Cum sa ai grija sa nu-ti imbolnavesti picioarele Alege un model de pantof potrivit cu anotimpul - Daca stratul de zapada are cativa centimetri, trebuie sa ai sprijin din toate partile in incaltaminte. Cizmele de iarna nu au aceeasi conformatie ortopedica precum un pantof normal, iar piciorul trebuie sa faca un efort in plus pentru a avea stabilitatea corpul. Drept urmare, multi se pot confrunta cu probleme cu tendoanele. Pastreaza caldura picioarelor si hidrateaza-le - Nu-si neglija picioarele atunci cand nu porti incaltaminte. Foloseste lotiune de corp, creme speciale pentru calcaie, genunchi si incheieturi sau uleiuri pentru a-ti masa si hidrata picioarele, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Riscul de despartire este mai mic daca faceti aceasta activitate impreuna Sportul apropie oamenii, iar asta se poate spune si in cazul cuplurilor care fac exercitii fizice impreuna, fie ca este vorba de jogging, sala, cycling, zumba etc. "Relatiile si fitnessul merg mana in mana este de parere" Amy Baglan , Ceo si cofondator la MeetMindiful.com si Yoga Dates. "O relatie romantica presupune efort exact asa cum tonifierea organismului presupune multa dedicatie si timp". Baglan a explicat ca daca investesti pasiune si munca in obiectivele de fitness asa cum investesti si in relatie exista o mare sansa ca tu si partenerul sa formati o legatura puternica. Este foarte usor sa pierzi kilograme si sa te tonifici atunci cand faci asta cu altcineva. Motivatia reciproca este cheia acestei strategii, informeaza Doctorul Zilei.

Cum speli corect hainele la masina. Trucuri simple care te vor ajuta sa nu le strici Toate hainele pe care le cumparam au etichete in care gasesti modul de spalare, curatare, calcare sau compozitia fibrelor din care sunt alcatuite. Chiar daca le inlaturi dupa ce le cumperi, noteaza-ti aceste detalii sau pastreaza etichetele, daca vrei ca hainele sa arate bine si dupa ce le speli. Specialistii de la lavanderia.ro iti dezvaluie cateva trucuri utile. Separa textilele din fibre naturale (bumbac, in, matase) de cele artificiale (poliester, spandex etc.). Fibrele artificiale pot absorbi uleiurile din unele fibre naturale si se pot distruge. Hainele din lana sau din mohair se intorc pe dos la spalat, pentru a evita atingerea sau frecarea lor cu celelalte haine. Astfel vei minimaliza scamosarea lor. De asemenea, blugi inchisi la culoare, se spala pe dos, integral pe Libertatea.

18 plante de apartament care purifica aerul, dupa datele NASA Plantele de apartament fac minuni pentru casa: purifica aerul si dau o pata de culoare locuintei tale. Iar NASA a identificat plantele de interior care filtreaza cel mai bine aerul. Nu toate plantele de apartament sunt la fel de bune, cand vine vorba de purificarea aerului, potrivit inhabitat.com, iar cercetatorii NASA au vrut sa vada care sunt cele mai bune pentru sanatatea ta. Oamenii petrec tot mai putin timp in aer liber, astfel ca este foarte important ca aerul din locul in care stai in timpul zilei sa fie de calitate. In 1989, NASA a efectuat un studiu pentru a gasi plantele de apartament care filtreaza toxinele si poluarea din aer, scrie Unica.

5 pasi pentru a incuraja o schimbare la partener Toata lumea spune ca trebuie sa accepti un partener asa cum este. Iata, totusi, cinci sfaturi pentru a inlesni tranzitia catre schimbare, care imbunatatesc relatia dintre doi parteneri. Intelege ce anume determina rezistenta la schimbare - Patternurile comportamentale nu exista independent de capul lor. In fiecare dintre noi exista o credinta adanc inradacinata care ne determina sa ne comportam in acelasi mod de fiecare data. De exemplu, daca partenerul tau petrece aproape in fiecare seara pana tarziu, consumand alcool, in detrimentul lui, exista o cauza mai semnificativa decat "imaturitatea". Prin urmare daca il acuzi de asta, repetandu-i sa se maturizeze, nu il vei determina sa isi doreasca o schimbare, din contra, distanta dintre voi va creste, scrie Psychologies.