Sorana, ex-Asia, a ramas in sanii goi in fata tuturor! I-a picat sutienul cand a sarit in apa. Sorana, ex- Asia, a facut senzatie in randul reprezentantilor sexului tare aflati in emisiunea "Splash! Vedete la apa", de la Antena 1. Ca si ceilalti concurenti, Sorana a fost nevoita sa sara de la 5 metri in apa, insa a avut parte de un moment mai putin placut. Cand a facut contactul cu apa, artistei i-a picat sutienul si astfel a ramas cu sanii la vedere. Vedeta a incercat in zadar sa-si acopere nurii, deorece camerele de luat vederi au surprins goliciunea fostei componente de la Asia, scrieCancan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Viorica de la Clejani, topless la plaja. Dupa ce Margherita si-a expus in premiera sanii siliconati, pe o plaja din Mamaia, Viorica din Clejani si-a facut si ea curaj si a urmat exemplul fiicei sale. Cu singura mentiune ca Viorica nu mai are nici 20 de ani, nici sanii siliconati, asa ca privelistea a fost cu totul alta. Se pare ca cea care a reusit s-o convinga pe cantareata sa renunte la sutien este chiar fiica ei, Margherita. "Grasa si frumoasa", asa cum se caracterizeaza Viorica de fiecare data, artista a avut grija sa se dea cu crema cu pretoctie solara inainte sa isi expuna nurii, anuntaClick.

Au fost cuplul de cantareti cel mai iubit in anii '90. Uite-i acum, la 25 de ani de la casatorie. Dana Bartzer si Dan Creimerman sunt cuplul de cantareti care, in anii '90, umpleau salile de spectacol. Parteneri pe scena, dar si in viata, cei doi au sarbatorit, anul acesta, nunta de argint. Alaturi le-a fost Silvia Dumitrescu, una dintre cele mai vechi prietene ale lor care, de altfel, a postat pe pagina sa de pe un site de socializare imagini de la petrecrea oferita de cei doi soti in cinstea celor 25 de ani de mariaj fericit. Daca pe chipul lui Dan Creimerman se poate vedea o urma usoara a trecerii timpului, Dana este neschimbata - la fel de tanara si zambitoare ca in urma cu un sfert de veac. Casatoriti de 25 de ani, cu doi copii minunati, Dan Creimerman si Dana Bartezer au o viata la care unii doar viseaza, asa ca nu regreta foarte mult absenta de pe scena din ultimii ani, informeazaLibertatea.

Daniel Buzdugan a vrut sa o sarute pe Anda Adam cu forta! Vezi cat de speriata a ripostat vedeta! Publicul a ramas socat. Dupa ce Anda Adam a fost pupata pe obraz de Pepe si Jorge in emisiunea Splash! Vedete la apa, de la Antena 1, Daniel Buzdugan a vrut sa le arate celor doi cum trebuie sarutata vedeta tv. Prezentatorul tv s-a napustit asupra Andei Adam si a incercat sa o sarute cu forta, insa artista si-a dat seama ca Buzdugan nu avea sa fie unul pe obraz, ci pe buze si a ripostat. Anda s-a speriat de gestul pe care urma sa-l faca prezentatorul de radio si i-a prins fata in maini. "Nu se lasa usor. Uite cu nu vrea", a spus Buzdugan dupa ce s-a vazut refuzat. Sa nu uitam totusi ca Daniel Buzdugan este un barbat casatorit, insa nu-i prea pasa daca sotia il vede in tandreturi cu divele mioritice, scrieCancan.

Adinei de la Heaven i-a intrat slipul minuscul la apa! Uite ce sexy e cantareata! Aflata in plin turneu de promovare pe litoral pentru noul single "Good Times", Adina de la Heaven a intors multe priviri asupra ei. Cantareata si-a etalat silueta de invidiat pe plaja la Mamaia, in compania lui Glance, cel cu care a colaborat la ultimul ei videoclip. Adina de la Heaven a avut o saptamana intensa. Cantareata s-a aflat pe litoral pentru a-i incanta pe turisti cu noua piesa a trupei, realizata in colaborare cu Glance. Ea a imbinat utilul cu placutul, asa ca dupa concerte, s-a relaxat pe plaja in compania colegului ei de scena. "Am stat cinci zile pe litoral. Am adus-o si pe mama de la Vaslui, pentru ca abia reusim sa ne mai vedem. Amandoua suntem ocupate pana peste cap. Am petrecut grozav alaturi si de sora mea, dansatoarele din trupa si Glance", ne-a marturisit cantareata, anuntaClick.

Doua mari staruri internationale, in ipostaze de necrezut! Desi astazi fotografiile surprinse de paparazzi cu vedete in ipostaze haioase sau de ce nu penibile nu mai sunt o noutate. Chiar si asa, insa, cand vine vorba de staruri consacrate care acum sunt trecute bine de a doua tinerete lucrurile se schimba. Libertatea va arata doua vedete de calibru care sigur acum se jeneaza din cauza imaginilor de demult. Catherine Deneuve(70 de ani) este una dintre cele mai cunoscute si iubite actrite din toate timpurile. Dar, pe cat de talentata este pe atat de nelinistita a fost in viata personala. De la 17 ani a aratat ca nu ii este teama sa infrunte pejudecatile oamenilor: atunci s-a mutat cu regizorul Roger Vadim, un barbat deja divortat de doua ori cu 33 de ani mai batran ca ea. La eveniment, insa, Catherine a trait un moment penibil- exact la primele poze de grup, vantul i-a jucat feste si i-a ridicat rochia, punandu-I in valoare lenjeria intima si formele apetisante, informeazaLibertatea.