Ii face transplant de rinichi motanului. Thomas R., un barbat in varsta de 35 de ani din Hanovra, este dispus sa isi cheltuiasca toate economiile doar pentru a-si vedea felina sanatoasa. Thomas R., un masterand in administrarea afacerilor din Hanovra, si Maxi, un motan de culoare neagra, s-au intalnit acum trei ani intr-un adapost pentru animale, iar de atunci sunt de nedespartit. Felina in varsta de sase ani a devenit un membru al familiei, iar cand s-a imbolnavit, Thomas si-a pus la bataie toate economiile pentru a o ajuta sa se insanatoseasca. Peste putin timp, Maxi si stapanul sau vor face o calatorie in Statele Unite, unde felina va fi supusa unui transplant renal. Interventia va costa 7.000 de euro, dar costurile totale, care includ si tratamentul postoperatoriu, dar si cazarea celor doi, se ridica la 20.000 de euro, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

O fosta calugarita virgina vrea sa fie miss! Uite cat de buna e! Ivian Lunasol Sarcos este una dintre candidatele pentru concursul Miss Venezuela din 2010. Pe langa fatul ca arata foarte bine, Ivian are si o poveste de viata speciala, mai ales datorita faptului ca a renuntat la calugarie pentru lumea modei. Potrivit missosology.org, Ivian Lunasol Sarcos Colmenares a ramas orfana la 8 ani dupa ce parintii ei au decedat. In urma acestei tragedii, ea a fost crescuta de maicute la o manastire din Tachira, Venezuela. Dupa ce a crescut si "s-a mai implinit", Ivian a decis sa renunte la viata monahala si sa inceapa o cariera in modeling. "Mi-am dat seama ca nu era pentru mine calugaria, dar am fost recunoscatoare pentru ca am crescut acolo. Chiar daca mi-am dat seama ca de fapt vreau sa fiu model" a declarat Ivian, anunta Click.

Dat in judecata, dupa ce a tatuat pe spatele unui client un penis de 35 de cm. Un artist de tatuaje din Australia a fost acuzat de asalt dupa ce a desenat un penis de 35 de centimetri pe spatele unui amic cu care tocmai se certase. Politistii din Queensland au afirmat ca victima, in varsta de 35 de ani, se afla la artist acasa cand au discutat despre o lucrare. Barbatul ii ceruse amicului sau un simbol yin si yang cu dragoni, insa s-a ales cu un organ masculin de 35 de centimetri pe spate si a vazut 'opera' abia la sfarsit, dupa ce s-a uitat in oglinda. Mai mult, barbatul il acuza pe desenator ca l-a lovit si apoi l-a dat afara din casa dupa ce l-a tatuat. Victima a marturisit ca in urma cu ceva vreme se certase cu artistul, informeaza Libertatea.

A dat 50.000 de euro ca sa-si omoare seful. Prezentatoarea cipriota de televiziune Elena Skordelli a aparut saptamana aceasta in fata instantei, pentru prima oara de la asasinarea sefului ei, magnatul de televiziune Andis Hadjicostis, in urma cu 10 luni. Elena este acuzata ca ar fi pus la cale asasinarea sefului ei, dupa ce acesta a concediat-o de la pupitrul stirilor de la Sigma TV. Femeia, impreuna cu fratele ei, ar fi tocmit doi asasini care l-au impuscat pe Andis, platindu-le 50.000 de euro, scrie Cancan.

Maimuta care stranuta de fiecare data cand ploua. Din cauza nasului inexistent, maimutele din specia "rhinopithecus strykeri" stranuta de fiecare data cand ploua. Apa ii patrunde in nari, declansand stranutul la aceste exemplare. De aceea, ele pot fi vazute zile la rand cu capul intre genunchi pentru a evita enervantul reflex. Aceste maimute au fost decoperite recent de catre oamenii de stiinta in nordul Myanmarului. Ele au fost declarate pe cale de disparitie, fiind depistate aproximativ 300 de exemplare in aceasta regiune, anunta Click.

O chinezoaica a hotarat sa se ia singura de nevasta. Plictisita sa tot astepte momentul in care va fi ceruta de sotie, o femeie din China a decis sa se ceara singura de nevasta. Mai mult, pentru ca totul sa fie bine pus la punct, chinezoaica si-a cumparat, inel, o rochie de mireasa, a angajat un organizator de nunti si a inchiriat chiar si o sala de petreceri. Peste 30 de invitati au promis ca vor merge la nunta care va avea loc luna viitoare. Cu toate acestea, chinezoaica nu exclude posibilitatea ca la un moment dat sa se casatoreasca si cu un... barbat, informeaza Libertatea.

O catelusa a scapat cu viata dupa ce a inghitit 31 de cuie! O femeie s-a speriat de moarte cand si-a gasit animalul de companie in agonie. Sophie, o catelusa neastamparata a avut mult de suferit dupa ce a inghitit mai multe obiecte de metal. Radiografia care i-a fost facuta patrupedului de catre medicii veterinari arata ca in afara de cele 31 cuie, animalul mai inghitise si medalionul sau de identificare, care disparuse de ceva timp. Tratamentele pentru ca Sophie sa ramana in viata au costat-o pe stapana sa 3.500 de dolari, scrie Cancan.