Vrei sa iesi cu Anda Adam la pizza? Uite ce trebuie sa faci! Cu ocazia sarbatorilor, Anda Adam a decis sa-si apropie si mai mult fanii. Frumoasa artista a lansat pe pagina sa de Facebook un concurs inedit, iar premiul este de-a dreptul tentant: o iesire la pizza chiar cu Anda. Artista face cinste! Frumoasa Anda Adam a lansat pe pagina sa oficiala de Facebook un concurs pentru toti fanii ei. Premiul este o iesire la masa chiar cu vedeta. "Voi ce colinde i-ati pregatit Mosului? Daca nu ati invatat nici unul ce ziceti sa scoateti repede telefonul, sa va inregistrati cantand refrenul piesei #GloanteOarbe si sa postati filmuletul pe Anda Adam Official. Mosul s-a gandit ca cel mai cool si funny filmulet va fi premiat cu o iesire in oras la pizza impreuna cu Anda Adam. Pregatiti?", a scris artista incantata, scrie Libertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

O romanca de 15 ani a castigat X Factor Ungaria. O adolescenta de 15 ani din Romania este revelatia ''X Factor'' din Ungaria, concurs pe care l-a castigat duminica, in aplauzele publicului. Oradeanca Andreea Toth a castigat, duminica seara, cel mai recent sezon al emisiunii X Factor Ungaria, dupa ce i-a cucerit pe antrenori inca de la preselectii cu o piesa rock ungureasca. Tanara a impresionat publicul cu vocea sa si a castigat concursul interpretand in finala melodia celor de la Queen "Show must go on", informeaza Romania Tv. Eleva in clasa a X-a la Liceul de arta din Oradea, Andrea a marturisit ca la inceput nu a luat lucrurile prea in serios. "Am mers la preselectii si am cantat cum am stiut eu", a povestit adolescenta, scrie aceiasi sursa citata mai sus, anunta Click.

Asa arata Craciunul in tiganie! Ce se intampla in casa Printului rromilor si ce cadouri se impart la palat an de an. Nu mai este pentru nimeni un secret ca Leo de la Strehaia nu se uita la bani atunci cand vine vorba despre cadouri pentru femeile din viata lui. Cu toate acestea, barbatul este la fel de darnic si cu membrii familiei sale, in special cu cei doi nepoti. Cu toate ca nu mai locuieste la Strehaia, Leo nu a uitat nicio clipa de cei doi nepoti ai sai, Alina Maria si Alex. Periodic, barbatul le trimite bani si jucarii, iar la zilele lor de nastere si mai ales de Craciun, le face cadouri substantiale, care sa-i ajute sa-si stranga propria avere. Asa cum prevede traditia lor, Leo de la Strehaia are mare grija de cei doi nepoti ai sai. Barbatul, care este un mare amator de a oferi cadouri costisitoare femeilor din viata lui, pune insa familia pe primul plan la sfarsit de decembrie, informeaza Cancan.

Bianca Brad se destainuie! Prin ce a trecut din cauza numelui ei! Vedeta a marturisit ca a avut parte de multe rautati din cauza numelui sau de familie. Bianca Brad, una dintre cele mai seducatoare prezente din showbiz-ul romanesc, s-a destainuit in ziua de Ajun. Intr-un mesaj facut public pe internet, vedeta a povestit prin ce a trecut din cauza numelui sau de familie. "Cand eram mica, nu-mi placea numele de familie din cauza copiilor rautaciosi care imi spuneau in toate felurile: molid, pin, conifer... Aaa!, mi s-a mai intamplat si recent sa fiu ironizata de o persoana care incerca astfel sa ma puna in lumina proasta... fara sa realizeze ca, de fapt, gestul ei o descria pe ea... Cert este ca, in timp, a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult, si pentru ca imi pot traduce, in orice limba, intreg numele (Brad Alb )... si mai ales, pentru ca, uitandu-ma in urma la "intemperiile" de care am avut parte de-a lungul anilor, cred ca mi se potriveste, scrie Libertatea.

Diana Munteanu recunoaste: a divortat de Claudiu Niculescu. Diana Munteanu (36 de ani) a recunoscut oficial informatia pe care Click! a publicat-o inca de acum cateva luni: vedeta de televiziune a divortat de Claudiu Niculescu (38 de ani). Diana Munteanu a publicat un mesaj pe Facebook, in care precizari cu privire la decizia pe care a luat-o. Divortul Dianei Munteanu de Claudiu Niculescu are la baza, se pare, infidelitatea fostului atacant al lui Dinamo. Dupa ce a agatat ghetele in cui, el a inceput activitatea de antrenor la diverse echipe din tara. Pana in vara lui 2014 a fost la Ramnicu Valcea, unde - spun apropiatii - lui Claudiu i s-ar fi aprins calcaiele dupa o alta femeie. Pus in fata acestei variante, Niculescu a negat reporterilor Click!: "O sa vedeti ca nu este adevarat". Povestea a ajuns si la urechile Dianei, iar de aici relatia s-a deteriorat, anunta Click.