Monica: Daca imi pierd fetita ma sinucid. Monica este disperata, de cand Irinel i-a luat fetita, iar toate actiunile sale de a o revedea pe micuta Irina s-au soldat cu esecuri. Tanara le-a marturisit unor apropiati ca ar fi capabila de un gest extrem daca ar pierde-o pe Irinuca. Sambata noaptea, dupa o alta vizita de pomina la Izvorani, celebrul fotomodel s-a dus glont la Spitalul de Urgenta, plina de vanatai, acuzandu-i de agresivitate pe angajatii miliardarului. Ultimul numar al revistei Story precizeaza ca Moni s-ar fi plans apropiatilor de starea sa psihica deplorabila. De cand nu mai sta cu fiica ei, este cu nervii la pamant si refuza sa acorde interviuri televizate pentru ca nu-si poate controla emotiile, scrie Click.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cruduta a intrat in chilotii unui necunoscut. In timp ce dadeau o raita prin clubul Princess din Regie, comando-ul format din "pacatoasele" Bianca Dragusanu si Daniela Crudu a rapit un tanar chiar de pe ringul de dans. Sexy-asistentele n-au stat prea mult la vorba si l-au fortat pe barbat sa le duca imediat la locuinta acestuia, intrand direct in dormitorul lui. Cand s-au vazut in camera, "divele" au inceput o perchezitie la sange prin lucrurile victimei, si nu una corporala, cum ar fi fost de asteptat probabil. Cruduta s-a dovedit a avea un nas extrem de fin, gasind in numai cateva momente in camera tanarului o cutie de prezervative si o crema de marire a "ego-ului" masculin, scrie Cancan.

Andreea Popescu, declaratie-soc: "In Italia, voiau sa fiu dama de companie!" Andreea Popescu a dezvaluit, in premiera pentru emisiunea on-line "Scandalos", de pe www.click.ro, care a fost adevaratul motiv pentru care a fugit de la clubul de noapte din Italia. "Dupa program, ne puneau sa ne ducem la mese, sa ne intretinem cu clientii. Eram, de fapt, dame de companie", ne-a declarat Andreea. In timp ce fostul ei patron ne-a spus ca a concediat-o pe Andreea dupa 17 zile, din cauza unui comportament indecent, bruneta sustine ca lucrurile stau tocmai invers. Dansatoarea Deliei Matache a decis sa rupa tacerea si sa vorbeasca, in premiera pentru emisiunea "Scandalos", de pe click.ro, despre experienta pe care a trait-o in Italia, in urma cu mai bine de trei ani, scrie Click.

Vecina de la Neatza s-a iubit cu nepotul lui Becali. In drumul ei catre atingerea celebritatii, Roxana Vancea a incercat si scurtaturi. Anul trecut, satena a fost la un pas sa devina cunoscuta ca iubita lui Lucian Becali, insa relatia s-a incheiat inainte ca fata sa-si atinga planul. Desi pare o fata care a aparut de nicaieri, Roxana Vancea, castigatoarea castingului demarat de Razvan si Dani pentru matinalul Antenei 1, are un trecut destul de interesant. De cum a pasit in platoul emisiunii, barfele au si inceput sa apara. Si pentru ca lumea e mica si sloboda la gura, Roxana a fost rapid asociata cu fotbalisti si manelisti. Umbla vorba ca, intr-o perioada, satena ar fi fost clienta fidela a barurilor de manele din Drumul Taberei, loc unde a avut de-a face cu diversi artisti de gen. Si, totusi, o relatie cat de cat serioasa ar fi fost cea cu Lucian, nepotul lui Becali, care s-ar fi consumat anul trecut in vara. Potrivit surselor noastre, cei doi s-ar fi cunoscut la un concurs de Miss la care Roxana a participat in iulie. Din acel punct, lucrurile ar fi mers cum nu se poate mai bine. Atat de bine incat Roxana a inceput sa se laude cu povestea ei de amor, care, cu putin noroc, ar fi ajutat-o sa scurteze drumul catre celebritate. Din pacate pentru ea, Lucian i-ar fi dat papucii inainte ca fata sa-si vada scopul atins, scrie Cancan.

