Astrele il ajuta pe Huidu: "Nu va face puscarie pentru acest accident". In urma accidentului soldat cu moartea a trei persoane, Serban Huidu este pasibil de inchisoare pentru omor din culpa. Totodata, astrograma sa arata ca "zilele de puscarie vor fi cu suspendare", ne dezvaluie astrologul CANCAN, Cristina Vanea. "Acest om are o pata neagra pe karma familiei, iar toti din neamul Huidu au suferit si vor suferi din aceasta cauza. Din fericire, copiii vor fi cel mai putin afectati de aceasta incarcatura. Totodata, Serban Huidu sufera o data la aproximativ sapte ani cate un astfel de moment. In 2005 a mai avut acest impas, cand a intrat cu masina intr-o ambulanta. Cele petrecute membrilor familiei tin de karma fiecaruia, insa la Serban se va repeta un episod de acest gen in 2019 (...)".

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Moni o saruta pe Irinuca pe gura, iar pe Irinel nu-l deranjeaza: "Este un gest normal intre o mama si fiica ei!". Monica Gabor s-a intors din America si si-a propus, se pare, sa-si copleseasca fetita cu gesturi de tandrete extrema. La finele saptamanii trecute, dupa ce i-a insotit pe Irinuca si pe tatal ei la teatru, modelul s-a despartit de fetita ei imbratisand-o si sarutand-o pe buze. Gestul, explicat de specialisti ca fiind o dovada de iubire intre un parinte si copilul sau, este destul de controversat. In timp ce unii il accepta ca atare, exista multi care le condamna pe mamele care recurg la el. Scena de tandrete dintre Moni si Irina s-a petrecut in public, pe scarile teatrului. Martor la intregul episod a fost Irinel, care nu a avut nimic de obiectat. "Este un gest de afectiune. Este un gest normal intre o mama si fiica ei", ne-a declarat milionarul de Izvorani.

Sotilor Marin-Banica nu prea le-a iesit vacanta de impacare! S-au intors si mai imbufnati de la Londra. Revista Spy reda, in cel mai recent numar, povestea vacantei cuplului Andreea Marin ? Stefan Banica Jr. la Londra. Cei doi au plecat departe de zvonurile de adulter din tara, dar s-au intors si mai incordati ca la plecare. "Zana" si Stefan Banica au decis sa plece intr-o mini-vacanta, departe de scandalul in care au fost implicati in ultima vreme. Artistul rock'n'roll i-a propus sotiei sale sa-i arate Londra, pentru a uita de presupusele sale amante din Romania. Astfel, cei doi s-au imbarcat in avion, dar, surprinzator!, nu au luat loc unul langa celalalt, ci fiecare pe randul sau. Revista Spy prezinta fotografii inedite cu ei in avion, la distanta unul de celalalt, dar si de la intoarcerea lor din Anglia.

L-a sarutat cu foc dupa meci! Bianca s-a dus peste "Print" in vestiar! Asistenta TV a trait la maximum meciul in care Adrian Cristea a bifat toate minutele si a avut o faza spectaculoasa in care putea marca. Universitatea Cluj a castigat totusi cu 1-0 partida cu FC Brasov, facand-o pe Bianca sa-si rasplateasca iubitul cu saruturi si imbratisari pasionale imediat dupa iesirea de la vestiar. Atat de nerabdatoare era Bianca dupa meci sa-si vada "Printul" incat a vrut sa intre la vestiar, dar a fost oprita. Asistenta TV s-a aratat incantata de Cluj Arena: "Este cel mai frumos stadion din Romania. A fost un adevarat spectacol! Suporterii sunt civilizati si nu au mai dat cu fum dupa ce le-a atras atentia crainicul stadionului. Abia astept meciul cu Dinamo sa batem echipa lui Capatos!".

Iubire pentru o piatra pretioasa! Malvina Cervenschi, tratata ca un diamant de un bijutier. Malvina Cervenschi imbina de minune munca in televiziune cu afacerile si, mai nou, chiar si cu viata amoroasa. Prezentatoarea Jurnalului de pranz de la TVR si-a lansat de curand prima colectie de bijuterii, axata in special pe bratari talisman. Colectia brandului "Malvensky", un joc de cuvinte intre numele si prenumele ei, intitulata "My First Diamond", a fost lansata weekendul trecut intr-un magazin de bijuterii de pe Calea Victoriei. Proprietarul este Cristi Alecu, un tanar de 26 de ani care provine dintr-o familie de bijutieri romani cu traditie, parintii lui fiind proprietarii primei fabrici din Europa de Est care produce lantisoare si bratari din aur. De asemenea ei detin si alte cinci magazine de bijuterii.

Andreea Marin a plâns în direct la TV! A izbucnit în lacrimi când a văzut imagini cu ea din tinereţe. Dacă iubita lui Adrian Enache a vrut să obţină mai multe confesiuni de la soţia lui Bănică Junior, ea a avut parte de ceva mai mult. Mai exact, la revederea unor imagini cu ea din tinereţe, "Zânei" i-au dat lacrimile şi nu s-a mai putut stăpâni aşa că a avut ochii în lacrimi. Mai multe minute Andreea Marin s-a emoţionat foarte tare şi când a vorbit despre mama şi fiica sa, Violeta.

Fluturas, ai din nou aripioare! Oana Roman uimeste la fiecare aparitie. Ultima data a facut-o la petrecerea prilejuita de lansarea unei colectii de bijuterii, cand a etalat o rochie de matase mulata pe un spate al carui relief a putut fi admirat de toti cei prezenti. Oana a fost, insa, ca de obicei, dezinvolta si a impartit zambete in stanga si-n dreapta.