Ne-am dezumanizat? Standardul fumusetii feminine, pe Mapamond. Cum este "pocit" chipul femeilor. Esther Honig, o tantara din Kansas, Statele Unite ale Americii, s-a gandit sa arate cat de mult este alterata frumusetea feminina la nivel mondial. Asa ca si-a trimis fotografia la o serie de experti in Photoshop, inclusiv din Romania. Imaginea cu ea insasi, in stare naturala, fara pic de machiaj, a fost insotita de simplul mesaj "Va rog sa ma faceti frumoasa!" Rezultatele pe care le-a primit sunt cu adevarat uimitoare, chipul lui Esther fiind modificat aproape in totalitate, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum a venit o femeie la cumparaturi. Detaliul rusinos care a facut-o de ras! Nu stim daca femeia din imagine a vrut sau nu sa fie la moda, cert este ca s-a facut de ras in fata tuturor la cumparaturi. Ce-o fi fost in capul ei? Femeia din imaginea de mai jos i-a lasat pe toti muti de uimire cand a venit la cumparaturi cu o pereche de chiloti pe cap. Fotografia a facut senzatie pe internet, toata lumea intrebandu-se care o fi fost motivul care a indemnat-o sa faca un asemenea gest, desi pare femeie in toata firea, anuntaKanalD.

OZN filmat deasupra planetei Marte. Explicatia specialistilor. Imagini de senzatie au fost facute publice dupa ce au fost obtinute de rover-ul Curiosity care se afla pe planeta Marte pentru a aduna date. Astfel, pe data de 20 iunie, camerele robotului au surspins ceea ce pare a fi un obiect zburator neidentificat care se apropie de suprafata planetei. Imaginile au fost date publicuitatii insa cercetatorii au venit cu o explicatie care spulbera spratele celor care cred in existenta extraterestrilor, informeazaClick.

Un maidanez roman i-a cucerit pe britanici. Rupert, un caine adoptat din Romania, este vedeta in Marea Britanie. Patrupedul este atat de iubit si de rasfatat de stapanii lui din Anglia, incat acestia i-au facut chiar si un blog unde ii pun zilnic fotografii cu activitatile sale, acesta avand mii de fani ce il urmaresc. Povestea lui Rupert, un patruped de origine romana adoptat de o familie de englezi, face furori in Marea Britanie. Catelul a fost luat in grija de Kate Fisher (54 de ani) si familia sa in decembrie 2012, cand a ajuns in Marea Britanie in- tr-un microbuz, alaturi de alti 30 de maidanezi, scosi din Romania de o organizatie de protectie a drepturilor animalelor. Femeia l-a indragit atat de tare, incat i-a facut si un blog unde i-a notat intreaga evolutie, postand zilnic fotografii cu acesta, in timp ce se joaca, mananca sau doarme, patrupedul fiind extrem de rasfatat. In mod surprinzator, imaginile cu acesta au inceput sa faca furori pe net si au ajuns si in presa britanica, scrieLibertatea.

Imagini incredibile: Sex fara inhibitii la metrou. Totul a fost filmat cu un telefon. Un cuplu nu a mai tinut cont de regulile spatiului public si si-au facut de cap! Cei doi au fost surprinsi pe peronul unei statii de metrou, in cele mai intime momente. Un cuplu nu a mai tinut cont de locul in care se aflau si nu a mai asteptat sa ajunga in dormitorul conjugal. Cei doi amorezi au fost surprinsi pe peronul unei statii de metrou, in cele mai intime momente. Totul a fost filmat si a devenit viral pe internet, anuntaRTV.

Trebuie sa vezi, ca sa crezi! Ce poti face cu Coca Cola. O serie de experimente cu Coca Cola au fost realizate pentru a demonstra ce fel pot fi create reactii super tari cu ajutorul bauturii racoritoare. Astfel, pe langa clasicul truc cu bomboane Menthos care adaugate in Coca Cola cauzeaza o reactie exploziva, cei ce au realizat aceste experimente au dus totulmult mai departe. In consecinta, rezultatele turnarii de lapte in bautura sau "descompunerea" ei la caldura sunt incredibile, informeazaClick.