Asa i-a furat mintile lui Stefan Banica? Cum s-a fotografiat Lavinia Parva. Lavinia Parva, actuala iubita a lui Stefan Banica Jr., a publicat pe pagina personala de Facebook o serie de fotografii foarte incitante. Imbracata cu o pereche de pantalonasi foarte scurti si stramti si cu un sutien roz, Lavinia Parva a starnit imaginatia admiratorilor sai. Mai mult decat atat, in dreptul fotografiilor a scris si un mesaj despre care unii dintre fanii ei au presupus ca-i este adresat lui Stefan Banica Jr, noteaza Click.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Justin Bieber era drogat in momentul arestarii. Testele toxicologice efectuate saptamana trecuta, dupa arestarea lui Justin Bieber, au aratat ca solistul canadian a fumat canabis si a luat comprimate de Xanax, inainte sa fie retinut de politie, in timp ce participa la curse ilegale de masini. Cantaretul canadian ar putea fi pus sub acuzare pentru conducerea automobilului sub influenta alcoolului sau a drogurilor, fara permis valid, si pentru opunere la arestare. Autoritatile americane au anuntat joi ca testele toxicologice, efectuate dupa arestare, au aratat ca Bieber a fumat canabis si a luat comprimate de Xanax (un medicament indicat in tratamentul starilor anxioase), inainte sa fie retinut, informeaza Libertatea.

Bianca a innebunit cand a auzit asta! Nu credea ca prietena ei de suflet o va trada si o ameninta acum cu tribunalul! Cere daune. Razboiul dintre Bianca Dragusanu si designerul Maria Cocarcea este departe de a se fi incheiat. Pusa in fata unei situatii deloc placute pentru ea, roscata i-a dat acesteia un ultimatum de o luna. Daca nu renunta sa-i foloseasca numele, o da in judecata. Pana la sfarsitul primaverii lui 2013, Bianca Dragusanu si Maria Cocarcea au fost asociate si, se poate spune, chiar prietene. Cele doua se mandreau cu tinutele pe care le realizau impreuna si parea ca prietenia lor va dura pana la adanci batraneti. Peste noapte insa, relatia lor s-a schimbat la 180 de grade, iar cele doua au ajuns la cutite. In urma cu mai bine de opt luni, Bianca a anuntat ca se retrage din afacere pentru a se ocupa de proriul brand, dar se pare ca Maria nu a inteles asta nici acum, scrie Cancan.

Priveliste horror! Ce sani lasati are una dintre cele mai mari actrite de la Hollywood. Cate Blanchett este una dintre cele mai mari actrite de la Hollywood, iar jocul ei actoricesc si prezenta scenica i-au fost laudate de nenumarate ori. Cu toate acestea, la 44 de ani, vedeta australiana nu a scapat de blestemul gravitatiei. Cate a avut o aparitie spectaculoasa pe covorul rosu, in cadrul unui eveniment din Australia. Intr-o rochie in culori metalice, frumoasa actrita a fost in centrul atentiei. Insa rochia nu a fost chiar perfecta pentru Cate. Cu un decolteu imens si taieturi adanci in parti, tinuta a lasat la vedere o parte din sanii starului, care sunt foarte lasati si care au oferit o priveste deloc placuta, anunta Click.

Legenda din spatele mortii celebrei Ileana Sararoiu. Ar fi incercat sa scape din sicriu. Moartea celebrei cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a ramas in memoria publicului pentru ca artista a decedat chiar pe scena, insa ce este si mai ingrozitor este ceea ce se spune ca s-ar fi intamplat dupa acest eveniment tragic. Invitata pe platoul emisiunii "La Maruta" marea cantareata Irina Loghin si-a adus aminte de prietenia stransa pe care a avut-o cu Ileana Sararoiu. "Eram aproape nedespartite. A fost speciala, am ramas prietene pana cand Ileana ne-a parasit. A fost destul de greu, inca nu-mi vine sa cred ca Ileana a disparut", a spus Irina Loghin, care a rememorat momentul disparitiei brutale a celei care a fost marea Ileana Sararoiu, scrie Libertatea.