Mesajul amuzant al MAI pentru cei care „fac after la mare” de Paște. Ministerul Afacerilor Interne urează un Paște Fericit românilor, dar și un avertisment cu privire la cei care petrec la mare. ”Sperăm ca singurele ciocniri din aceste zile să aibă loc la masă, și nu pe șosele. Vă rugăm să conduceți prudent!”, transmite MAI pe Facebook. De asemenea, Ministerul face și o precizare pentru cei care fac „after” la mare. ”Mesajul este valabil și pentru cei care fac “after” la mare. Azi se servește drobul... Atenție! cu B, nu cu altă literă... înțelegeți voi, că noi nu vă vom înțelege!”, a transmis MAI potrivit Stirile ProTv.

faze tariFoto: Colaj foto

Lucrează de 30 de ani la spitalul jucăriilor de pluş. Este supranumită ”doctorul de pufoşenii” datorită iubirii ei necondiţionate pentru jucăriile de pluş ale copiilor. Martha Anderson, din Midlothian, Virginia, SUA, e celebră la nivel mondial după ce a reparat peste 5.000 de jucării şi petrece zilnic 12 ore ”operând” şi peticind partenerii de joacă ai micuţilor. Martha Anderson, de 59 de ani, s-a mutat efectiv în ”spitalul pentru jucăriile de pluş” pe care l-a amenajat când avea doar 29 de ani. Şi-a început cariera cu pufoşeniile copiilor ei şi apoi cu jucăriile vecinilor, potrivit Click.

Protest cu banane faţă de cenzura dintr-un muzeu din Varşovia. Aproximativ o mie de persoane, multe mâncând banane, au protestat în faţa Muzeului Naţional din Varşovia, Polonia, după ce conducerea instituţiei a decis să elimine dintr-o expoziţie mai multe lucrări de artă considerate "indecente", potrivit Reuters, citat de Mediafax. Din expoziţie făcea parte un clip din 1973, "Consumer Art", al artistei poloneze Natalia LL, precum şi imagini din înregistrarea video prezentând o femeie care mănâncă o banană, în poziţii lascive. Videoclipul a fost eliminat pe 26 aprilie, potrivit Descopera.

Post la stat cu salariu de 13.000 lei pe lună, atrăgător pentru o singură persoană. Funcţia de arhitect-şef este una dintre cel mai bine plătite posturi la nivelul primăriei: salariul acestuia este pe a patra treaptă de ierarhizare în municipalitate, după primar, viceprimar şi secretar. Venitul brut lunar ajunge la 13.363 lei (circa 8.000 lei net), notează ziaruldeiasi.ro. Cel care nu a trecut testările anterioare este actualul arhitect-şef, Alexandru Mustiaţă. El a fost criticat de primarul Chirica și a fost mutat cu jobul la Inspectoratul de Stat în Construcţii, scrie Libertatea.

Apariție inedită a unui model musulman. Modelul musulman Halima Aden a devenit prima femeie din lume care apare în revista Sports Illustrated purtând hijab și burkini. „Vedem politicieni, femei de afaceri, reporteri, dar și alte femei de succes care poartă jihab și sunt vizibile în spațiul public. Acesta este mesajul pe care trebuie să îl transmitem. Răspunsul a fost incredibil și sunt onorată că revista Sports Illustrated a făcut acest pas”, a spus modelul, potrivit Stirile ProTv.