Mihai Bendeac isi povesteste experientele sexuale pe internet. Pe blogul sau, actorul Mihai Bendeac povesteste cateva experiente sexuale pe care le-a avut pana acum. Cei interesati sa afle amanunte picante din viata „mondenului” Mihai Bendeac, trebuie doar sa intre pe blogul acestuia. Actorul nu se sfieste sa faca publice cateva intamplari amuzante despre viata sa intima. Pe internet vedeta povesteste fanteziile sexuale pe care le-a avut cu fostele partenere, Mihai pastreaza insa discretia in privinta identitatii partenerelor sale. Dar lasa sa se inteleaga, ca printre fostele sale cuceriri se numara si o persoana publica de pe la noi, care pe deasupra mai este si casatorita, ce-i drept cu un barbat mult mai in varsta si bineinteles, potent financiar, scrie Atac.

In Rusia se da liber la serviciu ca sa faci dragoste. Criza demografica prin care trece Rusia i-a dat o idee nastrusnica guvernatorului unei provincii. El a instituit o zi libera pe an pentru cuplurile care vor sa conceapa un copil. Pentru a-i convinge pe oameni sa contribuie la cresterea populatiei, cuplurile primesc frigidere, televizoare, masini de spalat, automobile sau premii in bani. E drept, cu o conditie: copilul sa se nasca pe 12 iunie, ziua Rusiei. De altfel, presa chiar a botezat programul - Da Nastere Unui Patriot, scrie Romantica.

Regina Marii Britanii a primit din greseala peste 1.100 litri de bere. Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii a primit joi, din greseala, la castelul Windsor, 1.136 litri de bere, destinati de fapt unui bar din vecinatate, relateaza NewsIn. "Windsor Castle Pub" isi reinnoia stocul, in perspectiva unui meci de calificare pentru Campionatul Mondial de Fotbal, intre Anglia si Croatia, care va avea loc la Zagreb. Personalul a fost surprins cand a vazut intrand in curtea castelului un camion plin cu bere, dar un telefon rapid a clarificat lucrurile. Barul respectiv este situat la opt kilometri distanta de castel, scrie Romantica.

«Casa ororilor», de inchiriat. Joseph Fritzl vrea sa inchirieze casa in care si-a tinut fiica prizoniera si a violat-o timp de 24 de ani. Cladirea are doua apartamente la etajele superioare, pe care “monstrul austriac” vrea sa le dea in folosinta contra cost. Barbatul a angajat deja un al doilea avocat care sa se ocupe de acte, scrie Click.

Batalia sanilor intre nemti si englezi. Germanii si britanicii nu contenesc sa se razboiasca, chiar si la aproape 60 de ani de la incheierea celui de-al doilea razboi mondial, insa de aceasta data lupta se da taramul frumusetii. Cele mai mari tabloide din Anglia si Germania au propus cititorilor lor sa voteze cea mai frumoasa si mai sexy fata de la pagina 3. Dupa o preselectie dura au fost propuse Keeley Hazell (22), din Marea Britanie, si Claudia Ciesla (21) din Germania, scrie Click.

Femeia "elefant" isi gaseste greu pantofi. Vazand-o pe Mandy Sellars din Lancashire la volanul masinii sale, o Toyota Corolla, pare a fi o femeie normala de 30 de ani. In momentul in care coboara din autovehicul diferentele devin evidente. Femeia este bolnava de sindromul Proteus - "Omul elefant", o boala cauzata de cresterea continua a oaselor, a muschilor si a pielii de pe picioare. In prezent picioarele ei cantaresc circa 70 de kg si ii este foarte greu sa isi gaseasca ceva de incaltat, afirma Click.

Inaltii sunt mai fericiti. Un studiu american, efectuat pe un esantion de 1.000 de persoane, a scos la iveala faptul ca persoanele inalte sunt cele mai fericite. Conform datelor adunate de cercetatori si publicate de Gallup-Healthways Well-Being, persoanele cu statura de peste 1,70 metri inaltime sunt mai satisfacute de viata lor personala decat cele pe care natura nu le-a inzestrat cu o statura impozanta. In plus, inaltii reusesc sa adune mai multe energii pozitive in jurul lor si nu se lasa prea usor influentati de senzatii precum ura, tristete sau stress, afirma Cancan.

Philips face jucarii sexuale. Unul dintre cei mai mari producatori de aparatura electronica din lume va lansa pe piata jucarii sexuale pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 35 si 55 de ani. Compania Philips doreste sa inlature monotonia din patul britanicilor de varsta a doua cu ajutorul a trei produse numite "Masaj Intim Pasional", "Masaj Intim Dur" si "Masaj Intim Dublu". Purtatorul de cuvant al companiei, Jayson Otke, a precizat ca noile jucarii sexuale au un aspect placut care nu ii va "deranja" pe ceilalti membrii ai familiei, scrie Cancan.

Sexy-eleva de clasa a VII-a, filmata in toaleta scolii. Noul an scolar debuteaza cu un scandal sexual la Sibiu: o eleva de clasa a VII-a a fost protagonista unui spectacol sexy ad-hoc, sustinut in toaleta unitatii de invatamant, in fata colegilor care se ingramadeau sa filmeze cu telefoanele mobile. Potrivit cititorului care a trimis inregistrarea video la cunoscuta adresa de e-mail pont@cancan.ro, "distractia" elevilor a avut loc in grupul sanitar al unei scoli generale din Sibiu. Protagonista filmuletului, o minora, a fost surprinsa cu pantalonii in vine, in incaperea in care pana si regele intra singur, afirma Cancan.