O agenție de turism anunță că lansează zboruri în „Letiția”, țara inventată de Maria Grapini. Agentia de turism online Vola.ro a ironizat-o pe Maria Grapini, după ce, marți, europarlamentarul a inventat o nouă țară, Letiția, într-o postare în care vorbea despre despre un proiect european privind transportul internațional, din care face parte și Letonia. La o zi după mesajul Mariei Grapini, Vola.ro a realizat o listă cu șapte lucruri interesante despre țara imaginată de europarlamentar, din care aflăm că una dintre populare atracţii turistice este petrecerea unei zile în închisoare, scrie New Money.

faze tariFoto: Colaj foto

Gemeni identici, obligaţi să plătească pensie alimentară, pentru că nu vor să recunoască care dintre ei e tatăl. Un judecător din Brazilia a cerut unor gemeni identici să plătească pensie alimentară unui copil a cărui paternitate nu a putut fi stabilită, aceştia refuzând să recunoască care dintre ei este tatăl după ce s-au dat unul drept celălalt, relatează BBC. Rezultatul testului ADN s-a dovedit neconcludent, ei fiind gemeni identici. Fiecare dintre ei va trebui să plătească o pensie alimentară de 230 de reali (45 de euro)pe lună, echivalentul a 30% din salariul minim în Brazilia, potrivit Adevarul.

În oraşul ăsta toţi locuitorii umblă în pielea goală. Turiști din întreaga lume se îmbulzesc în orășelul maritim francez Cap d`Agde unde tot ce-ți trece prin minte poate deveni realitate. Satul naturist Cap d`Agde este un magnet pentru nudiști din diverse colțuri ale lumii, având 40.000 de locuitori lipsiți de inhibiții în lunile fierbinți de vară. Povestea orășelului de nudiști începe în anii 1950, când a fost fondat de familia Oltra. După ce aceasta a obținut o autorizație oficială din partea statului francez, Clubul Oltra a devenit un rai pentru numeroase familii de nudiști din Germania și Țările de Jos. Treptat orașul s-a extins și au venit vizitatori dezinhibați din întreaga lume, scrie Click.

Povestea unei femei care a ajuns să arate ca un „zombie”, după ce a folosit o cremă. Laura Barnett este o femeie din Marea Britanie care a ajuns să arate ca un „zombie”, după ce a folosit timp de nouă ani o cremă pentru tratarea pielii inflamate din jurul ochilor. Femeia de 45 de ani credea că ar putea avea o eczemă, însă a aflat apoi că are alergie la acarieni, potrivit Metro. Însă Laura a reușit să renunțe la această obsesie în urmă cu 18 luni. Problema a fost că pielea ei devenise dependentă de acea cremă, potrivit Stirile ProTv.

Cel mai bun sprinter din istorie a întrecut un motortaxi. Fostul sprinter jamaican Usain Bolt, deţinătorul recordurilor mondiale la 100 metri şi 200 metri, a câştigat într-o cursă împotriva unui mototaxi, care a avut loc în Lima, capitala statului Peru, anunţă agenţia EFE, citată de Mediafax. Jamaicanul Usain Bolt, cel mai rapid sprinter din lume pe o distanţă de 100 de metri, cu un record de 9,58 secunde, dar şi pe 200 de metri, pe care i-a alergat în 19 secunde, nu a avut foarte mari probleme marţi în câştiga o cursă scurtă, pe o distanţă de 50 de metri, împotriva unui motortaxi, scrie Descopera.

Și-a tratat fiul de șase ani cu hipnoză pentru că susținea echipa de fotbal greșită. Un fan înrăit al echipei Arsenal a cheltuit 3.000 de lire sterline pe ședințe de hipnoză pentru a-și face fiul de șase ani să nu mai susțină echipa de fotbal Tottenham Hotspur. Tabloidul britanic ”The Mirror” susține că bărbatul era așa de disperat că odrasla lui ținea cu echipa greșită încât la dus la toate cabinetele de terapie prin hipnoză din Londra, inclusiv la salonul lui Princess, cățelul de 10 ani care l-a hipnotizat pe Simon Cowell. Rezultatul eforturilor lui a uluit Marea Britanie, scrie Click.