Tuncay, cel mai sărac dintre soţii Andreei Marin! După două căsnicii eşuate cu bărbaţi plini de bani, vedeta n-a mai ţinut cont decât de iubire. A fost căsătorită cu doi bărbaţi plini de bani, însă a ajuns la concluzia că liniştea căminului nu înseamnă bogăţie. Andreea Marin a spus recent "da" pentru a treia oară unui tânăr cu o inimă de aur, dar fără prea multă "putere" financiară, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Poţi să crezi asta? Andreea Esca, bătută cu cureaua: "Era foarte sever". Andreea Esca a avut o copilărie frumoasă, dar condimentată cu severitatea tatălui ei, care-şi dorea ca fiica lui să fie prima în toate. Într-un interviu publicat de revista "Apropo" în urmă cu câţiva ani, vedeta Pro TV şi părinţii ei şi-au amintit momente din perioada când Andreea era doar o şcolăriţă. Integral in Click.

Mihai Bendeac si-a pus toate femeile din Romania in cap! Uite ce a putut sa spuna despre Smiley: "Are freza-n vant si..." Actorul se tine de glume si a facut un top 10 al lucrurilor care il deosebesc de Smiley, unul dintre cei mai ravniti burlaci din tara. In timp ce unele argumente au fost blande, unele au fost usturatoare, scrie Wowbiz.

"Prinţul Will e prea prost pentru Universitatea Cambridge". Scandal uriaş la faimoasa Universitate Cambridge, din cauza înscrierii prinţului moştenitor William la cursurile de management agricol. Studenţii şi-au exprimat nemulţumirea public cu privire la faptul că viitorul rege al Marii Britanii are acces la universitate fără a avea rezultatele optime care sunt stabilite de zeci de ani, potrivit Libertatea.

Al doilea divort monden al anului 2014! Ea e blonda celebra, el se afla in puscarie pentru trafic de droguri! Anul nou inseamna si o viata noua, pentru cei care isi doresc si reusesc sa scape de trecut. Printre cei care pasesc in 2014 cu un statut diferit se afla o blonda cunoscuta din showbiz, care a introdus divortul pe ultima suta de metri a anului trecut. Cand citesti povestea de viata a lui Alice Iotta alaturi de Razvan nu se poate sa nu te socheze, scrie Cancan.