Ce perversi! Pepe o fotografia si o filma goala pe Oana in timp ce faceau sex. Relatia dintre Oana si Pepe "era complexa si avea multe aspecte". Cei doi s-au iubit nespus, au recunoscut public ca se adora unul pe celalalt, dar ceea ce nu au spus niciodata este ca dragostea lor avea si o puternica latura sexuala. Speriata de despartirea de Pepe, Oana se teme ca "latino lover-ul" sa nu publice poze si filmulete cu ea goala in timp ce faceau sex. Pentru ca, da, asa cum probabil toata lumea isi imagina, aceste materiale explicite chiar exista. Pepe se pare ca este depozitarul dovezilor irefutabile ca Oana si cu el chiar au avut momente in care s-au simtit foarte bine unul cu celalalt. "Am chef de sex, vreau sa cunosc barbati, eu sunt f***cioasa de fel" recunostea Oana acum ceva timp in emisiune la Capatos. Aceasta declaratie nu putea decat sa ii duca cu gandul pe cei mai perversi dintre noi la ce e mai "rau", scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Lis a primit de ziua ei un tort in forma de sani! Sotia lui Lis a dat mare petrecere mare, sambata seara, la un restaurant de lux din Otopeni. Vedeta a implinit frumoasa varsta de 32 de ani, ocazie cu care si-a strans toti prietenii la un loc pentru a sarbatori, asa cum face in fiecare an. La miezul noptii, Oana a primit un cadou inedit, adus pe brate chiar de catre sotul sau, Viorel, si aproape ca a ramas socata atunci cand a vazut tortul in forma de sani: "Am primit niste sani, ca ai mei de dulci", a spus ea amuzata. Printre invitati s-au numarat si Costin Marculescu si Crina Matei, care s-au distrat pe cinste si au plecat de la petrecere in zori, anunta Click.

AnaMaria Prodan: "Simona Sensual si Adina Barbu conduc in topul pitipoancelor". Impresarul AnaMaria Prodan este cunoscuta ca o femeie care spune lucrurilor pe nume. In viziunea sexy impresarei, Simona Sensual si Adina Barbu, impreuna cu surorile lor conduc detasat intr-un top al pitipoancelor de Bucuresti. AnaMaria a vorbit despre o categorie de femei tot mai criticata in Romania: "Daca ar fi sa fac un top al pitipoancelor acesta ar fi Simona Senzual, Adina Barbu, surorile 'vedetelor' scoase la rampa... asta pentru ca le-am vazut recent si mi-au distrus retina". Intrebata daca exista lucruri pe care le face doar pentru ca "dau bine", AnaMaria a spus: "Nu fac lucruri doar de dragul de a le face sau lucruri care dau bine. Sincer, nu am timp si nici nu am rabdare. Ma plictisesc de ale mele, dar sa mai fac ceva doar asa ca trebuie sa fiu in trend. Am ajuns sa fiu egoista. Cred ca din cauza societatii am ajuns astfel. Asa ca fac doar ce simt, doar ce-mi face placere", informeaza Libertatea.

Oana Roman, cu vergeturile la vedere in club. Oana Roman a fost imbracata, la o petrecere mondena, cu un dres ieftin, care arata ca si cand ar fi fost purtat de mai multe ori, si cu o rochie neagra care ii scotea in evidenta statura corpolenta si kilogramele multe in plus. Oana nu a ezitat sa isi etaleze vergeturile pe sani si brate, rezultat al multor cure de slabire, care nu mai dau roade de la o vreme incoace, pentru ca fiica lui Petre Roman a renuntat sa mai tina regim, scrie Cancan.

Tonciu il tine pe Mitea fara sex 40 de zile! Andreea s-a intrecut pe ea insasi si va respecta toate canoanele bisericesti, in Postul Pastelui. Partidele de sex sunt programate dupa Vinerea Mare, acum se baga in pat in pijamale cuminti, pentru a nu-l ispiti pe Mitea. A pozat goala de cateva ori si a fost implicata in mai multe scandaluri, dar iata ca, acum, Andreea Tonciu vrea sa-si spele pacatele si a hotarat sa tina tot Postul Pastelui. Bruneta a renuntat deja la alimentele interzise si a adoptat un meniu in totalitate vegetarian, dar, surpriza, e hotarata sa spuna nu tuturor celorlalte placeri interzise, anunta Click.

Stephanie Seymour surprinsa fara sutien. Inca sexy si frumoasa la 41 de ani, Stephanie Seymour a petrecut cateva zile de vacanta in casa sotului ei miliardar din St. Bart, Caraibe, unde a fost pozata fara sutien. Paparazzi au surprins-o pe frumoasa fotomodela fara sutien, bucurandu-se de soare. Stephanie, care are 41 de ani, dovedeste ca timpul nu a atins-o, iar nurii ei atat de admirati sunt intr-o forma excelenta. Vedeta a fost protagonista unui scandal de proportii la inceputul anului, cand fotografii au dat publicitatii imagini cu ea si fiul ei de 15 ani in ipostaze intime pe plaja. Stephanie Seymour a devenit celebra in anii 90 cand cariera ei de fotomodel a atins apogeul, remarcandu-se prin aparitia in videoclipurile melodiilor trupei Guns N'Roses, "Don't Cry" si "November Rain", informeaza Libertatea.

Soc si groaza! Simona Sensual ameninta: "Daca nu-mi dati permisul, emigrez!". Desi este una dintre cele mai imprudente soferite din Romania, blonda Sensual nu poate trai fara sa se urce la volan. Tocmai de aceea, o face si cand nu are voie. La cateva zile de cand politistii i-au intocmit un nou dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, aceasta nu se potoleste si demonstreaza ca ar face orice sa poata sofa din nou, legal sau ilegal. Dependenta Simonei Sensual de a conduce o face sa ignore complet faptul ca intr-o zi ar putea ajunge in puscarie pentru ilegalitatile comise in trafic. Aceasta nu numai ca greseste flagrant, trecand pe rosu sau circuland pe contrasens, dar s-a intamplat de nenumarate ori sa se urce la volan desi isi pierduse acest drept. Marti, Sensual s-a pricopsit cu un nou dosar penal, dupa ce a fost prinsa la volan fara permis si, in loc sa se cuminteasca in speranta ca acest caz se va solutiona in favoarea ei, ea a inceput sa se comporte asemenea unui dependent aflat in sevraj, scrie Cancan.

Manechinele lui Adrian Pescariu se excita singure la 6 dimineata! A fost un weekend incendiar saptamana aceasta la malul marii! Manechinele lui Adrian Pescariu si-au facut de cap pana in zori in clubul The Bank din Constanta. In fiecare sfarsit de saptamana, designerul aduna spuma vedetelor autohtone si se muta la malul marii. Dupa ce au defilat in lenjeria intima creata de Adrian Pescariu, Alexandra Avram, Ramona Lazuran si Cecilia Enache au inceput sa se distreze. Fetele s-au pozat in ipostaze care mai de care mai deocheate, ba mai mult au mimat chiar si orgasmul. "Se distrau si ele! La prezentarile mele atmosfera este foarte placuta, eu sunt prieten cu fetele mele nu am atitudine de sef cu ele deci le las sa-si faca de cap! Din cate stiu Alexandra Avram nu consumase cine stie cat alcool, cateva pahare de votca doar, anunta Click.