Cum afli tot ce știe Google despre tine. Google este o instituție care a devenit sinonimă cu internetul, dar cel mai mare avantaj al său este separarea tuturor serviciilor pe care le oferă, pentru a fi mai ușor de înțeles.Google Security vă oferă toate detaliile de securitate aferente contului vostru Google, inclusiv unde a fost folosit ultima oară și de pe ce dispozitiv. Google Dashboard prezintă întreaga voastră activitate desfășurată prin intermediul serviciilor Google este disponibilă aici, începând cu programările din calendarul online al companiei și terminând cu contactele salvate în Gmail, potrivitPlaytech.

utileFoto: Hotnews

Beneficiile zmeurei in curele de slăbire.Zmeura este o bună sursă de mangan. Nu duce lipsă nici de fier, fapt care o face interesantă pentru cei care nu consumă carne, cu atât mai mult cu cât conţine şi o cantitate apreciabilă de vitamina C, care contribuie la asimilarea fierului. În plus, conţine potasiu, calciu şi magneziu. Este stomahică, tonică, depurativă, diuretică, laxativă, revigorantă, stârneşte pofta de mâncare şi este eficientă împotriva asteniei, a dispepsiilor, a dermatozelor, reumatismului, gutei, constipaţiei, e indicată temperamentelor biliare, potrivitDscopera.

Anticoncepţionalele: riscuri şi complicaţii. „Atunci când nu sunt administrate corect, eficienţa acestora scade, asigurând o protecţie de aproximativ 95% - 97%. Anticoncepţionalele pot determină şi o serie de simptome neplăcute, precum senzaţia de vomă, cefalee, tensiune şi dureri mamare, creştere în greutate, în special pe parcursul primelor cicluri de administrare sau în cazul unei administrări neregulate’’. precizează Ana Maria Năstase, medic primar obstetrică-ginecologie, potrivitCSID.

Crenvurştii, „bombe” cu sare. Crenvurştii din comerţ sunt îmbuibaţi cu sare, reprezentând un adevărat pericol pentru sănătate, în special pentru sănătatea copiilor şi cea a bătrânilor. Aşa arată cel mai recent studiu făcut de InfoCons-Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului, care a făcut un studiu pe etichetele a 11 produse care se găsesc la dispoziţia românilor în hipermarketuri. În urma analizei, s-a descoperit că crenvurştii conţin aproape 50% din cantitatea zilnică de sare recomandată de specialişti, ceea ce favorizează apariţia bolilor cardiovasculare şi a bolilor circulatorii, dar şi a diabetului la copii, potrivitAdevarul.

Iată ce beneficii oferă organismului cura cu ouă de prepeliță!În comparație cu oul de găină, cel de prepeliţă are o compoziţie mult mai complexă în principii active: Cel de prepeliță conţine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,8 ori mai mult fier, are de 6 ori mai multă vitamina B1 şi de 15 ori mai multă vitamina B2. O cură cu ouă de prepeliță este benefică bolnavilor cronici. Tratamentul cu aceste tonice naturale ajută inima bolnavilor cronici să funcţioneze normal. De exemplu, în cazul sclerozei coronariene, specialiştii recomandă o cură cu 240 de ouă, potrivitClick.