Afla ce piatra semipretioasa iti poarta noroc. Vechii astrologi au descoperit ca exista o anume rezonanta intre diferite pietre semipretioase si semnele zodiacale. Descopera ce piatra iti poarta noroc, in functie de zodia sub care te-ai nascut. Berbec: Rubinele au fost descrise ca fiind "de foc" si "captivante", ceea ce se spune si despre Berbec. Inocent, naiv, fara teama, Berbecul straluceste exact precum rubinul. Aceasta piatra te ajuta sa fii mai rezistenta, te protejeaza impotriva atacurilor psihice - mai ales daca esti putin mai sensibila, relateazaClick.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

De ce este gresit sa numeri caloriile cand vrei sa slabesti. Prcesul pierderii in greutate ar trebui sa fie simplu: in principiu, trebuie sa arzi mai multe calorii decat asimilezi. Cand tabelele nutritionale de pe ambalajul alimentelor de la raft ofera informatii precise despre cantitatea de glucide, carbohidrati, lipide si proteine, slabirea ar trebui sa fie conditionata doar de abilitatea noastra de a rezista tentatiilor dulci, nu-i asa? Insa oricine a incercat sa tina o dieta poate confirma ca realitatea este de multe ori diferita, potrivitDiva Hair.

De ce butoanele "F" si "J" de pe tastatura au mici proeminente. Cu siguranta ai observat deja ca literele "F" si "J"de pe tastatura au doua mici linii mai proeminente si, contrar credintelor populare, ele nu au fost create pentru a veni in ajutorul persoanelor oarbe. Cele doua muchii au fost create special pentru a te ajuta sa iti pozitionezi degetele in mod corect astfel incat sa poti tasta fara a te uita la tastatura. Simplul ajutor al acestor doua denivelari sporeste viteza de dactilografiere, anuntaUnica.

Iei bani frumosi, daca-ti instalezi panouri solare. Statul te ajuta sa schimbi sistemul de incalzire a casei. Statul te ajuta sa schimbi sistemul de incalzire a casei, cu panouri solare. Persoanele fizice care aleg sa instaleze, sa modifice sau sa schimbe sistemul de incalzire al locuintei proprii si sa foloseasca energie regenerabila pot cere, intre 10 si 24 octombrie, un ajutor de stat de pana la 8.000 de lei, in cadrul programului "Casa Verde", informeazaLibertatea.

De ce devenim obsedati de frumusete. Sa fim sinceri: cine nu-si doreste tinerete si frumusete cat mai mult timp? Dar de ce vrem asta? Ajungem sa ne dorim imposibilul in loc sa cautam alternative la fel de bune? Grecii antici au nenumarate povesti in care frumusetea este centrala. Au inventat o zeita a frumusetii, pe Afrodita, care a facut "cariera" si dupa cucerirea romana. Paris era prototipul frumusetii masculine. Narcis s-a indragostit de propria-i oglindire si a platit cu viata un astfel de pacat, noteazaPsychologies.