Prabusirea unui pod in India a omorat 5 oameni. O portiune dintr-un pod partial construit pentru o noua retea de metrou din New Delhi s-a prabusit duminica si a omorat 5 persoane iar alte 15 au fost ranite, au declarat autoritatile. Accidentul a avut loc datorita unui pilon de metal ce a cedat sub greutatea podului. Persoana care se ocupa de constructia podului a declarat ca va demisiona daca este necesar. "Imi asum vina din punct de vedere moral pentru acest accident. Prin urmare o sa imi dau demisia din functia de director la Delhi Metro Rail Corporation", a declarat Elattuvalapil Sreedharan, citat de CNN.

Tragic accident intr-o trecatoare din sud-vestul Chinei. Din cauza inundatiilor provocate de ploile torentiale cazute in apropiere de Chongqing, un oras din sud-vestul Chinei, 14 excursionisti chinezi si-au pierdut viata intr-o trecatoare din munti. Agentia chineza de presa XINHUA a transmis ca victimele erau drumeti plecati in excursie, care au intrat intr-o zona interzisa, condusi de un ghid local. Echipele de salvare au sosit la fata locului, reusind sa salveze 16 excursionisti, dar sute de membri ai echipelor de interventie mai cauta inca cinci persoane, care sunt date disparute, noteaza BBC.

Barack Obama considera ca Marea Britanie joaca un rol esential in Afganistan. Intr-un interviu acordat televiziunii Sky News, Barack Obama a declarat ca Marea Britanie are un rol esential in Afganistan pentru prevenirea atacurilor retelei Al-Qaeda impotriva Occidentului si ca este alaturi de familiile soldatilor ce au murit in misiune. "Marea Britanie a jucat un rol esential in cadrul acestei coalitii si este de la sine inteles ca nu putem permite ca Afganistanul sau Pakistanul sa devina un refugiu al retelei Al-Qaeda de unde teroristii sa puna la cale atentate cu bomba la Londra sau New York. Misiunea in Afganistan este una de care europenii sunt extrem de interesati, daca nu chiar mai mult decat noi. Desigur, afganii si pakistanezii sunt si ei mai mult interesati decat noi, in solutionarea problemelor din zona. Eventualitatea unui atac terorist la Londra reprezinta un mare pericol, un pericol care ar putea fi mai mare decat pentru Statele Unite, si acesta este motivul pentru care Tony Blair, Gordon Brown si altii s-au angajat in misiune". Acesta a mai spus ca este posibil ca NATO sa fie nevoita sa adopte tactici diferite dupa alegerile ce urmeaza: "Stiam ca, in aceasta vara, luptele vor fi grele. Cred ca talibanii au fost respinsi, dar mai avem inca de parcurs un drum lung. Trebuie sa trecem cu bine si de alegerile din Afganistan".

Atentate cu bomba la sase biserici din Bagdad in decursul a 24 de ore. Cel putin patru persoane si-au pierdut viata si alte 32 au fost ranite in Bagdad in urma a sase atacuri cu bomba in diferite zone ale Bagdadului intr-un interval de 24 de ore, au declarat oficiali pentru CNN. Primul atac cu bomba a avut loc sambata seara la biserica St. Patrick din zona de vest a Bagdadului. Doua bombe amplasate in biserica au fost detonate in jurul orei 10:00 p.m. insa la acea ora nu se afla nimeni in zona. Duminica dupa-amiaza alte trei bombe au explodat in zone apropiate bisericilor si au ranit 8 civili. Bombele au fost detonate la un interval de 15 minute. Doua dintre biserici se afla in partea centrala a orasului, in districtul Karrada, iar cea de-a treia biserica era in partea estica a orasului in districtul al-Ghadeer. Duminica seara o masina cu bomba a explodat pe strada palestiniana in estul Bagdadului in jurul orei 19:00 si a provocat moartea a 4 persoane si a ranit alte 21 de persoane. Si in sudul orasului, in districtul Dora, o bomba a ranit alti trei civili.

Sotia campionului de box Arturo Gatti, gasit mort duminica, a fost arestata. Politia din Brazilia a arestat-o pe sotia fostului campion mondial de box, Arturo Gatti, gasit mort sambata intr-o camera a apartamentului sau de hotel din statiunea Porto de Galinhas. Potrivit politiei, sotia acestuia nu a putut explica cum a putut sa stea in apartament mai mult de zece ore dupa ce fostul campion a fost aparent strangulat cu cordonul unui bagaj de mana. Arturo Gatti, canadian de origine, sosise in statiunea din Porto de Galinhas impreuna cu sotia sa braziliana si fiul lor de un an. Sotia boxerului a negat ca ar fi facut ceva ilegal, scrie CNN.