Si-a luat o fusta prea scurta, iar camera de filmat a surprins asta! Cum a fost filmata Loredana Chivu, in direct. Nu trece nicio seara fara ca Loredana Chivu sa-si arate ce are mai de pret la TV. Nici editia din aceasta seara a emisiunii in care e asistenta nu a facut exceptie. Imbracata intr-o bluza care-i lasa un san la vedere si o fusta extrem de scurta, Chivu s-a miscat languros in timpul emisiunii "Un show pacatos". Dansul ei frenetic a provocat, la un moment dat, doua "accidente" mai mult sau mai putin intentionate. Mai exact, unul dintre sanii siliconati i-a scapat din bluza subtire si decoltata, iar chilotii albi i s-au vazut in toata splendoarea, pe sub fusta, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Rihanna, fotografiata in timp ce "calareste" un barbat, complet goala. Dezmat total! Cantareata de 25 de ani si-ar dori cu orice pret sa vada sterse fotografiile cu ea, cand "calarea" la propriu un barbat. Rihanna a fost mereu o fata lipsita de inhibitii, dar asta le intrece pe toate. Probabil fostul ei iubit, rapperul Christopher Ries, alis Young Chris (30 de ani), a vrut sa se razbune pe diva si a scos la iveala o serie de fotografii compromitatoare cu ea. Ea apare complet goala, in mijlocul unei orgii, care a avut loc pe iahtul de lux al unor prieteni, anuntaClick.

O romanca este noua Hannah Montana. Oana Grigorut a devenit, la numai 17 ani, celebra pe mapamond dupa ce a fost distribuita in serialul "Crash@Bernstein", ultima productie Disney. Fanii ei deja o considera noua Hannah Montana. Originara din Negresti- Oas, romanca a facut furori in America, dar si in alte 26 de tari, in care serialul "Crash@Bernstein" se difuzeaza. Frumusica foc, dar si foarte talentata, Oana a reusit sa straluceasca la castingul pentru acest film, unde s-au ingramadit nu mai putin de 2.600 de candidate. In comparatie cu alte romancute stabilite peste hotare, adolescenta nu uita de unde a plecat: "Sunt foarte mandra ca sunt romanca", a mentionat ea in diverse interviuri. Oana s-a stabilit in America de la varsta de 6 ani, impreuna cu familia. Celebrul serial a spart topul audientelor pe Pamantul Fagaduintei si urmeaza a fi difuzat si in Romania, insa abia de anul viitor, informeazaLibertatea.

Desfrau lesbi! O cantareata de la noi a lansat cel mai porno videoclip muzical din Romania. Glorya, una dintre cele mai in voga cantarete din industria noastra muzicala, a lansat un videoclip de-a dreptul incendiar! Femei aproape goale, ulei si multe scene de lesbianism - acestea sunt ingredientele recent lansatului videoclip al piesei "Casi Casi". Numele melodiei este in spaniola si inseamna, in traducere libera "aproape, aproape". Si intr-adevar, videoclipul ar putea fi aproape de a fi cenzurat, daca tinem cont de abundenta de scene erotice continute. Glorya nu isi face insa griji si spune ca scopul scuza mijloacele, scrieCancan.

Ramona Gabor, model pentru bijuterii de lux in Dubai. A purtat la gat bijuterii de mare valoare, dar nu a zambit din tot sufletul. Anul 2013, cu siguranta nu a fost cel mai bun pentru Ramona Gabor. Desi a avut numeroase realizari profesionale, importanta acestora a palit dupa ce mama ei, Veronica Bulai, a murit. Astfel, din august, cand a ramas fara cea mai draga fiinta, bruneta nu se mai bucura in aceeasi masura de succes, pentru ca nu mai are cu cine sa-l impartaseasca. Au trecut mai mult de trei luni de la ziua fatidica, iar Ramona isi desfasoara in continuare cariera de manechin in Dubai. Luni, a avut loc un eveniment de moda in care a fost prezentata ultima colectie a brandului de bijuterii Toujours, iar Ramona a defilat cu obiecte pretioase la gat, la incheietura maini sau pe degete, anuntaClick.