A nascut in plina strada, in vazul tuturor! Cand au vazut ce a adus pe lume, trecatorii au luat-o la sanatoasa. Un post de televiziune din Egipt a pus la cale o farsa care a speriat zeci de barbati. O femeie insarcinata care se plimba pe strada e luata prin surprindere de durerile nasterii si tipa dupa ajutor. Barbatii aflati in preajma sar sa i-l ofere, iar doamna gravida se lasa pe mainile lor. La un moment, ceea ce ar fi trebuit sa fie un nou nascut este, de fapt, un copil de cativa ani. Pustiul iese de sub fusta "mamei" si incepe sa fuga, moment in care domnii se sperie teribil sa o iau la sanatoasa, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cele mai proaste hoate! Si-au facut poza cand se pregateau sa jefuiasca un local. Doua adolescente ar fi putut sa scape cu basma curata, daca nu s-ar fi fotografiat cu telefonul purtand masti si cu un cutit chiar inainte de a jefui un restaurant din Suedia. Politia a arestat fetele, care au furat in jur de 400 de dolari, si le-a confiscat telefoanele cand a gasit poza facuta in fata unei oglinzi. Cele doua sunt acuzate ca au amenintat anagajatii cu un cutit de bucatarie si au fugit cu banii. Una dintre fete, care sunt verisoare, are 17 ani si este suficient de mare pentru a fi judecata de un tribunal, anuntaClick.

Motivul socant pentru care un cuplu s-a dezbracat in mijlocul strazii. Doi indragostiti au ales o metoda inedita de a-si rezolva neintelegerile! Un cuplu din China a inceput sa se certe chiar in mijlocul strazii. Nimic neobisnuit pana aici, insa, neintelegerile lor au escaladat intr-un mod cu totul neobisnuit. Nu s-au oprit doar la a tipa unul la altul in plina strada sau la a-si adresa cuvinte injurioase. Cei doi au inceput usor, sa se si dezbrace. Primul a fost barbatul care si-a dat camasa jos, ramanand la bustul gol. Femeia a fost, insa, mult mai indrazneata! S-a dezbracat complet si a ramas asa in continuare. In cele din urma, judecand dupa imagini, cei doi s-au impacat caci au plecat impreuna, numai ca femeia era tot goala pusca, informeazaKanalD.

Experiment cu urmari neasteptate! Cum arata aceasta tanara, dupa ce nu s-a demachiat timp de o luna: "Nu imi vine sa cred". Anna Pursglove, o jurnalista responsabila de la Daily Mail, a decis sa faca un experiment inedit: nu s-a demachiat timp de o luna. Femeia se culca fara sa se demachieze, iar dimineata se spala cu apa pe fata, apoi de machia din nou. Prin acest experiment, ea vrut sa demonstreze femeilor cat de important este ca tenul sa fie perfect curatat seara, inainte de culcare. Dupa 30 de zile, Anna arata aproape de nerecunoscut. Tenul ei era vizibil imbatranit, cu multe iritatii si cosuri, scrieCancan.

Fata asta se transforma in statuie. Aparent, este o fata draguta in pas cu moda! In realitate, Seanie Nammock, de 17 ani, este o adolescenta care sufera de o boala grava care o transforma cu timpul in statuie vie, paralizandu-i trupul. Seanie Nammock din West London, Marea Britanie sufera de fibrodysplasia ossificans progressiva, o boala care ii transforma muschii si tendoanele in oase si o paralizeaza cu timpul. Deja bratele ei sunt incremenite in pozitia indoite la nivelul taliei, facand-o imobila ca o statuie. I-a crescut un surplus de masa osoasa pe umeri si abia poate sa se pieptene sau sa-si spele parul. Si lucrurile se vor inrautati. La orice mica lovitura, muschii din zona se osifica si de aceea are mari emotii cand iese din casa, fiindca nu mai e sigura pe miscari si oricand poate sa cada si sa se aleaga cu noi osificari, anuntaClick.