1. A stat 90 de minute in apa cu gheata. Wang Jintu a reusit sa stea 90 de minute intr-un rezervor cu apa cu gheata inregistrand un nou record mondial. Chinezul a reusit astfel sa devanseze cu 17 minute precedentul record mondial care era de o ora si 13 minute, scrie Zigonet.com.

2. Cel mai bun whisky este japonez. Cel mai bun whisky din lume dintr-un singur malt, produs dupa reteta scotiana, este japonez. Verdictul a fost dat de „Whisky Magazine“, principala publicatie a industriei de profil, releva „The Times“.„Yoichi“, vechi de 20 de ani, distilat in zona de coasta a Marii Japoniei, a devenit prima varianta de whisky produsa in afara Scotiei care a castigat competitia desfa- surata de renumita publicatie, citeaza Evenimentul Zilei.

3. I-a luat cainelui «vila» de 31.000 de euro. Uneori, o viata de caine este tot ce iti poti dori. Este cazul catelului fostului supermodel Rachel Hunter. Patrupedul s-a ales de la stapana lui cu un cotet la fel de luxos cu cel al supermodelului. Casuta catelului a costat nu mai putin de 31.000 de euro si a fost comandata la o companie care se ocupa cu realizarea de cotete de lux pentru caini rasfatati, scrie Click.

4. Nepotul lui Cuza a fost inalt ofiter al Celui de-al Treilea Reich. Fiul fratelui Elenei Cuza (sotia domnitorului roman), Alexandru Rosetti, a avut doi fii si doua fiice. Cea mai mare dintre acestea, Elena Rosetti, s-a casatorit in anul 1912 cu un tanar ofiter german, Friedrich Wilhelm Ernst Paulus, cel care a intrat in istorie in calitate de comandant al Armatei a 6-a Germana, angajata de Hitler in vederea cuceririi orasului Stalingrad, scrie Gardianul.

5. Show erotic in vitrina unui magazin din Noua Zeelanda. Modelul Colleen Davis s-a dezbracat in fata fanilor de curse V8, in vitrina unui magazin Hamilton. Initiativa a avut succes, mai ales ca, in mai putin de 20 de minute, s-au adunat in fata vitrinei mai mult de 30 de persoane, barbati in marea lor majoritate, anunta Romantica.

6. Harrison Ford s-a epilat. Celebrul actor Harrison Ford, in varsta de 65 de ani, s-a epilat pe piept. Starul s-a supus dureroasei operatiuni de indepartare a parului de pe piept pentru a atrage atentia asupra problemelor provocate de incalzirea globala, noteaza Cancan.

7. Cheeky Gabriela, logodna cu bere. Lembit Opik a cerut-o de nevasta pe solista de la Cheeky Girls la Fontana di Trevi, din Roma. Gabriela (25) si Opik (43) au petrecut o vacanta de vis la Roma, de zece zile, unde au aniversat un an si jumatate de cand formeaza un cuplu. Fire vesela, parlamentarul a lasat sobrietatea la o parte si s-a distrat cu iubita sa precum un adolescent, scrie Click.

8. Albine care merg la biserica, in Serbia. Un crescator de albine din Serbia a cosntruit stupi in forma de manastiri si biserici pentru ca.. "chiar si albinele au un suflet". "Facand acest lucru, apropii cele doua iubiri ale vietii meie: albinele si religia", a declarat Slobodan Jeftic, in varsta de 58 de ani, scrie Romantica.

9. Marile reviste de moda, acuzate de rasism. Marile reviste de moda din lume, precum Vanity Fair, Vogue, Cosmopolitan si multe altele, au fost acuzate de rasism de cativa jurnalisti britanici, deoarece, in afara de Naomi Campbell, nu publica pictoriale cu modele de culoare. In replica, editorii celebrelor publicatii au afirmat ca “femeile de culoare nu vand revistele”, fapt ce a declansat o ampla campanie de combatere a rasismului, scrie Libertatea.

10. Amy l-a inselat pe Blake. Mariajul dintre Amy Winehouse si Blake Fielder-Civil scartaie din toate incheieturile. Dupa ce Blake a fost surprins in timpul procesului trimitandu-si bezele cu o blonda misterioasa, cantareata a ales sa isi refaca viata la bratul lui Alex Haynes, asistentul managerului ei. Cei doi au fost fotografiati tinandu-se de mana si au binecuvantarea parintilor lui Amy, scrie Cancan.