Un bărbat omoară ţânţarii cu gazele sale intestinale, iar o firmă vrea să îl studieze. Un bărbat susţine că ucide ţânţari folosindu-şi gazele intestinale. O firmă ar urma să studieze gazele sale pentru a scoate pe piaţă un produs insecticid. Joe Rwamirama, în vârstă de 48 de ani, din Kampala, Uganda, susţine că poate ucide insecte aflate chiar şi la şase metri distanţă eliberând gaze intestinale. În plus, ugandezul spune că ar fi fost angajat de o companie care i-a cerut ajutorul pentru a dezvolta o substanţă insecticidă pe care să o scoată pe piaţă. Jurnaliştii spun că bărbatul este bine cunoscut în Kampala, Uganda, potrivit Descoperă.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Recorduri trăsnite stabilite în 2019. De la oul de pe Instagram la pizza cu cele mai multe tipuri de brânză. Anul 2019 a fost unul marcat și de ... recorduri, dintre care unele cu adevărat bizare. Business Insider a realizat o listă cu astfel de recorduri, pe care o prezentăm mai jos - de la construirea celui mai mare labirint de zăpadă din lume până la o fotografie cu un ou, care a adunat peste 30 de milioane de like-uri. Iată câteva dintre ele: Contul de Instagram care a ajuns la un milion de urmăritori în doar câteva ore, un platou cu mezeluri de 181 kilograme, un cuplu de … 210 ani, castel din 11 tone de nisip, relatează Libertatea.

Vinul „Hitler” se vinde ca pâinea caldă în Italia. Patron: „Cei mai mulți clienți ai noștri sunt germani”. Știați că Italia e cel mai mare producător de vin din lume? E o tradiție veche de mii de ani, iar vinul are o calitate deosebită. Afacerile merg însă excelent pentru un anumit magazin de nișă, dar nu pentru ceea ce este în sticlă. Vinul cu temă fascistă se vinde ca pâinea caldă în acest magazin din Colloredo di Prato. Într-o țară care a suferit din cauza dictaturii brutale, Hitler și Mussolini sunt primii pe sticle. Pentru Emanuele Fiano, fiul unui supraviețuitor de la Auschwitz, asta e o sfidare, notează Digi24.

Asta da inventivitate! Angajaţii unui aeroport au împodobit bradul cu obiecte confiscate. O idee genială la Aeroportul din Vilnius, Lituania. Conducerea de aici a decis să împodobească un brad cu obiectele periculoase confiscate de la pasageri în urma controalelor de la îmbarcare. Aşa că, pomul de Crăciun a fost decorat cu cuţite, foarfeci, arme de jucărie şi alte obiecte periculoase. Sunt aşa de multe, încât ridică un semnal de alarmă privitor la inconştienţa călătorilor. Şefii de la aeroport tocmai asta au vrut să arate. Reamintesc, astfel, pasagerilor cât de important este să zboare în condiţii de siguranţă, relatează Click.ro.

Cursă specială de Crăciun. Cât au plătit oamenii pentru a alerga în costum de baie. Oraşul american Boston intră în atmosferă de sărbătoare cu o cursă specială. În competiție s-au înscris aproape 700 de bărbaţi şi femei, care au renunţat de bunăvoie la haine. Dealtfel, singura condiţie pentru participare este să alerge în costum de baie pe distanţa de un kilometru şi jumătate. Banii adunaţi de la acest cros distractiv sunt donaţi unei fundaţii de caritate din Boston care se ocupă de educaţia copiilor. Iar taxa de înscriere nu este de neglijat: 250 de dolari de persoană. Susţinătorii alergătorilor de ocazie sunt şi ei rugaţi să ofere cel puţin 20 de dolari, arată Știrile Pro Tv.