Video Liviu Varciu: "Andreea Mantea este mai sexy decat Adelina! Saruta foarte bine". Fostul sot al Adelinei a flirtat in permanenta cu frumoasa bruneta de la CANCAN TV. In timpul emisiunii i-a facut complimente si a invitat-o sa mearga impreuna acasa, iar in culise a continuat ofensiva. "Andreea Mantea este o femeie mai sexy decat Adelina. Si saruta si foarte bine", a spus Liviu Varciu pentru CANCAN TV. "De fapt, saruta bine. Acum nu mai stiu, nu am mai incercat", a completat el. "Nu a fost nicio telenovela, a fost dupa filmari", a explicat Liviu. Si Mantea s-a declarat incantata de sarutul cu Varciu. "A fost ok", a spus ea.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Video Dupa ospatul animalic de la mall, Oana Lis a mancat in direct limbi de rata pe care le-a stins cu un paharel de vodka din penis de cerb! Sotia fostului edil al Capitalei a fost surprinsa luand masa la un fast food dintr-un mall din Bucuresti. Pana aici, nimic iesit din comun, dar daca analizam comportamentul alimentar al Oanei Lis ne dam seama ca vedeta nu are cele mai alese maniere. De la sorbitul din cutia cu lapte degresat, la indesarea servetelelor in geanta, Oana le-a bifat pe toate. "Nu mi-am luat decat un singur fel de mancare. Imi era foame. Imi place sa incerc cat mai multe bucatarii dar nu stiu ca gatesc. Nu cred ca a fost furt cand am luat servetelele, din moment ce le-am primit cu mancarea", s-a scuzat Oana Lis la CANCAN TV. De la comportamentul alimentar al Oanei Lis s-a ajuns la un adevarat ospat in studioul CANCAN TV, unde Jean Paler a acompaniat-o pe Oana la o cina mai putin obisnuita, cu specialitati ale bucatariei asiatice, precum limbi de rata, gheare murate de gaina, toate stinse cu vodka din penis de cerb.

Andreea Banica: "De ce sa nu port decolteu cand sanii sunt superbi si la locul lor?" Cantareata Andreea Banica se mandreste cu formele ei! Cu toate ca este mamica, artista are un corp de invidiat, pe care nu se sfieste sa il arate. Artista si-a postat pe profilul de Facebook o poza in care poarta o rochie mulata si transparenta. Gestul ei a creat controverse pe pagina artistei, care le-a si raspuns acestora. "De ce sa ma ascund sub o fusta lunga, cand am picioare frumoase? De ce sa nu port decolteu cand sanii sunt superbi si la locul lor?", a spus Andreea. "Sunt de acord cu carmen harnagea si in plus... ai deja un statut, mai trebuie sa apari dezbracata tot timpul?", a postat un fan. "Draga mea, lungimea rochiei nu te avantajeaza si impreuna cu botinele "iti taie picioarele, iti fac picioarele scurte si butucanoase. De asemenea, rochia te lateste", uite cum iti arata soldurile... probabil de data asta ti se va spune ca o copiezi pe Corina, asa ca take care!", a mai scris alt fan.

Madalina Ghenea e irezistibila! Doi barbati s-au uitat sub fusta ei! Iubita lui Leonardo DiCaprio este mereu in centrul atentiei. Madalina Ghenea a atras toate privirile pe covorul rosu la un festival de film din Italia. Frumoasa romanca a fost atractia principala a serii, impreuna cu doi colegi actori. Fabrizio Biggio si Francesco Mandelli au facut show la Roma. I-au ridicat rochia Madalinei, au luat-o in brate si au pupat-o de zor. Bruneta s-a simtit bine si a stralucit pe covorul rosu, bucurandu-se de atentia tuturor.

La un pas sa ramana in fundul gol! O concurenta de la "Next Top Model" si-a rupt slipul in parcul de distractii! Flori, concurenta de la "Next Top Model", a avut parte de un accident in parcul de distractii. Bruneta a luat la rand toboganele si barcutele si a fost la un pas sa ramana in fundul gol. Slipul Florentinei s-a rupt, iar ea a fost nevoita sa acopere gaura cu o esarfa. "Mi-a placut, ne-am distrat foarte tare", a declarat ea la testimonialul de la "Next Top Model".

Video Rodica, asistenta lui Mihai Morar, a ramas gravida cu Alin Pascal! "A fost un doggy style, in parcare". Asistenta lui Mihai Morar a fost surprinsa de paparazzii CANCAN in parcare, in timp ce sarea pe colegul sau de la emisiune. Fiul Matildei Pascal-Cojocarita a dezvaluit ca "iubita" sa este insarcinata si i-a pus mana pe burtica. Mihai Morar a devenit brusc interesat de povestea de dragoste dintre cei doi colegi ai sai. "S-a intamplat atunci in parcare? A fost doggy-style?", a intrebat el. Se pare ca cei doi nu l-au ascultat pe Mihai Morar, care le spusese sa se protejeze.

Scarlett Johanssonne ispiteste cu sanii. Desi a apelat la ajutorul FBI-ului pentru a-l prinde pe hackerul care i-a spart telefonul si a publicat pe internet niste poze cu ea goala, Scarlett Johansson a demonstrat ca nu a ramas cu niciun fel de trauma de pe urma incidentului. Actrita de 26 de ani a facut un pictorial provocator in editia din decembrie a revistei "Vanity Fair", in care ii ispiteste pe privitori cu sanii ei partial dezgoliti.