Fostul prezidențiabil al PMP Theodor Paleologu va fi candidatul partidului și la Primăria Capitalei, la alegerile de anul viitor, iar liderul formațiunii Eugen Tomac va candida pentru Primăria Sectorului 1, a anunțat duminică Traian Băsescu, potrivit Mediafax.

Toader PaleologuFoto: Hotnews

„Văd că partidele s-au apucat să își facă liste și astăzi la partid Tomac a luat o decizie cu privire la candidați. Din partea PMP, care are peste 10% în București o să fie Theodor Paleologu la Primăria Capitalei, Eugen Tomac la Sector 1, Mihail Neamțu la Sectorul 2, Ioana Constantin la Sectorul 3, Ștefănel Marian la Sectorul 4, Lucian Iliescu la Sectorul 5 și Ștefan Florescu la Sectorul 6. Sunt oameni care au crescut și sunt convins că vor face performanță”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

USR București l-a validat, sâmbătă, pe Nicușor Dan drept candidatul filialei la Primăria Generală a Capitalei.

Tot sâmbătă, Dacian Cioloș a spus că PLUS nu renunță la Vlad Voiculescu și va încerca să convingă celelalte partide de dreapta să îl susțină.

Ludovic Orban a afirmat, duminică, faptul că e prematur ca partidele de dreapta să vorbească despre nominalizarea unui candidat unic la alegerile locale.

Și Gabriela Firea a anunțat, duminică, faptul că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.