Un poliţist din India patrulează pe străzi cu o cască în formă de coronavirus. Un poliţist din oraşul Chennai, India a ales să poarte pe cap, în timpul serviciului, o cască al cărei design imită aspectul specific al noului coronavirus cu scopul de a îi face pe cetăţeni să conştientizeze gravitatea pandemiei de Covid-19. Casca, prompt botezată „Casca Corona”, a fost realizată de un artist plastic, dintr-o fostă cască de motociclist spartă, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Madame Tussaud și istoria sângeroasă a Muzeului figurilor de ceară. Născută în Franța în 1761, Marie Grosholtz a fost crescută de mama ei. Tatăl ei, un soldat german, a decedat în urma rănilor suferite în război. Marie Grosholtz și mama sa s-au mutat în Elveția, unde aceasta din urmă lucra ca menajeră pentru Philippe Curtius, un medic renumit. Curtius a fost cel care a învățat-o pe mica Marie arta sculpturii în ceară. Curtius avea o pasiune pentru modelarea cerii, creându-și propria colecție de capete și busturi sculptate în ceară, relatează Incredibilia.

Soluția găsită de un georgian pentru a face sport: cu bicicleta pe acoperișul blocului. În plină pandemie de coronavirus, un georgian a găsit o soluție surprinzătoare pentru a face sport: cu bicicleta pe acoperișul blocului. Cineva l-a filmat în timp ce se plimba cu bicicleta pe acoperișul blocului, iar imaginile au devenit virale, potrivit Libertatea.

Și-a spălat în cadă alimentele pe care le-a cumpărat, pentru a se feri de coronavirus. O postare a unei femei din Marea Britanie a devenit virală pe internet, după ce a spălat toate alimentele pe care le-a cumpărat, în contextul pandemiei de coronavirus. Mama femeii care a făcut publică fotografia, a decis ca înainte să bage alimentele cumpărate în frigider, să le spele în cadă, pentru a diminua riscul de infectare cu noul coronavirus, notează Știrile Protv.

Un leu de mare a luat locul vizitatorilor la un parc acvatic din Australia. Un parc acvatic din Australia a rămas fără vizitatori, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Așa că, locul vizitatorilor oameni a fost luat de Birri, leul de mare, care s-a bucurat de o plimbare în care și-a văzut colegii de parc din „altă perspectivă”, scrie Libertatea.