E primul ginere care face asta! Publicam in premiera orarul tiparit de Silviu Prigoana special pentru soacra sa! Doamna Petruta este cu siguranta una dintre cele mai cunoscute soacre din showbiz-ul romanesc. La cel mai mic scandal intre Adriana si Silviu Prigoana, celebrul sau ginere o readuce in actualitate. Acum este, insa, o exceptie! Mai in gluma, mai in serios, milionarul si soacra sa au ajuns de-a lungul timpului sa-si arunce si cuvinte grele. "Omul asta nu stie ce e iubirea. El nu stie nici sa-si iubeasca copiii... Adriana l-a invatat pe Prigoana sa se imbrace! El trebuie sa o respecte pentru ca l-a suportat atata timp", a izbucnit, anul trecut, intr-o emisiune TV, doamna Petruta, in timp ce fiica sa si Prigoana erau inca despartiti, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Soc! Anna Lesko e gravida in 7 luni! Cantareata a ascuns sarcina! Anna Lesko este insarcinata in luna a saptea. Cantareata a tinut totul secret pana in aceasta seara, cand a vorbit in premiera despre acest subiect, la Kanal D. Anna Lesko a dezvaluit ca este gravida. Artista si-a mai dat jos din haine si si-a aratat burtica ascunsa printre straiele de scena. Aceasta i-a socat atat pe apropiati, cat si pe prezentatorii emisiunii. Anna a marturisit ca are o sarcina usoara, iar tatal bebelusului o persoana publica. Ea nu exclude sa mai aiba si alti copii in viitor. "Daca o mearga asa de bine, o sa mai fac imediat inca unul. Pe scena a fost cel mai greu. Dar baiatul meu este extrem de cuminte. Tatal este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati si in Romania si in Basarabia. Traiesc o poveste de dragoste cat se poate de fireasca., relatia este de 3 ani de zile. Nasc la sfarsitul lui martie. Nici parintii nu stiau, nici prietenele", a povestit Anna Lesko, anuntaClick.

Imagini horror! Fosta logodnica a lui Catalin Botezatu, cu bube pe fund si plina de celulita! Valeria Marini a fost pentru cateva luni logodnica de peste hotare a lui Catalin Botezatu. De cand s-a despartit de Catalin Botezatu, Valeria Marini a inceput sa se neglijeze, iar cateva imagini realizate de paparazzi in concediul petrecut cu sotul ei demonstreaza acest lucru. La 46 de ani, italianca nu mai e deloc o tinerica, iar asta se poate vedea pe trupul ei, expus din belsug la plaja, in costum de baie: pielea de pe maini, burta, fund si abdomen se pare ca a pierdut lupta cu gravitatia. Mai mult, vedeta s-a iritat si pe fese, facandu-si aparitia pe nisipul fierbinte cu niste chiloti decupati, care ii scoetau la iveala bubele de pe fund, dar are si o celulitp de toata "frumusetea" care i-a impanzit burta, coapsele si posteriorul, informeazaLibertatea.

Alina Sorescu, sexy in luna a 9a de sarcina! Cum arata sotia lui Alexandru Ciucu intr-un pictorial incendiar. Alina Sorescu si sotul ei, designerul de costume barbatesti Alexandru Ciucu sunt doi parinti cat se poate de fericiti. Alina Sorescu a declarat in timpul unei emisiuni televizate ca nu se multumeste doar cu un singur copil si ca si-ar dori foarte mult sa ii faca si un fratior micutei pe care o are deja in burtica. Mai mult decat atat, aflata in timpul sarcinii, in luna a 9a, cantareata a realizat o sedinta foto in care aparare cu burtica la vedere, imbracata dor in lenjerie intima, scrieCancan.

Cum s-a distrat Andreea Marin in luna de miere. Andreea Marin si-a refacut viata alaturi de fizioterapeutul turc Ozturk Tuncay, cu care s-a casatorit la sfarsitul lunii decembrie 2013. Prezentatoarea TVR a impartit cu prietenii ei virtuali un mic moment din luna de miere, petrecuta in Dubai. Andreea Marin straluceste de fericire alaturi de cel de-al treilea sot, Ozturk Tuncay. "Zana" le-a facut o surpriza prietenilor ei virtuali si le-a aratat cum s-a distrat in luna de miere, petrecuta cu noul sot si cu fiica ei, Violeta, in Dubai. Se pare ca zilele petrecute in Dubai au fost unele dintre cele mai frumoase zile din viata acesteia si dovada o reprezinta fotografia din vacanta. In imagine, vedeta este toata numai zambet. Se pare ca Andreea a experimentat lucruri noi, precum plimbarea cu camila. Pentru acest moment, "Zana" a preferat o tinuta lejera, tip sport, de culoare neagra, care i-a pus in valoare silueta, anuntaClick.