Marian Vanghelie si Oana Mizil, vacanta amoroasa in Alpii francezi. "Sedinte de partid" continuate in localuri pana tarziu in noapte, vizite oficiale in judete, actiuni comune la sfarsit de saptamana si masina personala a edilului de la Sectorul 5 al Capitalei pusa la dispozitia colegei de partid, toate aceste intamplari marunte au provocat in ultima vreme nenumarate barfe legate de o eventuala relatie, alta decat profesionala, intre Marian Vanghelie si Oana Niculescu- Mizil. "Un joc politic murdar", a catalogat primarul zvonurile legate de presupusul amor clandestin si si-a vazut de treaba nestingherit. Iar principala lui ocupatie s-a dovedit a fi... tocmai fericirea Oanei Mizil. Pe care a dus-o departe de barfe si speculatii, tocmai in inima Alpilor francezi, intr-o vacanta spectaculoasa, unde sa-si lase sentimentele sa zburde in voie. Iar sentimentele par a fi extrem de valoroase, cata vreme PSD-istul Vanghelie a platit 120.000 de euro pentru o saptamana de iubire... la inaltime. Inaltime si la propriu, si la figurat.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ce au in comun regele Juan Carlos al Spaniei si Ion Dichiseanu. Au impartit aceeasi femeie. Au fost multe frumuseti care i-au cazut la asternut seducatorului actor roman Ion Dichiseanu, una dintre acestea fiind bomba sexy a anilor a50, spaniola Sara Montiel. Ce nu se stie este ca actrita cu care Dichi al nostru s-a iubit a fost si prin patul unui cap incoronat, si nu unul oarecare. Regele Juan Carlos al Spaniei a trecut-o si el pe focoasa Sarita pe lista lui de cuceriri. O carte publicata recent in Spania - "La Soledad de la Reina; Sofia: una vida" (n.r. - "Singuratatea Reginei; Sofia: o viata"), scrisa de Pilar Eyre, scoate la iveala amanunte incredibile despre viata conjugala a cuplului regal al Spaniei, respectiv regele Juan Carlos si regina Sofia. De-a lungul anilor, regina Sofia a fost tradata in dragoste de suveranul iberic. Prima oara s-a intamplat in ianuarie 1976, cand l-a prins cu alta femeie. De atunci au urmat multe alte aventuri extraconjugale ale lui Juan Carlos, lucru care a determinat-o pe Sofia sa doarma, de atunci, separat de sotul care ii punea coarne.

Premiera in istoria televiziunii! Oana Zavoranu a facut testul antidoping in direct. Vezi care a fost rezultatul! Oana Zavoranu a vrut sa demonstreze ca acuzatiile facute de rudele vrajitoarelor sunt nefondate. Bruneta a dat o proba de urina pentru un test antidoping. Oana a primit un recipient special de la Andreea Mantea si Adrian Artene si a mers la toaleta pentru a da proba. Zavo a spus ca nu s-a drogat niciodata, dar a vrut sa arate tuturor ca are dreptate. "Nu m-am drogat in viata mea! Ma pun la dispozitia organelor. Daca ma drogam, as fi recunoscut si spuneam ca am gresit. Niciodata nu voi incerca, pentru ca mi-a fost teama ca imi vor placea. Nici cand am fost la Amsterdam nu am incercat astfel de substante", a explicat ea la CANCAN TV. "Nu credeam ca voi face vreodata pipi in direct", a completat Oana. Folosindu-se de un echipament special, Andreea Mantea a facut analiza probei de urina data de Oana. Coprezentatoarea de la Kanal D si-a pus manusi si a asteptat circa 10 minute pentru a obtine rezultatul analizei.

Primarul Constantei a scapat nevatamat din vacanta petrecuta in Honduras. Si-a dorit sa petreaca o vacanta de neuitat in Venezuela si Honduras si chiar asta a primit. Radu Mazare a descris ultima sa calatorie exotica drept "o experienta crunta", intrucat a fost la un pas de a sfarsi prin jungla. Totul s-a petrecut in zona La Ceiba din nordul statului Honduras, unde primarul Constantei a vrut sa faca rafting. Una peste alta, experienta din acea parte a lumii a fost unica: i-a ajutat pe localnicii din Sant Esteban sa faca ulei de palmier la o presa rudimentara si a petrecut cu ei clipe de neuitat, cu toate ca erau oameni extrem de modesti, chiar saraci. De altfel, statul Honduras este descris pe site-urile de turism ca un colt de natura aproape neatins de aglomeratia si dezvoltarea celorlalte tari din America Centrala si unde predomina padurile cu vegetatie luxurianta, neexplorate inca. Honduras gazduieste 20 de parcuri nationale, cateva rezervatii naturale si aproximativ 100 de regiuni ecologice protejate. Vacanta in Honduras a venit la doua luni dupa ce Mazare a petrecut o scurta perioada cu bastinasii din Madagascar.

Flower power! Inna si-a schimbat look-ul total: acum este o hippie in toata regula! Frumoasa artista jongleaza cu look-urile ei care sunt extrem de sexy pe scena! Dar cateodata Inna renunta la tocurile de 16 si la rochitele scurte cu paiete pentru a se simti cat mai comoda. Indiferent de ce ar purta, Inna ramane la fel de sexy! Artista a purtat o tinuta hippie la unul din concertele ei si se pare ca a prins la public. Cantareata a avut o pereche veche de blugi negri, rupti in dreptul buzunarelor, un tricou negru si faorte larg, iar pe cap si-a pus un elastic de par, exactu cum purtau femeile si barbatii prin anii '60.

Zina Dumitrescu, mutata in secret. Luata de fiu de la azil. Dupa ce presa a descoperit locul in care a fost dusa "Mama Zina", fiul ei, Catalin Negreanu, a decis sa o "externeze" si sa o duca cat mai departe de lumina reflectoarelor. Asa se face ca Zina Dumitrescu a plecat de la azil in urma cu cateva zile, insa nu a ajuns acasa, in apartamentul ei din cartierul bucurestean 13 Septembrie. Fosta creatoare de moda, care va implini in acest an 76 de ani, a fost dusa pe 12 noiembrie la centrul de cazare si ingrijire pentru persoane varstnice din Matasaru de catre fiul ei, care a ales sa o interneze "pentru binele ei", pentru ca "Mama Zina" nu se mai poate ingriji singura. "Este mult mai bine pentru ea sa stea intr-un centru care sa aiba grija de ea. Nu sufera de nimic, nu are probleme medicale. Ea isi doreste sa stea aici acum, la inceput era ceva nou si nu stia daca este OK sau nu, nu sta legata cu catuse de pat, se simte ca la o pensiune", spunea atunci Catalin Negreanu. In timp ce barbatul vorbea cu jurnalistii la poarta azilului, "Mama Zina" a vrut sa demonstreze ca este in regula si a aparut pentru cateva momente la geamul camerei in care era cazata.