Afla de ce se saruta oamenii. Atingerea care apropie cel mai mult doi oameni este sarutul. De ce simtim nevoia sa ne unim buzele? Chiar daca nu ai privit niciodata sarutul in acest mod, trebuie sa stii ca el este un indicator al compatibilitatii de cuplu. Cand cunosti o persoana care iti place si ai vrea sa ai o relatie cu ea, abia astepti sa o saruti, pentru a-i descoperi o particica din personalitate. La prima vedere, sarutul este privit ca un mod sexy si incitant de a incepe relatia, insa in adancul subconstientului, vrei sa te saruti cu persoana respectiva pentru a vedea daca sunteti compatibili pentru a forma un cuplu, scrie Libertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Romancele prefera avortul in locul anticonceptionalelor. Desi pilula contraceptiva se poate cumpara din orice farmacie, anul trecut, numarul avorturilor in randul tinerelor a crescut alarmant. Conform statisticilor, in perioada ianuarie 2012-martie 2013 s-au inregistrat cele mai multe avorturi in randul tinerelor, cu varste cuprinse intre 11 si 19 ani. Datele oficiale arata ca peste 16 mii de tinere au ramas insarcinate si mai mult de jumatate dintre acestea, peste 10 mii, au facut intrerupere de sarcina. Cea mai ingrijoratoare categorie este cea a tinerelor sub 15 ani. Integral in Romania Libera.

Esti stresat? Stai departe de cafea. Traficul infernal si seful tau nu sunt singurii factori care te fac sa te simti stresat. Nutritionistii spun ca ceea ce mancam ne streseaza si mai mult. Fie ca ne dam seama sau nu, stresul face parte din viata noastra. Cafeaua in exces, sarea si alcoolul trebuie consumate moderat, aflam din Click.

Personalitatea iti influenteaza starea de sanatate. Tipul de personalitate pe care il aveti va poate influenta starea de sanatate. Pesimistii sunt predispusi bolilor nervoase, de timizi se lipesc mai des infectiile, iar impulsivii sufera de boli digestive, arata un articol publicat in ¬Daily Mail¬. Nici extrovertitii nu sunt scutiti de boli si traiesc mai putin decat introvertitii, pentru ca au mai putin grija de ei si se antreneaza in actiuni periculoase, potrivit Doctorul Zilei.

"Colaceii" de pe burta, cel mai greu de dat jos. Specialistii iti spun cum sa scapi de grasimea abdominala. Grasimea abdominala este ultima de care scapi, in cadrul unei cure de slabire. Ea se depune in timp si tot in timp se da jos. Dr. Alin Popescu, medic primar medicina sportiva, iti spune ce o favorizeaza si cum poti lupta cu ea, in Click.