Si-a batut iubitul cu un vibrator. O femeie in varsta de 45 de ani din Treasura Island, Florida, a fost arestata dupa ce a folosit un vibrator pentru a-si pocni iubitul in timpul unei discutii aprinse. Aflata sub influenta bauturilor alcoolice, Kimberly Lynn Calvert a inceput sa tipe la concubinul sau, John Gonzales, cu care locuia impreuna de cinci luni si l-a lovit de mai multe ori in stomac cu jucaria aducatoare de satisfactie sexuala, scrie Libertatea.

Fumator la doi ani si jumatate. Un baietel de origine chineza, in varsta de doi ani si jumatate, din Tianjin, poate fi considerat cel mai tanar fumator din lume. Potrivit China Radio International (CRI), citat de Ria Novosti, Tong Liangliang a fost incurajat sa fumeze chiar de catre tatal sau. El a fost diagnosticat inca de la nastere cu hernie, insa era prea tanar pentru a fi operat. De aceea, cand avea numai 18 luni, tatal sau i-a dat sa fumeze o tigara, in speranta ca ii va mai reduce din dureri, scrie Gardianul.

Americanii au interzis in noua state... matreata de rata. Americanilor le este interzis consumul de matreata... de rata. Motivul acestei legi mai putin obisnuite sta la baza compozitiei chimice a substantei care este recunoscuta pentru efectul sau halucinogenic. Cum s-a descoperit acest efect al matretii de rata inca nu a fost dat publicitatii. Cert este ca legea nu glumeste cu aceste lucruri si consumatorii sunt aspru pedepsiti, scrie Libertatea.

Lovita de trasnet, s-a vindecat de inima. O femeie care suferea de o afectiune cardiaca grava s-a vindecat dupa ce a fost trasnita. Nada Acimovich (51 de ani), din Sljivovica, suferea de aritmie (batai neregulate ale inimii ce pot deveni letale in anumite cazuri) inainte sa fie lovita de trasnet. Boala este tratata, in mod normal, cu electrosocuri usoare, pentru a restabili un ritm normal al inimii. Femeia a fost salvata de la moarte datorita cizmelor de cauciuc pe care le avea in picioare, scrie Click.

A rezistat 11 zile fara hrana, in munti. Thérese Bordais, in varsta de 61 de ani, care facea parte dintr-un grup de 14 excursionisti plecati sa viziteze Parcul National Ordesa, a supravietuit 11 zile in Pirinei. In tot acest timp, ea a baut apa dintr-un parau si a mancat frunze, fara a-si pierde speranta ca va fi gasita, scrie ziarul Le Parisien. Disparuta la 26 iunie, in timpul unei plimbari cu sotul ei si cu un grup de prieteni, Thérese a fost gasita in viata, intr-o rapa, dupa unsprezece zile si unsprezece nopti sub cerul liber si fara hrana, scrie Click.

Obligata de sef sa danseze in poala. Rachel Kelly, consultant al companiei IDPP Consulting, si-a dat seful in judecata pentru hartuire sexuala. Femeia sustine ca a fost fortata de seful ei, Danny Whelan, sa-l duca pe unul din clientii lor in clubul de streptease Spearmint Rhino. Rachel mai sustine ca pe tot drumul cu taxiul clientul a flirtat fara oprire cu ea, noteaza Libertatea.

Condamnat pentru ca a raspandit zvonuri. Un barbat a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru omor prin imprudenta dupa ce a raspandit zvonuri care au provocat decesul unei persoane, bolnave de inima. Zhu Jun, conducator de ricsa in Jieshou, in provincia Anhui, trebuie sa plateasca si o amenda de 160.000 yuani (16.835 de euro) drept despagubire pentru vaduva victimei, Chen Yi, care a murit in martie anul trecut. Zhu a raspandit zvonul ca are o aventura cu sotia lui Chen Yi, Zhang Suhua, si ca aceasta era insarcinata cu el, noteaza Click.

Au imprastiat urina pe strada pentru a-si gasi cainele pierdut. O familie al carei caine s-a pierdut a incercat sa-si gaseasca animalul de companie lasand o dara de urina pe strazile orasului pana la casa lor pentru ca patrupedul s-o recunoasca si sa revina acasa, scrie Libertatea.

Preot, atacat de pescarusi. Parintele Colin Furness din Chard, Marea Britanie, nu mai poate sa puna piciorul in afara casei parohiale pentru ca e imediat atacat de o armata de pescarusi furiosi. Pasarile au cuibul pe acoperisul unei case din apropiere si de fiecare data cand il vad pe preot sar pe el. Pentru ca nu poate sa fie suparat pe fapturile Domnului, Furness (66 de ani) e doar... speriat, scrie Libertatea.

Lesbiana geloasa pe sotul iubitei ei. O femeie din Scotia, Besotted Judith Clarke, 41 de ani, si-a urmãrit fosta iubitã panã la cabana unde aceasta isi petrecea un scurt concediu alaturi de sot si de cei doi copii, scrie thescottishsun.co.uk. Orbita de gelozie, Judith a condus peste 120 de kilometri pentru a ii spune fostei iubite ca nu poate sa traiasca fara ea. Sotul incornorat nu a reusit sa o linisteasca pe fosta amanta a consoartei sale, doar interventia politiei reusind sa o calmeze pe agresoare, scrie Libertatea.