Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a dezvaluit marti, la Antena 3, ca a primit amenintari ca sotul sau, primarul Florentin Pandele, ar putea avea probleme in perioada urmatoare, dar spune ca nu se lasa intimidata, pentru ca nu are motive.

"Am auzit ca i se pregateste ceva sotului meu (Florentin Pandele - n.r.). Aud ca mi se poate inscena ceva. Sunt speculatii in legatura cu sotul meu. Sotul meu nu a fost chemat la institutii din Justitie, nu avem de ce sa ne temem. Nu iau in calcul sa ma las intimidata. Amenintari si sugestii exista, dar nu ma las intimidata. Nu avem de ce sa ne temem", a spus senatoarea PSD Gabriela Firea, marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Firea a dezmintiti si o posibila retragere a sa din cursa pentru primarie si inlocuirea ei cu seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu: "Sunt convinsa ca anumite persoane au creat o stire falsa privind retragerea mea. Este o stire falsa. De altfel, domnul presedinte Dragnea a spus azi ca nu s-a problema retragerii candidaturii mele. Retragerea mea din cursa este o stire falsa (...) Corespund criteriilor de integritate ale partidului".