Povestea completa a relatiei Antoniei cu Velea, spusa chiar de Vincenzo: "Ea era cu Alex de mult timp...". Pentru prima data de la despartire, sotul Antoniei vorbeste despre motivele care au dus la divort. Vincenzo isi spune si parerea despre relatia sotiei lui cu Alex Velea. La mai bine de 5 ani de cand s-a indragostit nebuneste de Antonia si la un an de cand i-a spus adio, sotul cantaretei - Vincenzo Castellano a acceptat sa vorbeasca in exclusivitate pentru Cancan.ro. Cunoscut ca un barbat extrem de discret, italianul e hotarat sa faca lumina, o data pentru totdeauna, in nebuloasa creata in presa dupa despartirea de mama fetitei lui, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Connect-R tine la traditie: "La noi la tigani se practica asta". Despre ce vorbeste. Connect-R este mandru de orginile sale si nu a ascuns niciodata faptul ca e rom. Desi nu tine cont de toate traditiile etniei, artistul are de gand sa pastreze una. El si sotia sa, Misha, vor deveni curand parinti, dar Connect-R nu vrea sa se opreasca la un singur copil, ci isi doreste cat mai multi, cum se practica in familiile de romi. "Vreau cat mai multi copii. La noi la tigani se practica asta, sa fie cat mai mult zgomot in casa. Daca nu e galagie in casa nu e familie de romani", a spus Connect-R la Antena 1, anuntaClick.

Nu doar Marcel Prodan o acuza pe Alexandra Stan de porniri violente. Solista si-a varsat nervii si pe alt barbat. Impresarul Marcel Prodan a sustinut ca s-a ales si el cu ceva lovituri in fata, in cursul altercatiei cu Alexandra Stan (24 de ani), insa nimeni nu i-a dat crezare. La cateva zile dupa ce Marcel Prodan, cel care s-a ales cu titulatura de "impresarul bataus" dupa scandalul cu Alexandra Stan, a facut o declaratie-bomba, acuzand- o pe solista de porniri violente, a iesit la iveala un episod interesant din viata acesteia. Cel care face respectivele dezvaluiri e un apropiat de-al lui Stefan Munteanu, fostul ei prieten. "Nu putini sunt cei care stiu ca Alexandra are o fire violenta. Ea s-a despartit de fostul iubit, Stefan, pe atunci, student la Arhitectura, tocmai din cauza comportamentului ei destul de isteric. Nici mai mult, nici mai putin, in urma unor certuri in masina, Alexandra i-a spart parbrizul cu picioarele. Totul se intampla pe bulevardul Tomis din Constanta. Culmea ironiei, chemat de Alexandra, chiar Prodan a fost atunci cel care a luat-o din masina lui Stefan", a povestit respectiva sursa pentruLibertatea.

Poveste de toamna cu iz de tradare. Doua prezentatoare TV, bune prietene, s-au luat la harta in bar pe fostul sot al uneia din ele. barfa de mici proportii care circula pe langa urechile celor care au tangenta cu televiziunea a inceput sa devina din ce in ce mai insistenta, astfel ca nu am putut sa ignoram povestea, una presarata cu amoruri, tradari si scandal. In toamna anului trecut, Ana Maria Gheorghe, pe care multi o stiau ca fata care prezinta rubrica meteo la posturi TV precum Acasa sau Antena, devenea doamna Ionita, dupa o relatie de cateva luni. Se casatorea, din dragoste, cu un domn ce avea tangente cu televiziunea si care si acum lucreaza ca director de productie la Digi TV. Din pacate, iubirea n-a durat prea mult si s-a transformat rapid in infatisari la tribunal, pentru ca a urmat divortul, in aprilie 2013. Experienta a fost una destul de greu de gestionat pentru Ana, care, la vremea aceea, a gasit umarul cald al unei bune prietene pe care sa planga, scrieCancan.

Mihaela Radulescu, avertizata: "Te iubesc si azi, si ieri. Maine, ramane de vazut!" Mihaela Radulescu a primit un avertisment "drastic" din partea unui fan mai indraznet, care i-a declarat dragostea lui. Barbatul i-a spus ca a iubit-o si ieri si azi, insa ca in privinta viitorului nu se poate pronunta. Mihaela Radulescu a participat la Festivalul Castanelor, de la Baia Mare, unde a fost gazda evenimentului. Fosta prezentatoare de televiziune a postat internet un mesaj prin care le marturisea prietenilor ei virtuali ca le-a simtit lipsa in zilele in care a fost la Baia Mare si a putut tine legatura cu ei din cauza ca nu a avut internet. Printre sutele de mesaje ale prietenilor care s-au bucurat de revenirea Mihaelei s-a numarat si un fan mai indraznet care i-a spus: "Miha, te iubesc si azi, si ieri.. si sambata te-am iubit :)) Despre maine.. ramane de vazut", anuntaClick.