Furnicile, solutia ideala pentru traficul infernal din marile orase. Traficul infernal din marile orase ale lumii ar putea ramane doar o amintire neplacura datorita furnicilor, sustin oamenii de stiinta. Cele mai inteligente insecte ale planetei au capacitati uimitoare pentru decongestionarea traficului, dovedindu-se net superioare oamenilor, in aceasta privinta. Furnicile se deplaseaza in interiorul coloniei mult mai eficient decat oamenii in mediul urban, astfel ca aceste creaturi nu au fost vazute niciodata stand la coada pentru a se deplasa, sustin oamenii de stiinta, citati de Romania libera. Echipa de cercetatori a realizat o "autostrada" speciala pentru furnici, cu doua rute de diferite dimensiuni, intre cuib si o portie mare de sirop dulce. In mod surprinzator, ruta cea mai stramta s-a aglomerat aproape imediat. Oamenii de stiinta au observat insa ca furnicile care se intorceau catre cuib pe ruta aglomerata, le ghidau imediat pe cele care abia atunci plecau, catre cea de-a doua cale, mult mai libera. De cealalata parte, furnicile care nu avusesera probleme ''in trafic'' nu le-au redirectionat pe cele care abia atunci plecau din cuib. Intrucat furnicile care veneau de pe drumul aglomerat le-au redirectionat permanent pe cele care abia plecau, catre ruta libera, nu s-au produs deloc blocaje. "Un principiu similar ar putea fi utilizat daca masinile ar comunica una cu alta", a precizat Dr Helbing, de la Universitatea Tehnologica din Dresda, Germania.

Curtea Suprema din Coreea de Sud a pastrat o lege emisa acum 10 ani care pedepseste adulterul cu inchisoarea, lucru ctiticat deoarece ingradeste libertatea personala. Cel de-al patrulea apel facut la Curtea Constitutionala din 1989 a fost inaintat de avocatii unei actrite foarte populara, care a fost inchisa dupa ce sotul ei a facut o plangere prin care sustinea ca aceasta a avut o aventura cu un cantaret de opera. "Aceasta lege limiteaza libertatea sexuala a individului si dreptul la intimitate, insa nu violeaza principiul de a intezice lucrurile grave", a fost opinia Curtii la ultimul apel, scrie Romantica.

Vibratorul Barack Obama se comercializeaza pe internet. Un vibrator realizat dupa imaginea lui Barack Obama este comercializat pe internet, unde este si promovat. "Te simti suparat si plictisit, lasa-l pe Obama sa vina la tine" sau "Toata lumea stie ca politica este un sport in care se pune accent pe contact"- acestea sunt textele de promovare ale vibratorului. "Barack Obama" are 19 centimetri si costa 30 de dolari, informeaza Romantica.

A facut sex cu peste 1.000 de barbati. Randy Terri din Essex, Marea Britanie, face sex si de 20 de ori pe zi. Cu oriciune, oriunde, oricum, iar daca nu isi gaseste partener, se satisface singura, chiar daca se afla la serviciu. Tanara de 25 de ani nu e prostituata ci sufera de o boala din cauza careia simte mereu nevoie sa faca sex, motiv pentru care, pana in prezent, s-a culcat cu peste 1.000 de barbati. ”Mi-am pierdut virginitatea la 17 ani si de atunci parca a apasat cineva pe un buton si nu ma mai pot opri. Ma culc cu oricine, indiferent de cum arata sau cum se poarta cu mine. Oriunde, oricand”, povesteste britanica, afirma Libertatea.

A gasit 182.000 $ in zid. Instalatorul Bob Kitts fusese angajat, in urma cu doi ani, de Amanda Reece sa renoveze o locuinta veche din Ohio, SUA. Operatiunea de modernizare s-a transformat insa intr-un cosmar, dupa ce barbatul a descoperit 182.000 de dolari (n.r. - 676.000 de lei) in peretele baii. "Spargeam peretele cand am dat peste doua cutii. Cand le-am des­chis, ce sa vezi? Erau pline cu bancnote", isi aminteste Kitts. Sa ia ba­nii si sa-i ascunda sau sa o anunte pe Amanda, proprietara ca­sei? In­s­ta­­latorul a ales sa fie o­nest, decizie care l-a cos­tat locul de munca si doi ani pierduti prin tribunale, deoa­re­ce nu s-a inteles cu femeia in pri­vinta modului in care sa im­parta mica avere, scrie Libertatea.

Un hot si-a cerut scuze si a returnat valoarea furtului,dupa 7 ani. Administratorul unui magazin din Bristol (vestul Angliei) a fost profund uimit cand a primit o scrisoare in care un hot isi cerea scuze pentru ca in urma cu sapte ani furase tigari din acel magazin. Mai mult, barbatul a trimis si un cec de o suta de lire pentru a plati acele tigari, informeaza Libertatea.