Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Interviurile Digi24.rocă drumul până la Timișoara îl parcurge în 7 ore ”dacă nu prinde accident pe Valea Oltului sau Dealul Negru. Acesta spune că cea mai proastă porțiune de drum este între Pitești și Sibiu.

HotNews.roFoto: Hotnews

„Vineri am plecat cu mașina spre Timișoara. (...) Dacă prind accident pe Valea Oltului s-ar putea să fac foarte, foarte mult. Dacă nu prind accident pe Valea Oltului sau Dealul Negru, undeva în 7 ore. Bucata dificilă e Pitești-Sibiu. E groaznică acea bucată. De la Sibiu până la Timișoara, cu excepția unui lot de 14 kilometri, se merge pe autostradă”, a spus Grindeanu.

Acesta mai spune că nu crede că există vreun ministru al Transporturilor care a început un proiect și să îl vadă și finalizat, iar statul român în toți acești ani a rămas dator major cetățenilor din punctul de vedere al infrastructurii de transport. ”Desene cred că avem pentru următorii 50 de ani, din păcate lipsește punerea în practică”, a spus ministrul Transporturilor la Digi 24.