"Burlacul" Edward s-a sarutat patimas cu o bruneta, in club

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Cel mai tanar milionar roman se bucura de mare succes in randul fetelor si, de cand s-a despartit de Ana Maria Savu, logodnica lui, domnisoarele roiesc in jurul sau mai ceva ca albinele la stup. Desi nu si-a reglat definitiv conturile cu Ana, pe care inca o mai cauta, Edward Strohlen a cazut in mrejele unei brunete, in compania careia si-a petrecut tot weekendul la mare. Potrivit celor prezenti in clubul Jezoo din statiunea Mamaia, cei doi pareau foarte indragostiti, sarutandu-se cu foc si patima in noaptea de sambata spre duminica.

Un stelist se iubeste cu Angelina Jolie de Romania!

Nu-i place sa iasa in evidenta, sa petreaca in cluburi, sa dea declaratii spectaculoase. Vrea doar sa prinda prima echipa la Steaua si, de ce nu, in viitor, sa revina la Sporting Lisabona, clubul care la crescut. Dar in echipa mare. Acasa, MIhai Radut traieste o poveste de dragoste alaturi de o bruneta superba. Una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalisti din Romania. O cheama Cristina Savulescu, are 23 de ani si a "furat" ceva din stilul Angelinei Jolie atunci cand pozeaza.

Madalina Pamfile, despre violul de la 11 ani: "Eu stiu ce mi-a facut mie baiatul asta, nu stiu daca le-a facut si altora. Poate il va mustra constiinta"

Dupa ce CANCAN a dezvaluit ca Madalina Pamfile a fost victima unui viol cand avea doar 11 ani, fata a facut marturisiri cumplite despre ce a trait dupa drama. Ea a mers la psiholog foarte multa vreme si, desi stia cine e agresorul, nu a vrut sa il dea pe mana politiei. "Poate ca sunt eu mai naiva si cred ca oamenii pot sa lase de la ei, pentru ca eu nu am incercat sa fac rau cuiva, chiar daca mi-a facut mie. Eu nu am judecat niciodata pe nimeni. Eu stiu ce mi-a facut mie baiatul asta, nu stiu daca le-a facut si altora. Nu pot sa am sufletul asta sa judec, nu am vrut sa sufere familia mea si asa imi ziceau asta e luata. Poate il va mustra constiinta. Eu nu m-am destainuit in fata prietenului meu ca sa ma spovedesc, ci ca sa il incurajez", a explicat Madalina Pamfile la Antena 1.

Ramona Gabor: "Un print a incercat sa ma agate, imi dadea orice ca sa fiu cu el!" Vezi de ce l-a refuzat si de ce s-a ingrasat 9 kilograme in 2 luni.

"Exista un print, nu e din Dubai, care mi-a spus sa mergem pe luna si pe stele, sa imi deschida ce afacere vreau eu, numai sa fiu cu el. Numai ca nu imi place de el, e un pic nebun, are mentalitatile lui. E foarte haios in tot ce face, dar nu ma vad cu el, nu stie cate diamante sa isi puna pe el, cate telefoane sa isi ia. Are un ceas cu diamante, blugi cu piele de crocodil. Epateaza prea mult. Pentru doua persoane, nota e de 20 de milioane in club. Nu platesti nimic, ca fata, nu te pune nimeni sa platesti, dar nu accept de la straini, toti au un CV", a povestit Ramona la CANCAN TV, la Kanal D. Traiul bun a pus cateva kilograme bune pe silueta Ramonei, care lupta din greu cu ele, la sala. "M-am ingrasat 9 kilograme, n-am mancat saorma, imi place mancarea de acolo. Sunt grasa, pe vremuri eram foarte slaba", a explicat sora lui Moni.

Dialog fabulos intre Marculescu si Oana Zavoranu : "Ti-ai bagat doua oua intre picioare si le-ai spart!" - "Varciu s-a bagat in pat cu femeia ta"

Scandalul intre Marioara Zavoranu si Costin Marculescu continua! Chiar daca cei doi s-au intalnit pentru a discuta civilizat si, posibil, a aplana subiectul, cearta a fost in toi si actorul a fost amenintat cu bataia! "Costine, nu ai idee cate filme compromitatoare are Pepe cu tine! De peste tot unde mergeam, din excursii. Cand a venit el cu o fata, au luat-o pe aceea si au bagat-o in pat cu ei, cu Varciu, l-au facut sa se simta prost. A venit la usa mea, cu lacrimi in ochi, ca vrea sa plece acasa pentru ca Pepe si Varciu l-au umilit", i-a mai spus Oana prietenului ei, Costin. Marculescu a recunoscut ca a primit cadou de la Pepe niste camasi pe care latino loverul nu le purtase niciodata si l-a intrebat pe el daca nu le vrea. Actorul a recunoscut ca oriunde mergeau, grupul lor de prieteni obisnuia adesea sa isi faca tot felul de farse, amintindu-i Oanei cand a fost nevoita sa sparga niste oua cu picioarele. Aceste glume ei le faceau si inainte ca Marculescu sa intre in grupul lor de la Otopeni. "Ce spune Oana e adevarat, erau farse. Eu nu participam cand se fardau si se rimelau. Sunt mutle glume facute de altii in gasca."