica sa, la Arad, Varciu a fost nevoit sa se opreasca, inainte de a ajunge in Bucuresti, la un spital din Sibiu, pentru un control, unde i s-a recomandat un tratament tocmai la Ocna Sibiului, scrie Libertatea.