Inainte sa cheleasca si sa-si piarda noptile pe la televizor, era un actor care promitea! Vezi cine este! A jucat si in filme cand era tanar, dar cariera in televiziune i-a facut cu ochiul. In fiecare seara face show alaturi de Capatos, Cruduta si Bianca Dragusanu si nu pare sa regrete viata pe care si-a ales-o. Da, e vorba despre Mircea N. Stoian, "batranelul" simpatic caruia ii place sa o necajeasca pe Cruduta si modereaza emisiuni impreuna cu Dan Capatos. Omul responsabil cu glumele acide, dar si cu buna dispozitia de fiecare seara.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Va petrece alaturi de cei care nu au unde merge! Teo isi pune casa la bataie de Revelion! "Poate sa vina cine vrea!". Nu poate merge la petreceri sofisticate, nu se poate deplasa pe distante lungi cu autoturismul, dar este plina de viata si vrea sa dea o petrecere de zile mari in noaptea de Revelion. Este vorba despre Teo Trandafir, vedeta de televiziune care in primele luni ale lui 2011 a trecut prin cumpana vietii ei, iar acum vrea sa faca "in ciuda" acelei perioade si sa petreaca alaturi de cei dragi. Ca atare, zilele trecute, Teo si-a contactat prietenii si i-a instiintat ca va da un party de zile mari la ea acasa in noaptea dintre ani. "Poate sa vina cine vrea. Usa mea este larg deschisa pentru toti prietenii mei, pentru cunoscuti, pentru cei care mi-au fost alaturi, dar mai ales pentru amicii mei din televiziune care au avut nenorocul sa pice de serviciu de Revelion.

Stilistul revistei Ciao! a dat verdictul! Laura Cosoi, Andra sau Adela Popescu? Vedetele care pun pret pe imaginea lor si care se si descurca de minune in alegerea tinutelor potrivite sunt comparativ mult mai putine decat cele ce intra in categoria "dezastru vestimentar". Dana Budeanu, stilistul revistei Ciao!, a intocmit acum, la sfarsit de an, topul celor mai bine imbracate vedete, iar diferentele, fata de anul trecut, nu sunt tocmai unele simtitoare. Multe dintre protagoniste sunt aceleasi, demne de laudat insa pentru consecventa, dar si pentru propria evolutie. "Ai gresit foarte putin si ai evoluat mult anul acesta. De la tinutele foarte elegante pentru covorul rosu pana la rochiile usoare din dantela alba pentru zi, de la tinute rock pana la cele foarte sexy, de la albul imaculat la rosul corai, ai excelat si asta pentru ca te-ai straduit mult."

Oana Lis viseaza la mult sex in noaptea de Revelion! Isi dorea sa mearga cu Viorel la clubul de swingeri, dar n-a avut noroc. Mai in gluma, mai in serios, Oana Lis a dezvaluit pe Facebook unde isi doreste sa o duca Viorel Lis in noaptea dintre ani. "Cine vrea Revelion la swinger's club!?", suna intrebarea cu iz de propunere a Oanei, careia nu i-ar displacea ideea de a incepe noul an langa un alt barbat, sub atenta supraveghere chiar a sotului ei. Apoi, la putin timp, tot ea continua, adaugand ca probabil orice barbat ar fi de acord, deci si nea Viorel va fi de acord, la o adica. Pentru un cuplu, pretul nu este atat de piperat: 600 de lei, in acesti bani sunt incluse mancarea si bautura, dar si o camera interesanta, in care isi pot indeplini fanteziile.

Sosia Andreei Esca, prostituata pentru un politist intr-un film irlandez. Dominique a debutat intr-un serial de televiziune in 2001, iar de atunci a jucat in mai multe productii atat pentru micul ecran, cat si cinematografice. Rolul din filmul "The Guard", lansat anul acesta, a atras insa atentia asupra ei, productia ruland in intreaga Europa si SUA. Actrita irlandeza in varsta de 25 de ani interpreteaza in acest film rolul lui Aoife O'Carroll, o prostituata de lux care reuseste sa-i incurce planurile eroului principal, un politist irlandez.

Sanzi, decisa sa spulbere ghinionul in dragoste! "Vreau sa ma prinda miezul noptii in jacuzzi, imbracata numai cu bikini rosii si transparenti". Sanziana Buruiana se afla deja de cateva zile la munte, locul in care va petrece Revelionul. Traditionalista si superstitioasa, blonda a gasit metoda perfecta pentru a scapa de ghinion pe plan amoros: "Voi purta chiloti rosii, obligatoriu transparenti, ca sa am noroc in dragoste. Anul trecut n-am avut si mi-a mers foarte prost. Vreau ca la miezul noptii sa fiu in jacuzzi, imbracata numai cu bikini", a povestit Sanziana pentru CANCAN.

Zina Dumitrescu ii implora pe vecini sa nu o lase sa se duca la azil! Fiul i-a confiscat telefonul mobil ca sa nu ceara ajutor. Se pare ca "Mama Zina" a fost internata la azilul de batrani fara voia ei. O sursa apropiata fostei creatoare de moda sustine ca aceasta isi ruga vecinii sa intervina pentru ca ea sa nu fie dusa la azil. "Este o situatie foarte grea. Nu stiu sa va spun la ce azil este, am inteles ca telefoanele i-au fost luate de Catalin si ea nu poate fi contactata. A fost internata fara vointa ei, chiar a implorat la un moment dat vecinii sa nu fie dusa acolo, chiar daca nu vecinii hotarau. Nu stiu exact ce boala are, daca este foarte grav. Ultima oara am vazut-o in vara. De atunci, am incercat sa o sun. Nu raspundea la telefon, se eschiva. Probabil ca este bolnava si nu isi doreste sa fie vazuta in situatii dintr-acestea, ea fiind o fire mai orgolioasa si o femeie cocheta. A fost internata in urma cu o luna jumatate-doua luni. Ea s-a opus, dar ce era sa faca?", a declarat o apropiata a Zinei pentru "Adevarul".