Femeia cu sani de 14 kilograme isi cauta jumatatea: "Este timpul sa-si gaseasca un barbat". Are o pereche de sani care cantareste 14 kilograme, insa acest lucru nu o impiedica pe Kristy Love sa-si caute perechea. "Este timpul sa-si gaseasca un barbat", sustine Kristy, care spune ca la inceput s-a simtit rusinata de marimea sanilor ei, relateaza The Mirror. "Uneori imi stau in cale atunci cand gatesc, imi intra in oala", marturiseste americanca din Atlanta. "Sanii mei nu au de ce sa fie singuri. Este timpul sa-si gaseasca un barbat", mai spus Kristy. Desi inainte era incomodata de marimea lor, ea spune acum ca se foloseste de sanii ei pentru a cara parfumuri, telefonul, cheile de la masina, ori permisul de conducere. Kristy Love lucreaza ca maseuza si castiga peste o mie de dolari doar prin faptul ca isi maseaza clientii cu sanii ei imensi, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un judecator i-a interzis sa mai fumeze in propria casa! Edwin Gray, care locuieste in Washington D.C., SUA, nu mai are voie sa fumeze in propria casa, pe care familia lui o detine de 50 de ani, dupa ce un judecator al Curtii Superioare i-a interzis acest lucru. Interdictia i-a fost pusa dupa ce vecinii lui, care au copii mici, s-au plans in justitie ca fumul acestuia ajunge in locuinta lor prin subsolul comun. Ei spun ca au incercat mai intai sa se inteleaga amiabil cu vecinul, insa acesta nu a vrut sub nici o forma sa renunte la dreptul de a fuma la el in casa. Vecinii cer si daune de 500.000 de dolari, informeaza Libertatea.ro.

Oamenii de stiinta au reusit sa "planteze" amintiri false in creierul unor soareci. Oamenii de stiinta au reusit sa "planteze" cu succes amintiri artificiale in mintea unor soareci care "motaiau", o premiera pentru neurostiinta. Mai mult, aceste amintiri au persistat si au influentat comportamentul animalului cand s-a trezit. In afara de faptul ca este o realizare remarcabila in sine, experimentul cercetatorilor de la Centrul National Francez pentru Cercetare Stiintifica poate duce la o mai buna intelegere a rolului somnului in consolidarea amintirilor, precum si la dezvoltarea unor metode pentru a-i face pe oameni mai putin susceptibili la amintirile false, o reala problema in anumite procese penale, scrie Descopera.ro.

O tanara din China si-a luat iubitul la bataie cand a aflat ce cadou i-a cumparat de ziua ei. La ce se gandise barbatul. O idee de cadou neinspirata s-a transformat in scandal in China, unde o tanara si-a luat iubitul la bataie cand a aflat ce surpriza i-a pregatit acesta. Un barbat din China a vrut sa-si impresioneze iubita, insa a gafat in cel mai glorios mod cu putinta. Acesta a dus-o pe tanara la o clinica de frumusete, unde i-a marturisit ca ii va plati o operatie de marire a sanilor. Fata l-a luat la bataie si apoi l-a parasit. Wang Chen, in varsta de 26 de ani, si-a programat iubita, pe Wen Ting, de 24 de ani, la o clinica de frumusete din Zhengzhou, centrul Chinei. Convins ca gestul sau o va impresiona pe fata, si-a rugat un prieten sa filmeze momentul in care ii dezvaluie iubitei surpriza. Din pacate pentru el, iubita lui nu a apreciat gestul si... l-a luat la bataie, la gandul ca ar putea fi nemultumit de marimea sanilor ei, informeaza stirileprotv.ro.

Din om al strazii a ajuns milionar! Povestea fabuloasa a unui vagabond care acum e patron de cafenea. Laszlo Andraschek nu avea un acoperis deasupra capului pana acum cateva luni. Alcoolic si fara un scop in viata, barbatul in virsta de 55 de ani, din orasul unguresc Gyor, a jucat la loto si, spre norocul lui a castigat fabuloasa suma de 1,7 milioane de euro. Timp de 10 ani, un barbat din Ungaria, in varsta de 55 de ani, Laszlo Andraschek, nu avea un acoperis deasupra capului si avea si probleme cu alcoolul. A dormit pe strazi pana a cunoscut-o pe sotia lui. Cei doi s-au mutat impreuna, insa nu o duceau deloc bine. Femeia facuse un credit, iar banca ameninta sa le ia apartamentul. Laszlose avea oroare la gandul ca va ajunge din nou pe strazi, dar la inceputul lui 2014 sorta i-a zambit. Acesta a jucat la loto si, spre norocul lui, a tras lozul castigator, devenind peste noapte mai bogat cu 1,7 milioane de euro, scrie Libertatea.ro.