Apa care te ajuta sa scapi de toxine. Organismul tau trebuie sa fie curatat de toxine, pentru a functiona bine. Vezi ce trebuie sa pui in apa pentru a scapa de toxine. Apa este cea mai buna metoda de eliminare a toxinelor, dar poti adauga unele ingrediente care sa i ajute. Apa cu mar si scortisoara este considerata de Dr. Oz apa fara calorii, potrivit bembu.com. Taie un mar in felii, adauga-le intr-o cana de apa si completeaza bautura cu un varf de lingurita de scortisoara. Marul iti va da necesarul de vitamine si minerale, in timp ce scortisoara contine substante care iti stimuleaza organele sa se curete. Castravetii sunt printre cele mai hidratante legume, pentru ca au foarte multa apa. Amesteca-l cu suc de lamaie si apa si iti vei curata sistemul digestiv, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Remediul natural care curata semnele lasate de acnee. Banala faina de naut este foarte utila in ingrijirea cosmetica, putand fi folosita, de exemplu, la eliminarea parului facial, precum si la prepararea unor masti antiacnee. Faina de naut - disponibila in hipermarketuri si in magazinele cu produse naturiste - este foarte utilizata in bucataria indiana si pakistaneza, dar poate fi folosita si in diverse retete de infrumusetare. 1. Da stralucire pielii - se combina doua lingurite de faina de naut cu un varf de cutit de turmeric si o lingurita de lapte. Pasta se aplica pe fata, se lasa sa se usuce si apoi se inlatura cu apa calduta. 2. Elimina cicatricele lasate de acnee - aceeasi masca se lasa pe fata 25 de minute, pentru a elimina urmele lasate de cosuri. 3. Curata tenul gras - faina de naut se amesteca cu iaurt si se lasa pe fata pe fata 20 de minute. Se curata cu apa calduta, anuntaDoctorulZilei.ro.

Te doare mijlocul? Cum te anunta rinichii cand sufera? Primele 4 simptome care nu trebuie ignorate! De cele mai multe ori, afectiunile renale evolueaza lent, treptat, fara a se manifesta in vreun fel. Sau, daca dau semne, acestea se pot confunda foarte usor cu simptomele altor boli. Nu ignora nicio modificare a starii de bine, ai grija de rinichii tai! Atunci cand apare cate o durere, in oricare parte a corpului, ce nu pare sa cedeze nicicum o vreme, chiar si dupa ce incercam sa ne "doftoricim" la domiciliu, ne facem curaj, in sfarsit, sa ajungem la medic. Din nefericire, majoritatea afectiunilor serioase, greu de tratat, nu se manifesta vizibil si nici nu se simt. Simptomele se confunda usor cu ale altor boli si, uite-asa, ne trezim cu probleme grave de sanatate, uneori chiar imposibil de tratat. Rinichiul face parte din acea categorie de organe interne care prefera sa nu "strige in gura mare" cand sufera de ceva. Pe de alta parte insa, este posibil sa primim semnale din partea rinichilor sau a intregului aparat urinar, fara sa existe vreo afectiune in acea regiune. Asa se face ca, daca nu luam legatura cu un specialist, riscam sa ne agravam iremediabil starea de sanatate, informeazaLibertatea.

Cum scapi de parul de pe fata cu turmeric. Nu ai bani de laser, dar vrei sa scapi de parul de pe fata, brate sau piept fara pericole? Incearca turmericul, folosit de mii de ani de femeile din India (care sunt foarte brunete). De mii de ani, femeile din India scapa de pilozitatea excesiva cu acest condiment foarte la indemana. Turmericul face ca parul sa se subtieze, iar in scurt timp, radacinile se strang si firele de par cad singure, fara tratamente costisitoare. Ai nevoie de un castron, 2 linguri cu varf de pudra de turmeric (depinde de zona pe care vrei sa o acoperi) si apa calduta. Amesteca o pasta, picurand apa pana la consistenta potrivita. Poarta manusi de cauciuc si aplica pe toata suprafata unde vrei sa scapi de par. Lasa sa actioneze 20 de minute, apoi spala cu o carpa inmuiata in apa rece. Aplica zilnic masca de turmeric, pana ce scapi de parul nedorit. Cand reapare, repeat zilnic procedura. La un moment dat, parul va creste tot mai rar, mai greu si va inceta sa te mai deranjeze cu totul, scrieUnica.ro.

Alergi dar nu dai burta jos! Unde gresesti? Daca iti place sa alergi ca sa slabesti este foarte bine, insa nu stii din ce motive nu dai burta jos! Unde este gresala? Iata cateva trucuri pentru a maximiza efortul depus pe banda sau in parc 1. Alterneaza. Alearga cand rapid, cand incet pentru a spori arderea caloriilor. Atunci cand alergi la aceasi intensitate nu o sa arzi calorii atat de rapid! 2. Autodepaseste-te. Incearca ca pe fiecare zi sa alergi din ce in ce mai mult. Daca alergi 1km in 10 minute vei arde aproape 45 de calorii. Tine minte asta data viitoare cand vei alerga. 3. Genunchii la piept. Ca sa dai burta jos, alearga timp de 1 minut cu genunchii la piept. Secretul este sa te folosesti de abdomen ca sa ridici genunchii si nu de forta picioarelor, anuntaDoctorulZilei.ro.