Combinatie miraculoasa: mierea cu scortisoara vindeca de la dureri de dinti la cancer. Beneficiile mierii, unul dintre cele mai bune si complete alimente din lume, sunt cunoscute de marea majoritate a oamenilor. Pe langa factorul nutritiv deosebit, mierea are si o importanta valoare din punct de vedere medical. Astfel, cercetatorii insista ca produsele apicole sa fie incluse in baza cat mai multor remedii si medicamente. In plus, sunt cercetate si combinatii ale mierii, cu alte produse din natura, care sa-i sporeasca puterea de vindecare. O combinatie a mierii, cea cu praful de scortisoara, reprezinta una dintre cele mai valoroase si utile remedii, informeaza DoctoriOnline.ro

UtileFoto: Colaj foto

Cum purtati rucsacul ca sa nu distrugeti spatele. Tot mai multi elevi sufera de dureri de spate si risca chiar unele leziuni ale coloanei vertebrale din cauza greutatii pe care o poarta in ghiozdan, avertizeaza expertii. Conform studiilor, elevii de scoala generala ajung sa care carti, echipament sportiv, pranzul si alte lucruri de care au nevoie pe parcursul zilei, care pot cantari pana la 13 kg. Socant este faptul ca doar 4% dintre parinti au verificat vreodata cat de greu este ghiozdanul copilului. O treime dintre parinti nu s-au uitat niciodata in interiorul rucsacului pentru a vedea ce cara copilul, scrie EVZ.

Terapia prin frig in criosauna poate vindeca psoriazisul. Aerocrioterapia, practicata in cabinele criosaunelor, activeaza toate resursele fiziologice ale organismului, declansand regenerarea acestuia din interior, pe cale naturala. De-a lungul timpului, oamenii si-au tratat durerile, inflamatiile si au incercat sa previna bolile folosind diverse metode bazate pe frig, cum sunt compresele, gheata, dusurile si baile reci. Aerocrioterapia sau terapia prin frig, cum este cunoscuta popular, stimuleaza sistemul imunitar si pe cel endocrin, oferind organismulului echilibrul hormonal de care are nevoie. Continuarea in Romania Libera.

Cat de sigur este sexul dupa un infarct. Sexul are multiple beneficii asupra sanatatii: reduce riscul unui atac de cord, ori a unui atac cerebral, iti linisteste nervii si iti ajuta sistemul imunitar. Mai mult decat atat, sexul te face sa te simti fantastic. Insa, atunci cand ai suferit un atac de cord, teama te poate tine departe de sex. Cand este sigur sa incepi sa ai din nou o viata intima activa dupa un atac de cord? Te poate duce sexul dincolo de limita? Integral in EVZ.

A fost descoperita gena "lacomiei". Secretul unui trup zvelt ar putea fi in genele noastre. Oamenii de stiinta de la Universitatea Georgetown sustin ca au descoperit "gena lacomiei", aspect care ii va ajuta in elaborarea unor tratamente impotriva obezitatii. In cazul in care aceasta gena (Bdnf) sufera o mutatie, informatia ca organismul a ajuns la saturatie nu mai ajunge la creier, astfel ca oamenii continua sa manance. Testele care au dus la aceste concluzii au fost realizate pe soareci, anunta Gandul.