1. Nunta gay in Parlamentul britanic. Alan Duncan va deveni primul politician care se va casatori civil cu iubitul sau, James Dunseath Cei doi s-au cunoscut in urma cu 14 ani, in timpul unei petreceri date de un prieten comun, si ieri au anuntat public logodna, dupa ce Alan l-a cerut in casatorie pe James de Ziua Indragostitilor, scrie Cancan.

2. Bancuri cu iz electoral din Rusia. In preajma alegerilor prezidentiale din Rusia au circulat numeroase bancuri despre alegeri. Gandul ne prezinta cateva dintre acestea: Vladimir Putin ii face cadou lui Dimitri Medvedev un autoturism de lux Maybach. Acesta multumeste din suflet pentru darul marinimos si neasteptat, dar cand se aseaza in masina, vede ca lipseste volanul. „Unde este volanul?”, il intreaba pe generosul donator, la care acesta ii replica:: „Dar ce nevoie ai de el, am sa conduc eu in locul tau...”

3. Parfum cu miros de transpiratie. Sange, saliva, transpiratie sau sperma. Acestea sunt mirosurile cu care va poate 'incanta' noul parfum 'Secretions Magnifiques' (n.r. - Secretii Magnifice). Desi ar trebui sa tina clientii la distanta, parfumul se vinde ca painea calda in Marea Britanie. O sticluta de 50 ml costa aproximativ 50 euro, scrie Libertatea.

4. Doi caiacisti au fost izgoniti de o balena cu cocoasa. Se pare ca cei doi si balena cu cocoasa aveau acelasi drum, iar femela adulta a "sarit" in apararea bebelusului ei. Ea a plesnit apa cu una din intotatoarele ei imense, pentru a-i avertiza pe intrusi sa nu se apropie mai mult. Caiacistii au reusit sa scape si, din fericire, nimeni nu a fost ranit. Balenele cu cocoasa nu sunt agresive, dar adultiii pot ajunge la 16 m lungime si 36.000 kg greutate, scrie Romantica.

5. Cel mai mare om de zapada din lume. Cel mai mare om de zapada din lume a fost ridicat in orasul american Bethel, Maine, avand o inaltime de 37 de metri, potrivit AP. Cu schiuri in loc de gene si pneuri vopsite in rosu pentru gura, omul de zapada este de fapt o femeie pe care au si botezat-o Olympia Snowe, dupa numele senatoarei republicane care reprezinta statul Maine, scrie Evenimentul Zilei.

6. Kit de asamblare a penisului. O companie din SUA a lansat pe piata pachetul de "realizat penis acasa" sau "clonare a penisului". Kitul contine, in functie de materialul din care se doreste sa fie confectionat penisul, "ingredientele" si "reteta". Astfel, pentru un penis de forma si marime naturala, din ceara, ciocolata, sapun sau guma, sunt de urmat patru pasi, scrie Cancan.

7. S-a lasat impuscat ca sa chiuleasca. Un american de 21 de ani a recunoscut ca l-a rugat pe prietenul lui cel mai bun sa il impuste pentru a lipsi de la serviciu, relateaza site-ul Ananova. Daniel Kuch, din Pascvo, Washington, nu a recunoscut din prima. Asa ca a fost necesara o ancheta amanuntita a politiei, scrie Click.

8. Jurnalist danez, in conflict armat cu vecina lui George W. Bush. Un ziarist danez a fost pe ce sa fie impuscat de o vecina mai in varsta a presedintelui SUA, dupa ce a patruns din greseala pe pajistea din fata casei acesteia, potrivit Rompres. Jurnalistul venise la Washington pentru a relata despre intalnirea dintre premierul tarii sale, Anders Fogh Rasmussen, si presedintele George W. Bush, scrie Gandul.

9. Fetitele din Est strica Piata. Elvetia se confrunta cu o invazie a prostituatelor din estul Europei, care activeaza la tarife mult mai mici decat cele locale. Fetele din Est cer pentru o partida de sex in jur de 18 euro, un pret mult sub cel al elvetiencelor, scrie Cancan.

10. La 71 de cm, a nascut o fetita de 45 de cm. O femeie din Kentucky, SUA, cu inaltimea de doar 71 de centimetri, a nascut un bebelus 'gigant' de 45 de centimetri. Potrivit CNN, Stacey Herald (33 de ani) a luat legatura cu specialistii de la Cartea Recordurilor pentru ca micuta ei sa intre in paginile celebrei publicatii drept cel mai mare copil nascut vreodata de o pitica, scrie Libertatea.