Laptopuri contra analizelor pentru boli sexuale. Autoritatile britanice recurg la metode neobisnuite pentru a combate epidemiile de boli cu transmitere sexuala din tara. Oficialii au inceput sa ofere iPoduri, laptopuri si excursii costisitoare, tinerilor care accepta sa isi faca analizele medicale. Potrivit statisticilor, Chlamydia este una dintre cele mai frecvente maladii cu transmitere sexuala in Regatul Unit. Unul din 10 tineri cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sufera de aceasta boala. Afectiunea e destul de usor de tratat, cu antibiotice. Ea poate exista insa in organism, ani intregi, fara a prezenta nici un simptom. Astfel, ca depistarea sa este dificila, scrie Click.

Taranii stau pe «mess» in tractor. Internetul a dat buzna in casele locuitorilor din comuna Sita Buzaului, judetul Covasna. Au sau nu calculatoare acasa, oamenii s-au trezit, in urma cu vreo saptamana, ca au conexiune la internet. Si nu oricum, ci wireless. Pentru ca s-a vazut cu niste bani ramasi la bugetul local, primaria din Sita Buzaului a pus internet wireless in sat. Reteaua poate fi accesata din orice casa, chiar daca nu toti taranii au calculatoare, dar si din ograda, de pe camp sau chiar din cimitir. Padurarul din sat, Viorel Murea, e tare incantat de minunea care a ajuns si la ei. Barbatul de 60 de ani recunoaste ca fiul sau e mai priceput, dar, daca e in stare sa struneasca un tractor, atunci invata el sa butoneze si un laptop, scrie Libertatea.

34 de persoane au ajuns la spital din cauza unui parfum. Conform The Telegraph, 34 de angajati ai unui call centre din Texas au fost transportati de urgenta la spital dupa ce li s-a facut rau in timpul orelor de lucru. In urma investigatiilor, s-a constatat ca substanta toxica eliberata in cladire care a provocat imbolnavirea angajatilor provenea de la un parfum extrem de puternic pe care il pulverizase o angajata a institutiei, noteaza Gardianul.

O balena a scos la suprafata o femeie care era pe punctul de a se ineca. O tanara din China a fost salvata in mod miraculos de la moarte de o balena care a prins-o de picior si a scos-o la suprafata in timp ce era pe punctul de a se ineca intr-un bazin de la acvariul Polar Land din orasul Harbin. Yang Yun, in varsta de 26 de ani, participa la un concurs de scufundari, fara echipament de respiratie, printre balenele beluga din bazinul in care apa, mentinuta la temperaturi arctice, avea sase metri adancime. Din cauza frigului, femeia a fost paralizata de crampe musculare. Vazand ca scufundatoarea era pe punctul de a se ineca, balena Mila a prins-o de un picior si a scos-o la suprafata, scrie Click.

Meduzele ucigase au invadat plajele din Marea Britanie. Plajele britanice au fost asaltate de meduze uriase, cu tentacule ce ajung chiar la 9 metri, aduse de curenti din Portugalia, relateaza The Sun. Aceste creaturi viu colorate pot ucide o persoana cu o singura intepatura, asa ca salvamarii au primit sarcina de a avea grija ca turistii sa nu le atinga, scrie Gardianul.

Fitness pentru bebelusi la o cresa din Olanda. V-ati gandit vreodata sa va trimiteti copiii la fitness de la o varsta frageda? Ei bine, acum puteti sa o faceti. O cresa din Olanda ofera sesiuni de antrenamente speciale pentru micuti incepand de la doi ani. Proprietarul spera ca acest program sa ajute la combaterea obezitatii. Fiecare copilas se antreneaza o jumatate de ora pe zi, cu ajutorul aparaturii din dotare si sub supravegherea unui instructor. Astfel, micutii ridica greutati, alearga pe pista rulanta sau folosesc bicicleta medicinala. Exercitiile sunt adaptate pentru varsta lor si nu pun mare accent pe forta fizica, scrie Click.

Mama a 13 copii insarcinata din nou. Conform The Sun, o femeie din Luton, Bedfordshire, Marea Britanie, mama a 13 copii, este insarcinata din nou, cu toate ca toti copiii sai au fost luati de asistenti sociali. In urma cu doua zile, Theresa Winters, in varsta de 36 de ani, a promis in fata jurnalistilor ca va continua sa faca copii pana cand asistentii sociali o vor lasa pe ea si pe partenerul sau Toney Housden sa pastreze macar unul. Femeia nu a fost niciodata angajata si traieste doar din alocatiile copiilor, iar Housden este somer. In ciuda acestor conditii, cei vor o familie mare, noteaza Gardianul.

Turism sexual in localitatea Fucking din Austria. Micul orasel austriac Fucking a fost luat cu asalt de turisti nonconformisti, donici sa faca sex in public. Vizitatorii sunt inspirati de numele localitatii, care are conotatii indecente in limba engleza. Autoritatile locale au instalat camere de supraveghere, pentru a-i descuraja pe exhibitionisti, noteaza Click.