Utile: Cum sa scapi de durerea de cap in doua minute; Cinci tipuri de terapii antistres, la indemana ta; Conjunctivita, boala pacatoasa de la strand! Din apa se pot lua ciuperci, giardia sau E-coli
Metoda ruseasca de curatare a ficatului. Prea putine alimente reusesc sa divida lumea asa de tare cum o fac stafidele. Unii le adora, altii le urasc, insa rusii le apreciaza pentru calitatea lor de a detoxifica ficatul. Ficatul este principalul organ din sistemul natural de detoxificare al corpului si indeplineste nu mai putin de 500 de functii in organismul uman! De la stocarea vitaminelor si mineralelor, filtrarea sangelui, sustinerea sistemului imunitar, metabolizarea proteinelor si productia de bila, ficatul joaca un rol important nu doar pentru sanatatea sistemului digestiv, ci este implicat intr-o multime de procese fiziologice. Chiar daca este singurul organ care se poate regenera din corpul uman, nu te grabi sa crezi ca ficatul nu are nevoie de putina sustinere pentru a-si indeplini functiile, anunta Divahair.ro.
Cum sa scapi de durerea de cap in doua minute. Kamil K. Wawrzyszko, consultant in afaceri, sustine ca a gasit o metoda prin care oricine poate scapa de durerea de cap in doar doua minute. Iata in ce consta metoda lui! Barbatul a urcat un filmulet cu indicatii in acest sens pe YouTube, iar metoda lui a ajuns virala pe Internet, in scurt timp. In prezent, aproape 2 milioane de oameni au urmarit filmuletul si multi afirma in comentarii ca metoda lui Wawrzyszko chiar functioneaza! Tot ceea ce face Wawrzyszko in acest filmulet e sa intrebe, de mai multe ori "Unde e localizata durerea ta de cap?", "Ce culoare are durerea ta de cap?", "Ce forma are durerea ta de cap?". Cu toate ca nu explica exact despre ce e vorba, la finalul intrebarilor el este sigur ca durerea de cap a celui care priveste, tine deja de domeniul trecutului. Daca durerea de cap nu trece, el spune ca e cazul sa mai urmarim inca o data filmuletul si sa raspundem sincer la intrebarile pe care el le adreseaza, informeaza Unica.ro.
Conjunctivita, boala pacatoasa de la strand! Din apa se pot lua ciuperci, giardia sau E-coli. Ce poate fi mai placut vara, intr-o zi torida de weekend, decat sa te racoresti la piscina sau la strand?! Ei bine, medicii avetizeaza ca aceasta distractie, pentru care mai dam si multi bani, in functie de locul pe care il alegem, ne poate aduce neplaceri destul de serioase! Asta mai ales daca nu suntem atenti la locurile pe care le alegem atunci cand mergem sa ne racorim. Din nefericire, nu toti ne permitem sa alegem locuri de agrement unde costurile sunt ridicate, piscinle sunt foarte ingrijite, iar alternativele sunt strandurile publice foarte aglomerate. Medicii avertizeaza, insa, ca apa din astfel de bazine si stranduri poate fi o sursa de microorganisme infectioase, precum bacterii, virusuri, paraziti si ciuperci care, patrunzand in organism, pot genera o serie de infectii localizate, cel mai frecvent, la nivelul pielii, ochilor, urechilor si tubului digestiv, scrie DoctorulZilei.ro.
Aceste trucuri alimentare reduc colesterolul "rau". Exista numeroase medicamente care promit sa regleze colesterolul si sa scada grasimile din sange. Insa poti obtine acelasi efect si modificand putin alimentatia. Din pacate, acestea, la fel ca preparatele medicamentoase, produc efecte pe termen scurt. Doar obiceiurile alimentare sanatoase pot avea castig de cauza in aceasta problema. Cu alte cuvinte, fie ca optezi pentru adoptarea unui stil alimentar mai sanatos sau urmezi un tratament, daca ulterior faci excese alimentare si preferi mancarea consistenta si bogata in grasimi, eforturile tale sunt in zadar. O sursa valoroasa de fibre solubile, ovazul este un remediu eficient in lupta cu colesterolulcrescut. Pentru a beneficia de calitatile lui, il poti consuma in iaurturi sau in diverse remedii. De asemenea, poti bea apa de ovaz, pe care o faci din 3 linguri de cereale la un litru de apa si o lasi peste noapte. O bei pe parcursul zilei urmatoare, anunta Click.

Când marketingul ne păcălește să cădem în capcana consumului irațional/ Sunt diamantele valoroase sau nu?
Medicii de familie admit că unii dintre ei au refuzat să își programeze pacienții la vaccinarea împotriva COVID-19 și recomandă "utilizarea celorlalte 6 modalități de programare"
VIDEO Autostrada A1 Sibiu - Pitești: Cum arată acum lucrările avansate de pe prima secțiune
VIDEO. A lăsat jobul din City-ul londonez pentru a cumpăra o clădire monumentală părăsită de pe o insulă grecească, pe care a transformat-o în hotel de lux
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?