Iubita lui Stefan Stan, goala in public! Cum a putut sa apara cu sanii pe afara in fata a zeci de oameni fara nicio rusine! Dupa ce Cancan.ro a publicat in exclusivitate detalii despre trecutul Dianei Neacsu, actuala iubita a cantretului Stefan Stan, au aparut noi informatii si fotografii cu tanara. Pe care vi le prezentam in exclusivitate. In urma cu cativa ani, iubita lui Stefan Stan era vopsita blond si se pare ca avea cu totul alte ocupatii decat cele de acum. Conform unor apropiate de-ale tinerei, se pare ca Didi lucra precum animatoare in cluburile din Spania si Anglia. Tinerei ii placea inca de mica sa se afle in centrul atentiei, asa ca mereu a incercat sa iasa in evidenta, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Acuzatii grave: "Antonia e bolnava, are dubla personalitate". Antonia va afla joi daca procesul de custodie al micutei Maya se va stramuta sau nu in Italia, acolo unde fetita locuieste cu bunicii din partea tatalui. Familia Castellano considera ca are un as in maneca, acum ca artista a recunoscut oficial relatia cu Alex Velea si e gravida cu acesta. Mai mult, Antonia ar fi vorbit Mayei despre Velea, lucru care l-a suparat pe Ciro Castellano, fostul ei socru. Omul de afaceri a declarat ca a respectat-o pe Antonia pana acum, dar dupa cele intamplate recent cred ca tanara de 14 de ani a jucat teatru cu toata lumea, anuntaClick.

Mama fetelor Cheeky dezvaluie cu ce-si mai ocupa timpul romancele: "Dorm in sicrie si ucid cu placere!" Gemenele romance Cheeky Girls nu mai scapa de eticheta "Fetele lui Dracula". Un regizor britanic le-a vazut potrivite in rol de vampirite sexy si le-a distribuit intr-un serial de groaza. Monica si Gabriela Irimia, alias Cheeky Girls, au renuntat pentru cateva saptamani la concerte si au devenit fiicele lui Dracula, doua vampirite sexy si rele. "Au suportat cu stoicism sesiuni de machiaj de cinci ore pentru un serial TV si arata groaznic", ne-a relatat mama fetelor. "Dorm in sicrie, se hranesc cu sange, ucid cu placere orice barbat cazut in mrejele lor si nu pot fi impuscate cu gloante obisnuite", dezvaluie ea. Gabi si Monica isi vor speria fanii incepand din octombrie pana la Craciun, pe un post de televiziune din Marea Britanie, cu care au incheiat un contract sezonier, informeazaLibertatea.

Leo de la Strehaia arunca bomba! "Daniela Crudu l-a inselat pe Nila, in timpul relatiei cu acesta!" Leo de la Strehaia o face praf pe Daniela Crudu. Acesta a declarat ca bruneta nu este deloc o sfanta si ca nu este interesata decat de bani. Mai mult, acesta a dat amanunte din perioana in care a avut o relatie cu Daniela. "Daniela Crudu l-a inselat pe Nila cand era cu el. Stiu sigur. Pe barbat il chema Nicolae. Stiu asta de la o amica. Nu a fost singura, a fost cu inca o femeie. A fost la pachet. Se ducea pe cateva sume de mii de euro. Daniela este o falsa. Atunci cand eram cu ea, s-a vazut cu bani si gata. M-a lasat, cand s-a vazut cu banii in brate si-a inchis telefoanele si nu am mai dat de ea. Mi-a cerut bani de multe ori, atunci cand eram cu Daniela. Toata lumea imi spunea ca Daniela merge pe bani. Eu cred ca Nila a aflat ca este inselat. Intre ei nu s-a terminat relatie acum, ci de multa vreme. Eu ii transmit Danielei sa imi dea banii mei, pe care i-am imprumutat. Nu vreau dobanda", a declarat Leo la Kanal D, scrieCancan.

Kim Kardashian, in fundul gol pe strada! S-a vazut tot. Este posesoarea unuia dintre cele mai cunoscute posterioare din showbiz, iar Kim Kardashian nu rateaza nicio ocazie sa isi arate fundul. Recent, bruneta de 33 de ani a fost surprinsa prin Beverly Hills cu sotul ei, Kanye West. Imbracata din cap pana in picioare in negru, Kim parea ca si-a acoperit complet formele intr-o tinuta casual. Desi in general opteaza pentru un look mult mai stilat, Kim a ales un hanorc sport, o pereche de colanti si niste papuci de plaja. Insa colantii vedetei americane erau complet transparenti, iar toata lumea a putut admira posteriorul perfect al lui Kim. In acest timp, Kanye a fost foarte atent cu sotia sa: a dus-o la un control medical cu masina si a scos-o la un pranz in oras, la scurt timp dupa ce s-a intors dintr-o calatorie in Australia, anuntaClick.