Chef Adrian Hadean dezvaluie reteta de cozonac cu nuca transmisa in familia lui de cinci generatii " Stiu reteta de la mama, care o stie de la mama ei, care o stia de la bunica ei. Asadar, ea circula in familia noastra de cel putin cinci generatii si a suferit putine modificari in ultima suta de ani. Daca pana la bunica mea se coceau in cuptorul din curte, de la mama incoace ii coacem in cuptorul masinii de gatit. Daca noi aromam aluatul cu coaja de lamaie, vanilie si esenta de rom, bunica si inaintasele ei se limitau la zaharul vanilat, care se gasea si la noi ", precizeaza Stirile ProTv.

colajFoto: Colaj foto

Trucul care te ajuta sa iti amintesti un cuvant Uneori, cuvintele ne stau, la figurat, pe varful limbii, dar pur si simplu nu putem sa le rostim, pentru ca nu ni le aducem aminte. Aceste situatii pot fi jenante daca ne aflam intr-un cadru oficial si cel din fata noastra ne asculta cu interes fiecare propozitie. Din nevoia de a exprima un cuvant care nu ne vine in minte, incercam sa gesticulam, in speranta ca partenerul nostru de dialog o sa inteleaga mesajul. Uneori, avem norocul sa fim intelese prin gesturi, alteori avem nevoie de ajutor. Daca ai spus si tu, macar o data, "care este cuvantul pe care il caut?", s-ar putea sa te intereseze acest articol si sa iti dai seama ca trucul este chiar folositor, scrie Diva Hair.

Digi Mobil, Orange, Vodafone sau Telekom: cum alegi corect oferta Indiferent de la ce operator din Romania alegi o oferta - fie ca e Digi Mobil pentru tarif, fie ca sunt Orange sau Vodafone pentru longevitate, ori poate ca este Telekom pentru ca ai cartela inca din vremea Cosmote - aceasta trebuie comparata si cu altele. In orice moment in care vrei sa schimbi, ar trebui sa te informezi si sa alegi de ce ai nevoie. Sunt deja, la toti operatori, sute de minute in retea, sute de SMS-uri in retea si in alte retele, ba chiar si sute, mii de minute nationale incluse sau tarife preferentiale, relateaza Playtech.

Trucuri ca sa vopsesti cele mai frumoase oua de Paste Astazi, in Joia Mare, conform traditiei, vopsim ouale de Paste. Ai zice ca este un lucru relativ simplu, insa, daca nu respecti anumite reguli atunci cand le fierbi si cand pregatesti vopselurile, s-ar putea sa nu-ti iasa totul ca la carte. Iata mai jos cateva sfaturi de care sa tii cont! Daca vrei sa vopsesti oua in culori deschise precum galben sau pasteluri (bleu, lila, verde menta) recomandat este sa cumperi oua cu coaja alba. Astfel, culorile vor fi exact cele pe care ti le doresti. Daca vrei sa ai pe masa de Paste oua in nuante albastru, rosu sau verde inchis, recomandat e sa alegi oua cu coaja maronie, precizeaza Click.

Cum prepari un delicios drob de miel, dupa reteta speciala a lui Catalin Scarlatescu mostenita de la bunica lui Cum drobul de miel este un preparat care nu lipseste de pe masa traditionala de Paste a romanilor, va propunem reteta speciala a celebrului bucatar Catalin Scarlatescu, pe care a mostenit-o de la bunica lui. Catalin Scarlatescu, vedeta show-ului culinar "Chefi la cutite", difuzata de Antena 1, a impartasit o reteta speciala de drob, mostenita de la bunica lui, tocmai buna acum ca se apropie Pastele, scrie Adevarul.