"E aiurea sa facem sex cu Moculescu la usa". Povestea de iubire dintre Mariana Moculescu si Cristi Marin se incheie ca in povestile frumoase, cu o nunta. Asa scapa, in sfarsit, si Horia de fosta lui de nevasta, caci cei doi indragostiti sunt hotarati sa aiba cuibusorul lor de nebunii. Cristi nu se sperie catusi de putin de istoricul dezastruos in materie de casnicii al iubitei sale, vulcanica Mariana Moculescu. Prin urmare, dupa doi ani de amor nebun, dar si cu cateva pauze lungi de respiro, Cristi vrea sa o duca la altar pe Mariana: "Am cerut-o de nevasta si a acceptat. Inca nu am stabilit data evenimentului, dar o sa facem pasul cat mai curand, sper. Dupa aceea Mariana se va muta la mine acasa, va pleca de la Moculescu", scrie Click.

Sotia lui Claudiu Bleont: "L-am certat cand ducea gunoiul imbracat intr-un tricou, fara chiloti". Sotia actorului Claudiu Bleont s-a socat cand a vazut ca toata presa a preluat gestul sotului sau din timpul conferintei de presa de la Arad. Actrita Andra Negulescu, sotia actorului Claudiu Bleont a declarat ca de-a lungul timpului s-a obisnuit cu exuberantele sotului sau. "Nu l-am certat pentru gestul pe care l-a facut la conferinta de presa. L-am certat in urma cu mai multi ani cand ducea gunoiul imbracat intr-un tricou, fara chiloti", a spus Andra Negulescu in cadrul emisiunii "Drept la tinta", scrie Cancan.

Ioana Popescu viseaza sa faca sex cu Laurette. Deja faimoasa devoratoare de fotbalisti a povestit pe pagina personala de Facebook despre ultimul vis erotic pe care l-a avut. Se pare ca visul a afectat-o atat de mult incat a decis sa se destainuie tuturor prietenilor ei virtuali. "Am luat-o razna complet si irevocabil!!!! Am visat ca ma sarutam cu Laurette si... mai multe mi-e rusine sa spun!!!! Cred ca mi se trage de cand ne-am pus mana pe tzatze una alteia atunci la prezentare la Sonia la restaurantul Cadiza (ar fi a doua sogoritza cu care am vise erotice dupa cea mai frumoasa blonda machidoanca ziarista)", a scris Ioana, citata de Click.

Sex total cu "politista" Karla. Prostituatele din Bucuresti au gasit o metoda inedita pentru a-si atrage clientii, astfel incat acestia sa se simta in siguranta si sa vina fara teama in cuibusorul lor de nebunii. Si cum cea mai buna siguranta si protectie o ofera politia, pestii au venit cu o oferta noua: sex neprotejat cu mascatii trupelor speciale. Oferta de primavara a fost postata pe site-urile de profil, pretul pentru o ora fiind unul modic in raport cu serviciile oferite. Astfel, pentru 150 de lei, barbatii amatori de sex platit se pot bucura de corpul unei domnisoare pe nume Karla. Nimic senzational pana aici, zeci de prostituate vanzandu-si corpul pentru aceasta suma sau chiar mai putin. Numai ca domnisoara Karla se ofera clientilor cu cagula pe fata, fiind imbracata intr-un tricou negru care are in partea din fata inscriptionat politia, iar pe spate SPIR (Serviciul Politie Interventie Rapida). Adica celebrii mascati pe care toata lumea ii stie de la televizor, cei care intervin in cazuri extreme. Strategia a prins, prostituata fiind asaltata de clientii doritori de sex cu mascati. In plus, cei care nu-i au la inima pe politisti se pot descarca de sentimente in momentul in care vad costumatia prostituatei. Mai ales ca fata spune ca face orice fel de sex - la cererea clientului, chiar si neprotejat - acceptand si anumite specialitati, scrie Cancan.

Adelinei Pestritu nu i-a trecut de Liviu Varciu. Frumoasa Adelina Pestritu este pe val. Dupa ce s-a despartit de Liviu Varciu, bruneta este una dintre vedetele cele mai bine cotate din Romania. Prezentatoare Kanal D simte ca si-a gasit implinirea din punct de vedere profesional. Sentimental insa, Adelina admite ca nu este pe roze. Fostul iepuras Playboy marturiseste intr-un interviu in exclusivitate pentru Libertatea ca este pretentioasa si ca si-ar dori sa aiba iubit un strain care sa ii inteleaga meseria si programul incarcat. Cu toate acestea, tanara in varsta de 24 de ani spune ca admiratorii care nu au recomandare, pleaca din start cu sanse zero. Profesional vorbind, ma simt implinita. Pe plan sentimental insa, cred ca mai e mult pana voi gasi un barbat pe care sa-l iubesc la fel de mult ca pe Liviu. Sunt pretentioasa si in loc sa caut calitati, eu caut defecte. De Liviu nu o sa-mi treaca niciodata definitiv, scrie Libertatea.